2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kız ne pazarı bırak artık sen pzar işlerini eşin baksın ben bıraktım vallaha herşeyi pazaragidemezse manavdan taşıyo ama acayip mandalina nar tüketir oldum bende yarın gidiyim doktora kesin haber veririm dedim boğazlarımdan ateşim falan olmazsa giderim zaten buluşucakları yer bana çok yakın ben tam modern pazarın orda oturuyom çiftlik bana çok yakın yani bu arada oğlum ısrarla anne gürhan ataütrkü çok seviyomuş yaz bende bu şekle tıklıyım dedi kırmayım oğlumu dedimturkbayragi turkbayragiturkbayragiturkbayragi

Seninki de iyi cesaret doğrusu...:bbo::bbo:..O kadar şey şimdi yapılır mı ayol...?:1shok::1shok:...Neyse lohusalık boyunca epey bir rahat edersin temizlik konusunda...:teytey::teytey:

anaam cadaloz ben yoruldum okurkenakannehir
senin hayatın aksiyon anacımdelikafadulden

sorma canım yaa allahtan bigünde bitti heriş camlar kapılar avizeler bi yandan hastalıktan heryerim acıyo bi yandanda tülerimi kokluyom ohh mis gibi oldular diye kadınlarda tanıdık zaten yok canım çiğdem sen kafayı yedin temizlik yapamıyon diye diyolar gene bende kıyıdan köşeden yaptım bişiler ama şimdi heryerim kırılıyo ama yorulmaktan değil boğazlarımdan fenayım kırılıyo hertarafım kocişte yok evde bende size nazlanıyom napım haftasonu hem anam hem kaynanam geliyo kociş yollarını gözlüyo benden kurtulmak için kaydirigubbakcemile3 ya içiyimmi largopen antibiyotik ne diyonuz kızlar kullanınız oldumu hiç yarına kadar kötü olurum diye korkuyom şimdi benim doktoru arasam sık dişini kullanma der ama çok acıyo bademciklerim:bbo:

zaten yalnız gitmiyorum komşuyla çıkıyoruz ben alıyorum oğlu taşıyor sağolsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
senin oğluşada kocaman bi alkisalkisalkisalkisalkisalkis
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

neyse kızlar ben çıkıyorum sırtım ağrıdı..
biraz uzanalım.
hepinize iyi akşamlar

Slm kızlar bugün küçük tuvalemimi yaptıktan sonra peçetede bir damladan az kan gördüm..Eyvahhh doğuruyomuyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum?
Böyle bişey yaşayan varmı?gerçi kan çok azdı ama gördüm bikere nişan olayı nasıl oluyo?Doğuracam diye çok korktum..Ama sancımda yok..ne olabilir acaba?Nişan olayı nasıl oluyo bilen varmı?

bebeğinin hareketlerini hissediyomusun canım bence kanama su gelemsi doğum işaretidir ihmal etme git hemen bi doktora

selama kızlar bugun misafirlerim vardı girmedim nete hiç
teyzemler geldi çaya
y biraz eve çekidüzen vereyim dedim canım çıktı yemin ederim ya
2 hareket ediyorum bnyo yapmış gibi terliyorum
neyse kazasız belasız hallettim saolsun zaten annem geldi bütün servis ıvır zıvırı halletti
sabah kocişle gene fırtınlar
ya tamam bende az değilim adamı sabah sabah çileden çıkardım ama saolsun oda hakediyo bzen
neyseki bizim atışmalar fazla uzun sürmüyo 1 saat sonra düzeliyoruz

adet ağrısı gibi ağrılarım var doktorum erken başladığını söylemişti
magnezyumu arttırmıştı devam ederse ilacı değiştirecekti
şimdi aradım ve ilacı değiştirdi
inşallah düzelirim çok tedirgin oluyorum korkuyorum daha 33 haftadayım
37 haftadan önce gelmesin oğluşum
bakalım pazartesi gidicez bu ağrı dışında sorunumuz yok şükürler olsun

Valla bencede çok iyi bir ebeydi benim hala çantam hazır değil heralde aranızda bı benim hazır değildir çantaya neler koymalı yarın hazirliycam akıl verin

ya bende hazırlamadım habire erteliyorum
aniden bişi olcak görcem günümü
Allah Korusun

bebeğinin hareketlerini hissediyomusun canım bence kanama su gelemsi doğum işaretidir ihmal etme git hemen bi doktora

Evet canım hareketlerini hissediyorum..Tabiki benimde ilk olarak aklıma doğuruyomuyum geldi ama ağrım hiç yoktu acaba ağrısız doğururmuyum diye düşümdüm ..yok oda olma z..EE neyin nesiydi bu şimdi..Gerçi yarın randevum var sorcamm.Derisiniz yarın kızımı kucağıma alıp geleyim hastaneden..Hadaha 1 ayım var ama???

aman dikkatli ol canım doktorunu ara bilgilendir gerçşi yarın gidicekmişsin ama
bu akşamı dinlenerek geçir mutlaka

olurmu olur bacım yat dinlen istirahatet bari ama kanama falan olursada yarını bekleme git hemen rabbim hayırlısıyla gelsinde artık geç erken napalım nasipte neyse o olur

Valla bencede çok iyi bir ebeydi benim hala çantam hazır değil heralde aranızda bı benim hazır değildir çantaya neler koymalı yarın hazirliycam akıl verin
bbir ya da iki gecelik,hasta bezi,bebek bezi,çorap,hırka,sıvı sabun,terlik,fotoğraf makinesi,kağıt havlu,yedek kazak,yelek,:CüvCüv:

Yaa tabi bellide olmaz ama kanama derken netten araştırdım..1 kahve fincanından fazla ise telaşlanmanız lazım diyodu..Ama benim 1 damla bişey di..Ama yidede baya bi paniklememe yol açtı..Koca gün yattım..Yemek bile yapmadımm Kocişim dışardan söyledi sağ olsun..Ama tekrar tuvalete gitmeye korkuyorum...Şimde allah göstermesin ben şu an doğurursan erken doğum mu yapmış olucam?Pramitüre bebek mı sayılcak.. Normal mi?

Dikkat et canım yaaa.Az kalmış sık dişini ..istirahat et....:ecrin_bebek:

neyse kızlar bende iyi yorulmuşum şaka maka acık yatımda dinlenim gecegelirim gene öptüm hepinizi kendiniz ve bebişlere iyi bakın

Sağ olun kızlar nasihatlerinizi dinlicem ..vede hatta hemen uygulamaya geçeyim..Ben biraz uzanayımda YAPRAK DÖKÜMÜ nü izliyeyim..Bakayım fikretçiğim ne yaptı..Oda erken doğurdu ya..Bakalım bebek nasıl?

Sağ olun kızlar nasihatlerinizi dinlicem ..vede hatta hemen uygulamaya geçeyim..Ben biraz uzanayımda YAPRAK DÖKÜMÜ nü izliyeyim..Bakayım fikretçiğim ne yaptı..Oda erken doğurdu ya..Bakalım bebek nasıl?

İyi seyirler....Ben de biraz uzanmaya gidiyorum...:Saruboceq:

kızlar dün bazı tetkikler vermiştim 2 de çıkıcaktı beklemedim
eşime aldırdım sonucumu
akşam getirdi
idararımda kan epitel lökosit eritrosit falan çıkmış telaş ettimne olabilir
yarın arayıp sorucam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…