yok daha var doğurmayan
hem daha ocak bitmediki
pc ne kavuşmana sevindim
melisa nasıl hala o kadar uykusuz bırakıyomu seni
cadı prenses
hande....
benimkide 12 günkaldı ve yaptıkları..
çocugun aygını kaç kere kundagının üstünden iple baglarken yakaladım ..
o bagladı ben çözdüm..
ve üzerine ve agzına kalın lizöz.battaniyeyi yüzüne çekerkende yapma çocuk nefessiz kalır die uyarmaktan artık..bıktım ve bana kırıldı..
3 bana bi tas çorba yapmadı her işi bende bekledi..
bende gönderdim..napıyım eşimde bu durumu anladı ve saygı gösterdi...
şim yine gelcekler umarım kısa kalırlar..
iyiki yanlarında deiliz aynı şehirde. kaz gibiyolmak istiyolar hastalsalar hemen para istiyolar. eşimde napsın arada kalıyo..
benim zilli hala aynı
sabah 10 dan beri uyuymadı
aKsamda 1saat araylada uyandı
bende zombi gibiyim
hııı bu arada gunahını almayayyım bana hıç bır iş yaptırmadı allah ıcın, yerı geldı ayagıma corabımı bıle gıydrdı alllah razı olsun ama oglusuma sadece ben ve eşimin kararlarıyla bakmak buyutmek ıstıyorum, kendı anneme yapma etme demek kolay ona da cok dıyorum ve o benı dınlıyor..
yaa julıett zambak kız her uyandıgınde emzırıyormusunuz? kac dk emıyor? ve emdıkten sonra hıc yandan cıkartıyormu? yanı benım kı kusma tarzında degılde yanagından bırakıverıyor, fazla sutu cıkartıordur dıyorlar da cokmu emmış oluyor annamadım...
hemen hemen her uyandığında emziriyorum. bazen bi kaç saat uyanık kalıyor ondada yarım saatte bir emmek istiyor. uyutana kadar memişte süt müt kalmıyor. emme süresi değişiyo bazen 10 bazen 15 bazen yarım saat hatta bu sürenin bazen uzadığıda oluyor ben bıraktırmıyorum kendi ne zaman bırakıyorsa onu bekliyorum. kusma meselesine gelince benimkide arada kusuyor ama emdikten hemen sonra değil
bu bikaç saat ufak bi kaç saat değil
bazen altı yedi saat uyanık kalıyo Allahtan gece öyle uyanık kalmıyo
gece uyanıklık süremizde bazen 3 -4 saati buluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?