oferta hoya zambakkız
allah sabır versın
benımde suan kaynana kayınpeder yanımda sımdılık ama allah razı olsun
bugun dra gıttık kayınpeder goturdu arabayla
ev halı perısandı sabah kalkıp gıttık ya...
geldık saat 2ye gelıyordu,kayınvalde hertarafı toplamıs bulasıgı yıkamış
kayınpederden yemek ıstedım kaynımın dukkanı var gıdıp ordan getırdı...
hep beraber yedık o bulasıklara da dokunmadım.sobayla esım ılggılenıyor zaten.kayınpederden hamsı ıstedım guzel bulamamıs ıspanak meyve vs almıs pazardan gelmiş.kaynana ıspanak pısırdı ama ben sevmem zaten hep beraber yedıler.bende sofrayı toplayıverdım..gece hıc uyumadıgım ıcın 2 3 saat uyudum sagolsun cok anlayıslılar.sadece bazen kayınvaldem yemek yapmaz yada kendı degısık yemekler yapar ama ben yemem.malum laz ya...temızlıgımı de eşim yapar evde oldugu zaman...
tabı bu durumun eksi yonlerı de olmuyor degıl...
eskısı gıbı evımde rahat degılım..kayınpeder zaten ust kattakı evlerınde uyuyor.pek gelmıor utanırım emzırmeye dıye.bıde kaynanam senın sutun az.bu zamana kadar sımdı cokur cokur fıskırması lazımdı deyıp duruyor.bende dayanamadım anne benı bunaltma bole soleyınce bunalıyorum dedım uzuluyorum dedım...bana dıyorkı bezı yavas degısıyorsun dedımkı anne ben daha acemıyım senın gıbı cok cocuk buyutmedım dedım...eşimede demiş becerıyı ama eli yavas...eşim yatak odasında uyuyor gecelerı bızde kaynanayla oturma odasında.arada kacıyorum eşimin yanına 5 10 dk yatmaya.
sımdıye kadar 3 kere yıkadık bebegımızı.kaynanam yıkadı...çoook cımrılıklerı var ama olsun.kayınpeder comerttır kaynana cımrı ama ne yapalım herkesın bır huyu var..
halımıze coook sukur allah razı olsun...
ben bukadar ıyı davranacaklarını ummuyordum acıkcası bana karsı...
bugun eşim bana kızdı haklıydı ama bende bozuldum..
kayınpederde eşime kızdı ona bagırma duzgun sole dıye...
allah razı olsun..çok kotu seyler yasadım ılk evlendıgımde kaynana ve gorumcekten yana ama 3 sene de anca kabul edebıldıler benı...ayyy yaaa kafanızı cok sısırdım kusura bakmayın..
RABBIM YARDIMCINIZ OLSUN...
kizlar bugun hep emzirme muhabbeti yapmissiniz bizim de az kaldi bu muhabbete katilmamiza ve benim en buyuk korkum sutumun gelmememsi ve de goguslerimin yara olmasi simdiden lansinoh kullanmaya basladim acaba humana steel teade baslasam mi faydasi olur muki simdiden baslamamin
oo maşallah size ecrin benimki daha çok küçük yaa herşey büyük oluyo
sağolasın bacım
annem kızıyo sakın emzik verme dedi
neden hırçınlaşıyo sence bunu uyumadığı zamanlar yapıyo sonra ağlıyo falan
gazı oluyo ama ya ben anlamıyorum çok aşırı değil
sen tecrübeli hatunsun anlatıver
benim hatırladıklarım
ben,esra,yalel,seda ve sudembebiş
jasmin77 bugünmü sezeryan olcaktı:uhm:
yoksa yanlışmı hatırlıyorumCADIARZU
feyzae kızının adı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?