2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben kactim kizlar belim agriyor cok uzanayim da oglus da rahat etsin ben de bugun kuaforde de cok oturdum ayaklarimi uzatamadim agrim var o yzuden bebisi olanlara bebisleriyle kolay bir gece diliyorum bekleyen annislere de rahat uykular diliyorum

seni yine kabullenmişler bizim kayınvalideler kendilerinden başkalarını içlerine dahil etmiyolar ne gelinler ne damatlar niyse...
ne şişirmesi kız duaların içinde ayrıca sağol

bence başlasan iyi edersin zaten sezercikte geç geliyo süt. şimdiden süt yapım çalışmalarına başlasın vücudun

kızlar ben bazen çıkış yapamadan bilg başından ayrılmak zorunda kalıyorum sonrada unutuyorum eğer cevaplar gecikirse yanlış anlamayın. valla bebiş ağlayınca dünyayı unutuyorum bugün demliğe su koymuştum yiğitim ağladı suyu unutmuşum. bayağı sonra aklıma geldi gittim baktım suyu tam bitmek üzereydi. zaten eğer evi yakmadan oğluşumu büyütebilirsem aferin bana lülülülülülü

bende çıkıyorum kızlar bebiş uyurken biraz yatayım.
aşkitomunda bebişi uyandı herhalde :)))
sağlıklı olsunlarda Allahın izniyle geçecek bu günlerde

ooooooooo herkes doğurdu ben donakaldım yawwww :umursamaz: kızlar melekleriniz hep koynunuzda olsun sağlıklı ve huzurlu olsunlar inşallahh :Saruboceq: darısı (eğer kaldıysa tabeee) benim gibi bekleyenlerin başınaaaa yerimseniben kimse de yok gece artıkın buralarda.....

kızlar selam, kısacık girebiliyorum o zaman da sormak istediklerimi sorup çıkıyorum herkesi çok merak ediyorum halbuki...neyse...hastaneden geldiğimde 70,5 kilo idim doğuma 73,5 ile girdim halbuki ve Aras 3610 doğdu...veee bugün tartıldım 74,5 kiloyum, bu nasıl birşey yaaa....siz kaç kilo vermiştiniz doğumdan bir hafta sonra???

gunaydın kızlar

dun aksam saat 17de pamuk86 yı aradım
amelıyattan cıkmıs uyanmıstı
oglu 3300kg 50cm dogmus
ıkısıde ıyılermiş
çok heyecanlıydı pamuk
sanırım detayları kendısı yazar gelınce
sesı yorgundu fazla uzatmak ıstemedım
içim ferahladı
ALLAH ANALI BABALI HUZURLU BIR HAYAT NASIP ETSIN ONLARA...

Günaydin gene sessiz buralar (

Biz bu gün 1 haftalik olduk :) Dün ebe geldi eve kontrol icin kolumun parmagimin agrisini uyusuklugunu sordum. Vücut su topladigindan oluyormus.Akupunktura basladi bende dün 10 dak yapti sirt agrim gecti ilk kez yaptirdim hep duyardim ama cok iyi geldi bana.Parmagim bakalim kacinci seansta düzelecek. Oglusta dogumdan sonra 60 gr vermisti eve gelince 100 gr almis cok sevindik :)))) Ben evi bayagi bi toparladim giricem nete ama kimseler yok

