2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yarım saat önce yazarken koda otobusteydim uyumusum:)şimdi eve girdim gece uyuyamiyorum aynen bende gece sancım gelirde doğurum korkusuyla heyecanlıyım bugün nst ye girdigimde hastanede. Ebe vardı bana acayip cesaret verdi hiç korkulacak bisey değil sakinlestirici iğne yapıyorlarmış ben bilmiyodum iğne yapıldığını neyse sancın gelince bide suni sancı veririz dedi hemen doğurum verirsin dedi bilmem artilnbelkide bana cesarett vermek için diledi ama size de bilgi vereyim dedim

neşe bence ebeler bizi kandırıyolaelaelaelaelae

bebeklerin ulusu yok" ...

Bebekler çiçeği insanlığımızın
Güllerin en hası,en goncası
Sarışın bir ışık parçası kimi
Kimi kapkara üzüm tanesi
Babalar,çıkarmayın onları akıldan
Analar,koruyun bebeklerinizi
Susturun,susturun söyletmeyin,
Savaştan,yıkımdan söz ederse biri.

Bırakalım sevdayla büyüsünler
Serpilip gelişsinler fidan gibi
Senin,benim,hiç kimsenin değil
Bütün bir yer yüzünündür onlar
Bütün insanlığın gözbebeği

ataol behramoğlu....

Ne iyi ebeymiş öyle...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:...

ayyy kızlar annem geldı mısafırlıge
karnın cok asagı ınmıs
ya zamanında yada once dogurursun dedı
ayy tırstım ıyıcene
hayırlısı

ay kızlar çok fenayım ben ölüyoommm sanki işleri kadınlar değil ben yaptım vallaha hertarafım kırılıyo resmen ama evim çok temiz oldu cam kapı mutfak banyo tuvalet balkonlar ohhh bide halılarım gelse pazartesi olsada yarın saat 2de doktor randevum var en son gittiğimde ultrasona göre 38 haftalık çıkıyodu zaten pazartesi ayrı gittiğim doktorda 41 haftalık gözüktü yarın muhtemelen gün verir bana zaten iyice daraldım doğırıyımda oda rahatlasın bende rahatlıyım sdsmt sen gelince canım cuma günü samsunlularla olan yemeğe ben gitmeyi istiyorum yarın bi doktoragidiyimde hayırlısıyla ay bu aradaboğazlarım çok felaket acıyo daha önceden sağlık ocağının doktoru antibiyotik vermişti içsemmi acaba largopen 500mg bugün bide yoruldum geceye ateşlenirmiyim acaba diye düşünüyorum çok yanıyo boğazlarım off offf

anaam cadaloz ben yoruldum okurkenakannehir
senin hayatın aksiyon anacımdelikafadulden

çok guzelmiş cnm okudum daha once bu sıırı.paylaşımın için teşekkurler

bende istiyorum gitmeyi ama bakalım ben ömürevlerinde oturuyorum hava çok soğuk olursa gidemeyebilirim birde ogün pazar işim oluyor

ne güzel pırıl pırıl olmuş evin güle güle kirlet :)
benimkini görmeyin aldı başını gidiyor

ayyy kızlar annem geldı mısafırlıge
karnın cok asagı ınmıs
ya zamanında yada once dogurursun dedı
ayy tırstım ıyıcene
hayırlısı

bana o lafı son 2 aydır diyolar hiç korkma canım neticede vakti zamanı gelince çıkıcak onlar bilirler çıkacakları zamanları rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize:Saruboceq:

aşkitom ağzın kulaklarına varıyo bakıyom da
laelaelaelaelae
anasını görmüş keçi gibisin

Valla bencede çok iyi bir ebeydi benim hala çantam hazır değil heralde aranızda bı benim hazır değildir çantaya neler koymalı yarın hazirliycam akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…