Biz bu gün ilk banyomuzu yaptik :) Dogum olunca sadece silmislerdi zaten kan bile yoktu üstünde öyle eve gelmistik yardima eve gelen ebe bu gün yaptiralim artik banyosunu dedi. Banyo lavabosunu doldurduk icinde yikadik ne sampuan ne banyo yagi hic biri yok dedi ebe.Sadece yumsak bi bezle sildik.En fazla 4 dakika kalmistir suda .Cok yavasta olsa kilo aliyoruz gram gram :) Bacaklarda birazcik et olmus .Hala kucagima alirken fena oluyorum bizim kedi bile daha büyük ya.Sabahtan aksama kadar tek derdimiz onu emzirip kilo aldirmak benimde yiyip yiyip nasil olacaksa kilo vermemi saglamak :))))
tutkucum,sizin huzurunuz fotolara da yansıyor zaten canım...çok da yaışıklı kerata...benim bebişim de Allah bozmasın karnı doyduğu sürece oldukça sakin..annesinde problem...garibim derviş gibi, çok aç olmasına rağmen annesinin meme için hareket halinde olduğunu bildiği müddetçe susup bekliyor...buna rağmen böyle hissediyorum işte...
zambakkiz
Ben simdi gördüm sorunu :)))) Civi civiyi söker canim Normal halinize dönünce hic bisi kalmaz bence hic takma kafana .Kaldiginiz yerden devam edersiniz.Ama ciddi bir problemin varsa canin yaniyorsa mutlaka doktora gecikmeden git derim .Cünki 40 in cikinca herseyin normale dönmesi gerekiyor.
ben varım güzelim dogurmayan
Allah kurtarsın canım hayırlısı ile sende alırsın inşallah bebeğini kucağına.
birde fatmazehradan haberi olan varmı acaba oldumu onun bebeği?
allahım yaa kabus mu bu ne zaman uyanacağım ben
neden herkes kafasına göre hareket ediyor ben neyim yaa
şeytan diyor topla tasını tarağını al nuru çek git..
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
merhaba kızlar nasılsınız..sorum olacaktı ayrisin gözleri çok kötü çapaklanıyor kaç gündür ne yapabilirim..
selam kızlar
sonunda burdayım artık
kavustum pc me :lepi:
herkesler doğurmustur artık dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?