bak bebeğem.=)ben öyle çokkkbüyük okullar bitirmiş bir gacı değilim ama kamu yönetimi 1.sınıf dersinden hatırlıyorum çocukların oral dönem dedikleri bir yaş aralığı var...ne demek ağız yoluyla mutlu oldukları bir dönem yani emme güdüsünü bildikleri ve bu güdüylede büyüdükleri bir dönem o sene ben zeynoyu büyütüyordum dedim demekki bebeği mutlu eden bişey bu yani emzik emmekte...ve buna alışırsa bıraktırma için en iyi zaman ilk dişini çıkarma arifesinde ağzına meme bile alamadığı dönemdir...bir hafta kadar sürüyor bu hırçınlıkları o dönem bırakın emzik vermeyi unutuyor emin olun=)7,5 aylıktı emziği kestim ben ama o zamana kadarda rahattım birde çok şirin oluyorlar...emmek hissi bebeği mutlu eder..hoş benim eylül öğk yapıp midesini bulandırıyor gibi yapıp diliyle itiyor onda kullanamıycam sanırsam=(ama dinleme sen anneni hatta çok faydalıymış filan diye bilmiş bilmiş anlat eheheh=)nese vallahi dün bana amcamızın gelini geldi anam dedim bu ne böyle çocuk hep ağladı...gazdan ölüyo birde mama kullanıyo annesi daha çok gazlı oluyorlar mama kullanan bebekler yaa....bebek bir yengenin kucağında bir gelinin benim başım döndü ..dedim ay yeter çocuk zaten huysuzlanıyo birde o kucak bu kucak sarmalayın çocuğu güzel ovalayın dedim rahatlatın yani... birde bebekler farklı beden sıcaklıklarını hissediyorlar bacım vede vücuttaki titreşimlerini annelerin sen mümkün olduğunca stressiz kalmaya çalış bir tek sen ilgilen huysuzlaştığı zaman..anacım erkek doğurdunuz ben size diyim 4 ay test ettim arkadaşlarımdan tecrübeyle sabittir=(maalesef kızlardan edepsiz oluyolar....unutma ritmik hareketlerle sırtına masaj yap ve sakinleşmesi için elini kolunu sarmalıcak şekilde gövdesini kendi bedenine yapıştır yanağını yanağına değdir ..temas kur illaki yapıyosun ama ben öyle yapıyom kesiyo bütün zırıltıyı hasbam...inş..seninkide yakında sakinleşir..birde memeyi sormuşun ya bacım ....diyelim oturdun meme saati geldi...10 dk sağ göğsünü verdin süt yoğunluğuna bağlı süresi...sonra al sırtını bir iki tık tıkla gazını al sonra 10 dk. sol memeyi ver..yine gazını çıkar gazını çıkarma sesi duymadan sakın yatırma gaz birkimi çocukları feci ağlatır=(..aradan geçti 2 saat artık neyse seninkinin acıkma süresi en son hangi memeyi vermiştin sol meme ondan başla bu sefer emzirmeye ...süt dolumu oluyor böylece mayalanıyor deriz biz kendi dilimizde...:kedi:bende bu kadar bilgi var bacım ...başka yokki=(yardım edem=)

Son düzenleme:
günaydın kızlar öğlen oldu ama idare ediverin
dün gece yine gazdan uyumadı nur kayınvalidem de gelmiş elinde cezve içinde mama var ocakta pğişirdim vereceğim diyor
hayır nur tok gazı var diyorum nuru almaya çalışıyor ben de hiç takmıyorsun değil mi beni aç olsa bu çocuk yıkar ortalığı biraz önce emdi diyorum hala ısrar ediyor
en son hayır git y<at bakarım ben aç olsa da anlarım dedim
sen beni saymıyorsun da hatırım için ver de bebek aç olduğundan ağlarmış öyle diyorlar da bir sürü laf saydı
hayır dedim vermeyeceğim git yat dedim sonra da kızdı çekti gitti.
bildfiğini yap dedi.
mamanın tarihi geçti paket açılalı bir ay oldu onu verince uyuyacakmış nur
sütün yetmiğyor senin dedi yetiyor diyorum bedlli her yere akıyor zaten dedi
insanın göğsümü sıktırdım o gidince nurun yüzü süt içinde kaldı.
kız<ım sonra kucağımda uyudu hemen.
sabah da gelmedi odaya eşim gidince nuru yanıma yatırdım bn de kızımla bi güzel uyudum
kahvaltıda kayınbabam başladı bu sefer bu çocuk doymuyor mama ver diye.
haa bide ben ne zaman bilgisayarın başına geçsem ikisi cde bir şey alacakmış gibin gelip gelip ekrana bakıyor
yok sen aşık olmuşsun bilgisayara falan diyorlar
ne yapayım yaa rahatça oturamıyorum yatamıyorum ben de derdimi buraya döküyorum
offf

benim hatırladıklarım
ben,esra,yalel,seda ve sudembebiş

jasmin77 bugünmü sezeryan olcaktı:uhm:
yoksa yanlışmı hatırlıyorumCADIARZU

merhaba kızlar
bilgisayarım bozuldu nete giremiyorum kaç gündür
ben de hala doğuramadım
bebeğimin kafası kanala girmemiş daha
annem kayınvalidem eşim hep beraber bekliyoruz bir ah oh desem hemen tamam mı gidiyormuyuz diyorlar stres oldum valla 40+ olcam kesin
bebeğim de zayıfmış doğumun kolay olur dedi doktor çatalında müsait dedi
bi kanala girse tamam da karnımın içinde yan gelip yatmış oğluşum
geçmişi okuyamadım ama bu mesajı gördüm çok az kalmışız
konularda hep yeni bebeklerle ilgili
inşallah ben de yakında katıcam bu muhabbetlere
yeni doğum yapanları te3brikederim
yapacak olanlara da allah kolaylık varsın
yakında görüşürüz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…