2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy kızlar ayaklarım usuyor dedım esıme
ışten geldı
sıcak suyla ayaklarıma masaj yapacak sımdı
ayyy ya gulmekten olurum ben
bu arada annecım de ısten cıktı bıze glıcekmıs buaksam mısafırlıge
mutlulugum cıfte yanııı

Hadi gözün aydin annen geliyormus, bence esin ayaklalrina masaj yaparken fotosunu cek yarin öbürgün cocuklara gösterirsiniz :roflol:

tesekkur ederım cnm
annecım 1 gecelıgıne gelecek mısafırlıge
ama dogumdan sonra aksamdan aksama gelcek sagolsun

amerikaya göre sen iyisin yine 5 kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana ama dediğin gibi başka yöntemler var ordada endişe edilecek bir durum olsa mutlaka usg yaparlar hemen...
mesela burdada gerçi her doktor aynımı bilmiyorum benim doktorum daha hiç idrar tahlili yapmadı bana belki sebebi sağlık ocağı belli tarihler verdi bana o tarihlerde gidiyorum kan ve idrar tahlili yapıyor.ordaki sonuçlarımı doktorumada gösteriyorum onun için yapmıyor olabilir...
ama biz yine halimize şükredelim hiç doktora gitmeyipte 9 ay sonunda kendi kendine evde doğum yapanlar var hala :çok üzgünüm:

Bakıyorum da topiccimize....Maşallah yani...Yeni olmasına karşı sayfa sayısı 100 ü geçmiş...alkisalkisalkisalkisalkisalkis..Gayretliyiz kısslarr...delikafaduldendelikafadulden

Bakıyorum da topiccimize....Maşallah yani...Yeni olmasına karşı sayfa sayısı 100 ü geçmiş...alkisalkisalkisalkisalkisalkis..Gayretliyiz kısslarr...delikafaduldendelikafadulden

yarın 300e dayanır bu sayfalar belkide geçer kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Dogurduktan sonra gör bir de, herkes miniklerle ugrasirken bisey yazamicak buraya. Bak doguran ocak anneleri nadir girebiliyorlar.

şaka mak seda kaç gecedir doğuracam diye uyuyamıyom
sanki doğacak yatakta da ben uyanamayacam diyemafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…