2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar herkese
nasılsınız annler
anne adayları
doğum yapmayan varmı bilmiyorum bakamadım ne zamandır topiğe

ayyyyy canım Allah yardımcın lsun
ben arada bir elmelerine dayanamıyorum senin hep başındalar sanırım ve herşye karışıyorlar
onlar öyle yaparsa o sinirle olan sütte gider

merhaba kizlar gecmisi okuyup geldim umarim herkesler tum annisler ve bebsiler iyidir bzi de geri sayiyoruz iste artik cumaretsiye dogru geceelri artik hic uyuyamiyorum sabah 7de uyudum dun gece 11.30da kalktim ama araliklarla kac kere kalktim tabi zorlasti artik ama oglusa deger bu arada disarda kar yagiyor burda tam kista doguracagiz biz kalanlar galiba bugun de kayinvalidemler geliyorlar kucuk gorumcem ve kayinpederimle ama benimkiler massallah cok iyidirler cok iyi anlasiriz biz kayinvalidmele cok severiz birbirimizi sizinkielrin durumunu okudukca sasirip kaliyorum allah kolaylik varsin valla hoyacim ama tavrini net koyman iyi olmus bu buyukler zaten illa mama verdirme hevesinde niye olurlar anlamam cocuk doktoruna giderken onu da gotur yanina ve doktorunun ilk 6 ay sadece anen sutu yeterli bebeginin kilosu da iyi mama vermeyin sakin falan demesini duysun canim kayinvaliden o zaman sen de bak ben sana demistim dersin ne zaman gidiyor seninkielr iyice izdirap oldular sana gitseler de nurunla basbasa kalsan rahatlasan daha guzel gecer gunelrin o zaman emin ol

kımsede yok ama...
kızlar bugün bizim 8. günümüz doktora gıtmedık topuk kanı alındı bırde doğduğunda iki gün cocuk dru kontrol etti..nezaman ggidicez 10 gun ıcındemı

dedi doktorum canım kızım bir haftada 600 gr aldı ebe bile şaşırdı ama inat işte
ben de çok iyi anlaşırdım eskiden senede 15 20 gün görüyordum misafir gibi gider gelirdim ama ,insan asıl hallerini beraber yaşayınca anlıyor bi de insana loğusayken her hareketleri batıyor işte
Allahtan eşim anlayışlı sabret diyor ve hep beni destekliyor

merhaba
saçımı kestirdim, boyattım
sonra da kızımı alıp 10-15 dk dolaştırdım

ya ben emzik veriyorum ama benimki emzik delisi oldu sanki
sürekli ağzında emzik istiyor

sced, ne kadar iyi gelmiştir degişiklik.cok iyi yapmissin.burda dısari cıkılmaz cok soguk.
bogazim aciyor korkuyorum cocuga gecer diye.ıhlamur iciyorum.

secdedu lahusayken saç boyatılıyormu gusul olmuyor diye biliyodum.adetliykende boyatılmazya..

of heryerde kar yağıyor burayada ancak yağmur yağıyor karı özledim ya..içimde bir rehavet var bugün çok canım sıkılıyormafoldumbenmafoldumben

öğretmenim geçmiş olsun bebekleri anne sütü koruyor hastalıklara karşı diye biliyorum sen kendine dikkat et.
ecrin benim lohusalığım bitti, yarın 40 olucam ama kanamam biteli 10 gün falan oldu

ayvalık bizim hastnedeyken alındı topuk kanı birde 5.gunu çagırdılar aldılar.ve dr muayene etti hastn.çagırıyor sizi çagırmadımı ara sor saglık ocagını falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…