bende istiyorum gitmeyi ama bakalım ben ömürevlerinde oturuyorum hava çok soğuk olursa gidemeyebilirim birde ogün pazar işim oluyor
ne güzel pırıl pırıl olmuş evin güle güle kirlet :)
benimkini görmeyin aldı başını gidiyor
ay kızlar çok fenayım ben ölüyoommm sanki işleri kadınlar değil ben yaptım vallaha hertarafım kırılıyo resmen ama evim çok temiz oldu cam kapı mutfak banyo tuvalet balkonlar ohhh bide halılarım gelse pazartesi olsada yarın saat 2de doktor randevum var en son gittiğimde ultrasona göre 38 haftalık çıkıyodu zaten pazartesi ayrı gittiğim doktorda 41 haftalık gözüktü yarın muhtemelen gün verir bana zaten iyice daraldım doğırıyımda oda rahatlasın bende rahatlıyım sdsmt sen gelince canım cuma günü samsunlularla olan yemeğe ben gitmeyi istiyorum yarın bi doktoragidiyimde hayırlısıyla ay bu aradaboğazlarım çok felaket acıyo daha önceden sağlık ocağının doktoru antibiyotik vermişti içsemmi acaba largopen 500mg bugün bide yoruldum geceye ateşlenirmiyim acaba diye düşünüyorum çok yanıyo boğazlarım off offf
anaam cadaloz ben yoruldum okurkenakannehir
senin hayatın aksiyon anacımdelikafadulden
zaten yalnız gitmiyorum komşuyla çıkıyoruz ben alıyorum oğlu taşıyor sağolsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kız ne pazarı bırak artık sen pzar işlerini eşin baksın ben bıraktım vallaha herşeyi pazaragidemezse manavdan taşıyo ama acayip mandalina nar tüketir oldum bende yarın gidiyim doktora kesin haber veririm dedim boğazlarımdan ateşim falan olmazsa giderim zaten buluşucakları yer bana çok yakın ben tam modern pazarın orda oturuyom çiftlik bana çok yakın yani bu arada oğlum ısrarla anne gürhan ataütrkü çok seviyomuş yaz bende bu şekle tıklıyım dedi kırmayım oğlumu dedimturkbayragi turkbayragiturkbayragiturkbayragi
Slm kızlar bugün küçük tuvalemimi yaptıktan sonra peçetede bir damladan az kan gördüm..Eyvahhh doğuruyomuyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum?
Böyle bişey yaşayan varmı?gerçi kan çok azdı ama gördüm bikere nişan olayı nasıl oluyo?Doğuracam diye çok korktum..Ama sancımda yok..ne olabilir acaba?Nişan olayı nasıl oluyo bilen varmı?
neyse kızlar ben çıkıyorum sırtım ağrıdı..
biraz uzanalım.
hepinize iyi akşamlar
Valla bencede çok iyi bir ebeydi benim hala çantam hazır değil heralde aranızda bı benim hazır değildir çantaya neler koymalı yarın hazirliycam akıl verin
bebeğinin hareketlerini hissediyomusun canım bence kanama su gelemsi doğum işaretidir ihmal etme git hemen bi doktora
Evet canım hareketlerini hissediyorum..Tabiki benimde ilk olarak aklıma doğuruyomuyum geldi ama ağrım hiç yoktu acaba ağrısız doğururmuyum diye düşümdüm ..yok oda olma z..EE neyin nesiydi bu şimdi..Gerçi yarın randevum var sorcamm.Derisiniz yarın kızımı kucağıma alıp geleyim hastaneden..Hadaha 1 ayım var ama???
Evet canım hareketlerini hissediyorum..Tabiki benimde ilk olarak aklıma doğuruyomuyum geldi ama ağrım hiç yoktu acaba ağrısız doğururmuyum diye düşümdüm ..yok oda olma z..EE neyin nesiydi bu şimdi..Gerçi yarın randevum var sorcamm.Derisiniz yarın kızımı kucağıma alıp geleyim hastaneden..Hadaha 1 ayım var ama???
bbir ya da iki gecelik,hasta bezi,bebek bezi,çorap,hırka,sıvı sabun,terlik,fotoğraf makinesi,kağıt havlu,yedek kazak,yelek,:CüvCüv:Valla bencede çok iyi bir ebeydi benim hala çantam hazır değil heralde aranızda bı benim hazır değildir çantaya neler koymalı yarın hazirliycam akıl verin
Yaa tabi bellide olmaz ama kanama derken netten araştırdım..1 kahve fincanından fazla ise telaşlanmanız lazım diyodu..Ama benim 1 damla bişey di..Ama yidede baya bi paniklememe yol açtı..Koca gün yattım..Yemek bile yapmadımm Kocişim dışardan söyledi sağ olsun..Ama tekrar tuvalete gitmeye korkuyorum...Şimde allah göstermesin ben şu an doğurursan erken doğum mu yapmış olucam?Pramitüre bebek mı sayılcak.. Normal mi?
neyse kızlar bende iyi yorulmuşum şaka maka acık yatımda dinlenim gecegelirim gene öptüm hepinizi kendiniz ve bebişlere iyi bakın
Sağ olun kızlar nasihatlerinizi dinlicem ..vede hatta hemen uygulamaya geçeyim..Ben biraz uzanayımda YAPRAK DÖKÜMÜ nü izliyeyim..Bakayım fikretçiğim ne yaptı..Oda erken doğurdu ya..Bakalım bebek nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?