ayyy kızlar ayaklarım usuyor dedım esıme
ışten geldı
sıcak suyla ayaklarıma masaj yapacak sımdı
ayyy ya gulmekten olurum ben
bu arada annecım de ısten cıktı bıze glıcekmıs buaksam mısafırlıge
mutlulugum cıfte yanııı
sdsmt kız kk deki samsunlular cuma 1 de buluşuyomuş çiftlik beyaz evde haber veriyim didim
yok canim, hersey normalse hicbir sikayetin yoksa bakmiyorlar.
ama zorunlu kontroller var tabi her randevuda idrar tahlili yapiyorlar ve en az 3 kere alttan bakiyorlar. sanirim o kontrollerde normal cikinca gerisini yapmiyorlar. Ben doktora belki bebegin suyu azalmistir ultrasonla bakmadan nasil anlicaksiniz dedim sizin öyle bir durumunuz yok korkmayind edi eger cok endiseleniyorsaniz eczanede bunun icin bur kagit satiliyormus onunla akintini idrar mi bebegin suyu mu olduugnu görebilirisniz dedi.
sanirim idrar testinden bir de alttan aldigi örnekten anliyor, kötü bisey var mi diye.:sm_confused:
Ama amerikada sadece bir kere Ultrason yapiyorlarmis orasi daha kötü.
Ben simdiye kadar 5 kere baktim ultrosonla haftaya da bakicam :dance:
Sonra hala hersey normalse dogum sancima kadar beklicem galiba.
doktora gidecem o gün
işim bitince uğramaya çalışcam doğurmazsam
belli olmaz anacım
doktor doğurmazsan gel kontrole demişti iki hafta önce
:ecrin_bebek:
maşallah sedoş büyümüş seninki
geçen hafta sonu gece yağmış, kumsalda tutmuş bir tek, çocuklar çıldırdı sevinçten ama anında eridi, bu hafta sonu da yağcakmış güya, yağsa da tutacağını sanmıyorum ya, çocuklar hasret kaldılar kara...çanakkale kar varmı karrrrrrr
sağol canım :)
hmm ozaman cuma günü temkinli git laappp diye doğumhaneyi hazırlayın derse kalakalma :)
Bakıyorum da topiccimize....Maşallah yani...Yeni olmasına karşı sayfa sayısı 100 ü geçmiş...alkisalkisalkisalkisalkisalkis..Gayretliyiz kısslarr...delikafaduldendelikafadulden
Bakıyorum da topiccimize....Maşallah yani...Yeni olmasına karşı sayfa sayısı 100 ü geçmiş...alkisalkisalkisalkisalkisalkis..Gayretliyiz kısslarr...delikafaduldendelikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir
Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir) sdsmt, .bocuk.+, algor, ank, bengisumut, Eysan2009, fatmazehraa, Poseidon83, Rylai, womarch
CADIARZU yine 1 misafirimiz var kızlar :)
hoyacarnosa sen görünmezsin biliorum kaydirigubbakcemile3
Dogurduktan sonra gör bir de, herkes miniklerle ugrasirken bisey yazamicak buraya. Bak doguran ocak anneleri nadir girebiliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?