2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

krizalit
ahh ahh demek lohusalık psikolojisi canım geçecek zamanla buda bi süreç
beni görmeliydin çok kötüydüm ağlamaktan hergün başım ağrıyodu
stüm azalacak diye çok korkuyodum
bi insan bu kadarmı duygusal olur
ama zamanla azalıyo
annelik çok kutsal
gzel
ve bi o kadarda zor
Allah yavrularımızın yokluğunu göstermesin inşallah
sağlıcakla canım

ya zaten krmakarışığım bide bunu okuyunc tam üzerine kapk oldu derler y aynen öyle oldu
resmen saatleri saymaya başladım çıldırıcam korkuyomuyum heyecanlımıyım hiç bilmiyorum duygulrım karmakarışık
sabahı sbah ettim bu gece hiç uyuyamam heralde
babytwincim hayırlı olsun
bende oğlumu yarın alıcma inşallah kucağıma bu sattlerde artık yavaş yavaş toparlanmış olurum
Allahım nasıl oluck neye benzicek 9 aydır hamileliğe öyle alışmışımki nasıl bir hayat bekliyo benii hiç bilmioyrum
sabırsızım heyecanlıyım korkuyorum mutluyum diorum ya karmakarışığım beni bugunden bayıltalar ne kadar memnun olurum varya

günaydın kızlara.s.
ya ben daha doğuramadım
dün 40.haftamı doldurdum 41.haftama girdim bugün
ama ne gelen var ne gideeeen
off gerildim artık ya:jeyyar:
ne zaman gelcek bu sıpam boshayallersmile

günaydın canım
o geliceği zamanı biliyodur sen sıkma canını
benşmki yarın sabah çıkıcağını anladımı ne durmuyo karnımda fıldır fıldır maşallah

aşkitom günaydın tatlım

ahh semihacım 40 ları görmek güzel hoş ta taşıması zorlaştı artık çok zor hareket ediyorum,ağrılarımda çok..
benim sıpamda pek tembel çıktı semiha teyzesi
hele bi gelsin ısırcam onun yanaklarını
kaanı da kokla benim için canımopuyorumnanaktan
Allah kolaylıklar versin

evet canım biliyorum bekledin sende
ayy inşallah bir an önce bişeyler olsunda
kavuşayım bende oğluma
sabırsızlıkla bekliyorumboshayallersmile

anneolmak
gunaydın canımcım
merak etme cnm surda kaldı 1 gun
o da gecer allahın ıznıyle
cok az kaldı

ahh kızlar bulohusalık psıkolojık ne fena

sımdı gülümse anne sarkısını dınlıyorum
sehıt sarkısı murat basaran aglayacaktım nerdeyse
ama AGLARSAM EŞıM KAPATACAGINI SOLEDI
AYY YAAA SIZDE OLEMISIN

hoşbuldum kızlar nasılsınız keyifler nasıl bir bakayım dedim çok ta vaktim yok aslında oğluma banyo yaptıracağız

anneolmak..
bana doktor bir gün önce istediğini ye...sabah öglen akşam..geceye kadar..
gece açıkırsa 11.30 gibi bir çorba iç demişti..

kzlar ben hazranda doğum yaptım bi göz atayım dedim burayada bebişi doğan arkadaşlar güle güle büyütün bebişkolarınızı allah sizi hiç ayırmasın henüz doğuramamış olanlarda hiç sımasınlar canını ben 40+7de doğum yapmış bi insan olarak konuşuyoum allah bi avazda kurtarsın sağlıkla bebişlerinizi alın kucağınız inşallah dünyanın en güzel duygusu çok öptüm hepinizi

kızlar demekki hepimiz aynıyız.
hele ben o yanımda olmadan uyuyamazdım. şimdi annemlerdeyiz aynı odada uyuyoruz ama ayrı yatıyoruz.
bide ne zaman eşim bana dokunsa yada azıcık sohbet etmyee kalksak bizim küçük bey hemen uyanıyor yada ağlamaya başlıyor. napcam ben ya
tamam annelik çok güzel ama ben kocamın bebişi olmayı çok özledim. artık eski günlere dönemiycekmiyiz mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Biz bu gün ilk banyomuzu yaptik :) Dogum olunca sadece silmislerdi zaten kan bile yoktu üstünde öyle eve gelmistik yardima eve gelen ebe bu gün yaptiralim artik banyosunu dedi. Banyo lavabosunu doldurduk icinde yikadik ne sampuan ne banyo yagi hic biri yok dedi ebe.Sadece yumsak bi bezle sildik.En fazla 4 dakika kalmistir suda .Cok yavasta olsa kilo aliyoruz gram gram :) Bacaklarda birazcik et olmus .Hala kucagima alirken fena oluyorum bizim kedi bile daha büyük ya.Sabahtan aksama kadar tek derdimiz onu emzirip kilo aldirmak benimde yiyip yiyip nasil olacaksa kilo vermemi saglamak :))))

zambakkiz
Dönersiniz niye dönmeyeceksiniz.Ilk oglanda esim sanki ben mahsus yapiyormusum gibi bana sinir giderdi küserdi filan simdi öyle rahatiz insan sakin oldumu bebekte sakin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…