2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

alır meltem abla sen merak etme sen bizim gibi acemi değilsinki ne yapacağını bilirsin bide ben doğum hikayeleri bölümünde bi soru sormuştum sen tecrübelisin ne zaman normale dönecek benim umrumda değil şu an ama erkekleride boş bırakmaya gelmez öyle değilmi

zambakkiz
Ben simdi gördüm sorunu :)))) Civi civiyi söker canim Normal halinize dönünce hic bisi kalmaz bence hic takma kafana .Kaldiginiz yerden devam edersiniz.Ama ciddi bir problemin varsa canin yaniyorsa mutlaka doktora gecikmeden git derim .Cünki 40 in cikinca herseyin normale dönmesi gerekiyor.

sağol canım çok normal hissettiklerin ama kafanda ben niye böyle paniğim falan diye kurdukça dahada panik olursun..akışına bırak bence..

slm güzel anneler nasılsınız bakalım. doğurmayan kaldımı acaba diye bi girip bakayım dedim

kusura bakma meltem abla çıkmak zorunda kaldım.
sağolasın ilgin için zaten normal ilişkide ne olacak onu bilmiyorum ben sadece göğüslerimden dolayı sordum dün bebişi kucağıma aldığımda bile kaç kat giysiden bile canım yandı. Adamcağıza bana sarılmadan yapmı diycem şurda on iki günümüz kaldı umarım dediğin gibi olur 40ımız çıkınca herşey normale döner :bbo:

Allah kurtarsın canım hayırlısı ile sende alırsın inşallah bebeğini kucağına.

birde fatmazehradan haberi olan varmı acaba oldumu onun bebeği?

hatırladığım kadarıyla oldu blueness cim. yanlış hatırlamıyorsam bayağı bi sancı çekip sonunda sezeryana alınmış

selam kızlar
sonunda burdayım artık
kavustum pc me :lepi:
herkesler doğurmustur artık dimi

allahım yaa kabus mu bu ne zaman uyanacağım ben
neden herkes kafasına göre hareket ediyor ben neyim yaa
şeytan diyor topla tasını tarağını al nuru çek git..
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

selam kızlar, kk olmasaydı bendertlerımı su konumda kıme anlatırdım bılmıyorum dogrusu, arrtık dısarı cıkıp arkdas yuzude gördugum yok, onlar geldıgınde de kaynanam ve kendı annemde hep evde oluyorlar. ama benm ıcımde bır yıgın soru ve stress var dogum sebebıyle kayınvalıdesyle aynı evde yasayan varmı aranızda bılmıyorum olsa belkı anlar dmek ıstedgmı. aslında benım kayınvalıdem bır melektır suana kadar hıc bır sıkıntımız olmadı, suanda sıkıntımız var sayılmaz ama ıste bebek buyutmek adına fıkırlerımız hıc uymuyor, o ustunu örtuyor cehennnem gıbı sıcak odada o arkasnı dönunce ben acıyorum, hayır uzerınde zaten kapkalın pazenle sarılı halde oglum, uzerını örtmede basarılı olmadıysa besıgın uzerını örtuyor havasızlıktan bogulcak cocuk ben acıom. yanı kötu nıyetle asla degıl bebısı dusunuyor ama işte bu en kucuk örnek..sonra hemencık kucagına almakıstıyor aglamayan cocuk kucakta hoplatlr mı zaten bu cocuk her emmeden sonra cıkarıyor.. aglıcam yaaa daha neler neler...

merhaba kızlar nasılsınız..sorum olacaktı ayrisin gözleri çok kötü çapaklanıyor kaç gündür ne yapabilirim..

allahım yaa kabus mu bu ne zaman uyanacağım ben
neden herkes kafasına göre hareket ediyor ben neyim yaa
şeytan diyor topla tasını tarağını al nuru çek git..
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bende kaan ımı alıp geleyım hoyacım .... seytan banada dıyor aynısını ınan kı....:gitme::gitme::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

merhaba kızlar nasılsınız..sorum olacaktı ayrisin gözleri çok kötü çapaklanıyor kaç gündür ne yapabilirim..

bızımde cok capaklanıyor cnm, ben sutumden damlatıyorum bıraz gecıyor sonra yıne cıkıyor sankı.. bende tekrar damlatıyorum...CADIARZU

antibiyotik damla varmış bu durum için eşime söyledim kurumdaki dr sorcak bakalım olmazsda alır damaltırız sabahları çok fena kirpikleri yapışıyor zor siliyorum pamukla.içim gidiyor öle görünce onu.göbegide düşmedi tembelin off offf.

hande....
benimkide 12 günkaldı ve yaptıkları..
çocugun aygını kaç kere kundagının üstünden iple baglarken yakaladım ..
o bagladı ben çözdüm..
ve üzerine ve agzına kalın lizöz.battaniyeyi yüzüne çekerkende yapma çocuk nefessiz kalır die uyarmaktan artık..bıktım ve bana kırıldı..
3 bana bi tas çorba yapmadı her işi bende bekledi..
bende gönderdim..napıyım eşimde bu durumu anladı ve saygı gösterdi...
şim yine gelcekler umarım kısa kalırlar..
iyiki yanlarında deiliz aynı şehirde. kaz gibiyolmak istiyolar hastalsalar hemen para istiyolar. eşimde napsın arada kalıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…