2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

saol sced.,ya herkes opuyor koruyamiyorum kendimi pek
insallah koruyordur sütte dedign gibi

ecrin ayris neden huysuz bakim?gazi mi var

kızımın 8. gunu bugun ama bız daha dra gıtmedık ne zaman gıttınız demıstım canım

biz 7 gun kaldik orda topugundan kan aldilar asisini yaptilar.sarilikta oldu fototerapi gordugu icin 3 gun sonra cagirdilar.sonra 1.ayinda saglik ocaginda aşi olduk ve doktora gittik.işitme ve kalca usgsi isetdiler daha yaptimadik ama

hoya okudum bütün yazdıklarını allah yardımcın olsun..benimkiler bir hafta bende kaldı herşeye ters cevap veriyomuşum halbuki yok öyle bişey uğramıyolar artık kızlarında kalıyolar torunlarını arayıp sormuyolar bile..herkes benden daha fazla loğusaydı valla neyse kurtuldum çok şükür ama seninkilerde ne yüzsüzmüş ya o kadar terslemeye gider insan aman düşman başına az sabret..

canım sağlık ocağında alındı topuk kanı..ama daha cocuk druna gıtmedık sarılığa falan bakılacakmı
kızım uyandıııııııııııı

ögretmenim ne bileyim altını alıyorum gazını çıkarıyorum emziriyorum ona ragmen çok huysuzdu agladı sesimi duyymak istiyor sanırım ben bu kızlaçok konuşuyorum sürekli konuşmamı istiyor konuşunca susuyor bi tuhaf benim kızım:))

ayvalık bizim hastanede kontrollerimiz yapılmıştı
ama biz sürekli bi drumuz olsun istediğimiz için
3. gün özel dr a gittik, dr 15. gün kontrole çağırdı sonra da 1 aylık olduğunda çağırdı bundan sonra aylık kontrollerimiz olacak

öğretmenim daha önce yazmıştım cevap yazdınmı takip edemedim..bizim bebişlerin herşeyi aynı sanırım satlarımız doğum tarihleri doğum kiloları..gelişimi nasıl bebişin herşey yolundamı

merhaba
saçımı kestirdim, boyattım
sonra da kızımı alıp 10-15 dk dolaştırdım

ya ben emzik veriyorum ama benimki emzik delisi oldu sanki
sürekli ağzında emzik istiyor
ohh ne güzel darısı bizim başımıza
hoya çok zro canım senin durumun
Allah sabır versin

veriyor zaten canım bana göre değil onların hayat tarzı
amannn amann hoyanin yazdigini okudum da
Allah sabir versin hoya sana.

amin canım

bana da dün çok dobrasın diyorlar
gideceklermiş de bebeğin yüzünden mecbur kalıyorlarmış ben de gidin isterseniz ben bakarım kızıma dedim
ama yok 8 gün daha burdalar

ayvalık canım bizi de ilk iki gün takip ettiler sonra 7. GÜN GELıN DEDıLER SONRA da bir ayda gelin dediler
bence sen sağlık ocağına git kaydınızı yaptır canmı aşı için falan çağırırlar

ayvalık sanırım 15. gün gitmek iyi olur
15. gün bebeğin doğum kilosuna ulaşmış olması gerekiyormuş

hoya çoğu gitti azı kaldı dayan gitceklermiş allah yardımcın olsun.ben 3 gun kaldı delirdim yolladım:))
neşe hoşgeldin nasılsın kızın nasıl ismi ne.

kızlar ya hastane ve doktorlarımız başlığında sormuştum ama kimse bakmadı heralde oraya..bebeklerinizi hangi dr a götürüyosunuz istanbul andolu yakasındakiler..ben doktorumuzdan çok memnunum ama dr üsküdarda ben pendikte oturuyorum evimize çok uzak eşimde herzaman ona gidemeyiz acil bişey olduğunda hemen gidebileceğimiz bi dr bul yakınlarda diyor..kafam çok karışık pendik civarında önerebileceğiniz dr varmı

aaa gormedim yazdigini gecmişi okumadigimdandir

benimki 35+5 te dogdu
biraz problemi oldu cigerlerinden. sarilik olduk bir de hastanedeyken ama cok sukur iyi gibi suan.malum sıkıntilar.gaz uyku...sarilik hala gecmedi bakalım cumaya kadar gecmezse bir tahlilimiz daha olacak ki insallah gecer
kalca usgsi ve işitme testi yapılacak

masallah senin bebegin cok guzel yakısıklı daha dogrusu:))

bugün yine gezdiler öğleden sonra evimi süpürdüm temizledim mutfağımı düzelttim
odannı şeklini değiştirdim ohh be üç saat yalnızdık çok da iyiydi
onlar da nefes almış oldular dışarda
kayınvalidemde bi surat kırıldı heralde bana ama ne yapayım

secdedu laf sokuyordu bende guzelce cevap verdim küstü gitti bidaha gelmşcem dedi.pazar gunu geldi:))
bi çöp bile almadılar takmadılar bide laf yetiştiriyo ne geliyosa söyledim bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…