günaydın kızlar öğlen oldu ama idare ediverin
dün gece yine gazdan uyumadı nur kayınvalidem de gelmiş elinde cezve içinde mama var ocakta pğişirdim vereceğim diyor
hayır nur tok gazı var diyorum nuru almaya çalışıyor ben de hiç takmıyorsun değil mi beni aç olsa bu çocuk yıkar ortalığı biraz önce emdi diyorum hala ısrar ediyor
en son hayır git y<at bakarım ben aç olsa da anlarım dedim
sen beni saymıyorsun da hatırım için ver de bebek aç olduğundan ağlarmış öyle diyorlar da bir sürü laf saydı
hayır dedim vermeyeceğim git yat dedim sonra da kızdı çekti gitti.
bildfiğini yap dedi.
mamanın tarihi geçti paket açılalı bir ay oldu onu verince uyuyacakmış nur
sütün yetmiğyor senin dedi yetiyor diyorum bedlli her yere akıyor zaten dedi
insanın göğsümü sıktırdım o gidince nurun yüzü süt içinde kaldı.
kız<ım sonra kucağımda uyudu hemen.
sabah da gelmedi odaya eşim gidince nuru yanıma yatırdım bn de kızımla bi güzel uyudum
kahvaltıda kayınbabam başladı bu sefer bu çocuk doymuyor mama ver diye.
haa bide ben ne zaman bilgisayarın başına geçsem ikisi cde bir şey alacakmış gibin gelip gelip ekrana bakıyor
yok sen aşık olmuşsun bilgisayara falan diyorlar
ne yapayım yaa rahatça oturamıyorum yatamıyorum ben de derdimi buraya döküyorum
offf
merhaba kizlar gecmisi okuyup geldim umarim herkesler tum annisler ve bebsiler iyidir bzi de geri sayiyoruz iste artik cumaretsiye dogru geceelri artik hic uyuyamiyorum sabah 7de uyudum dun gece 11.30da kalktim ama araliklarla kac kere kalktim tabi zorlasti artik ama oglusa deger bu arada disarda kar yagiyor burda tam kista doguracagiz biz kalanlar galiba bugun de kayinvalidemler geliyorlar kucuk gorumcem ve kayinpederimle ama benimkiler massallah cok iyidirler cok iyi anlasiriz biz kayinvalidmele cok severiz birbirimizi sizinkielrin durumunu okudukca sasirip kaliyorum allah kolaylik varsin valla hoyacim ama tavrini net koyman iyi olmus bu buyukler zaten illa mama verdirme hevesinde niye olurlar anlamam cocuk doktoruna giderken onu da gotur yanina ve doktorunun ilk 6 ay sadece anen sutu yeterli bebeginin kilosu da iyi mama vermeyin sakin falan demesini duysun canim kayinvaliden o zaman sen de bak ben sana demistim dersin ne zaman gidiyor seninkielr iyice izdirap oldular sana gitseler de nurunla basbasa kalsan rahatlasan daha guzel gecer gunelrin o zaman emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?