2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoya allah yardım etsin...eşinle konuş gitsinler dersin eşinde güzel bir lisanla izah etsin gitsinler ne bu ya burda ben gerildim senin yerine..

yok daha var doğurmayan
hem daha ocak bitmediki
pc ne kavuşmana sevindim
melisa nasıl hala o kadar uykusuz bırakıyomu seni
cadı prenses

benim zilli hala aynı
sabah 10 dan beri uyuymadı
aKsamda 1saat araylada uyandı
bende zombi gibiyim

ayy tüylerım dıken dıken oldu cnm, ben zaten yenı bır hayata alısmaya calısıyorum psıkolojık olarak hassasım , sımdı cıktı bu tıp seyler nasıl basedecegım bılmıyorum, senınde durumun benden asagı kalır degılmiş yani, tek fark ben agzımı acıp bırsey dıyemıyorum ıcıme ata ata doldum resmen,senağlamasenağlamasenağlama

benim zilli hala aynı
sabah 10 dan beri uyuymadı
aKsamda 1saat araylada uyandı
bende zombi gibiyim

Allah hepimizin yardımcısı olsun. valla özellikle geceleri bende çok bunalıyorum aslında gelecek için bunalıyorum bebişim 5 ayını geçince işe başlamak zorunda kalıcam o zamanda böyle olursa diye yiyip bitiriyorum kendimi
şimdi o kadarda önemli değil o gündüz uyursa bende uyurum ama işe başlayın ca ne yapcam ben ya

hııı bu arada gunahını almayayyım bana hıç bır iş yaptırmadı allah ıcın, yerı geldı ayagıma corabımı bıle gıydrdı alllah razı olsun ama oglusuma sadece ben ve eşimin kararlarıyla bakmak buyutmek ıstıyorum, kendı anneme yapma etme demek kolay ona da cok dıyorum ve o benı dınlıyor..

yaa julıett zambak kız her uyandıgınde emzırıyormusunuz? kac dk emıyor? ve emdıkten sonra hıc yandan cıkartıyormu? yanı benım kı kusma tarzında degılde yanagından bırakıverıyor, fazla sutu cıkartıordur dıyorlar da cokmu emmış oluyor annamadım...

hante kayınvalidenler rizelimi yoksa laftan anlamadıgına göre bende ondan var merak etme:))

valla sizi böyle duydukça iyiki bizi umursamamışlar diyorum. şimdi bile haftada bir gelip çocuğumla ilgili direktif vermeye çalışıyo uyuyan çocuğu kucağında tutuyo bide üstünü açıyo geçen gittiğinde yiğitim sancıdan mahvoldu ya ona göre erkek çocuk soğuğu severmiş
onun oğulları soğuğu sevebilir ama benim oğlum sıcağı seviyo ıslak mendilini bile ısıtıp siliyorum altını öyle olduğu halde açılınca üşüyo ağlıyo kuzum

hemen hemen her uyandığında emziriyorum. bazen bi kaç saat uyanık kalıyor ondada yarım saatte bir emmek istiyor. uyutana kadar memişte süt müt kalmıyor. emme süresi değişiyo bazen 10 bazen 15 bazen yarım saat hatta bu sürenin bazen uzadığıda oluyor ben bıraktırmıyorum kendi ne zaman bırakıyorsa onu bekliyorum. kusma meselesine gelince benimkide arada kusuyor ama emdikten hemen sonra değil

slm kızlar nasılsınız,
benim minik prensesim uyudu nihayet,sabah 9 dan beri uyanıktı,
umarım 3-4 saat uyur yavrum sonra da emmek için uyanır..
kızlar anne olmak çok güzelmiş,karnımızdayken de güzeldi de şimdi bambaşka güzel,
çok farklı bir duygu,zaman zaman duygulanıyorum,

kızlar saçımı boyatmak istiyorum. çok fazla beyazım var hamilelik boyunca hiç boyatmadım malum birsürü beyaz. boyatmayı düşünen var mı doğal boya kullanacam ama ne derecede doğal bilmiyorum . boya yapan var mı yapmayı düşünen var mı

annemin bir lafı vardır elin iyisi olmaz der..
mehlikasu tebrik ederim ilk bebek farklı bir duygu...

iyiyiz mehlikasu.çapaklanma olmasa göbegi düşse daha da iyi olcam..drunu aradım damla söyledi onu alcam..
evet uykusuzluk yorgunluga ragmen çlok güzel.bakkala bile gidemesemde çok güzel bagımlı bi varlık işte..

herkes kaynana kayınbabadan dertli sanırım,
benim kaynanam vefat etmişti,kayınbabam da fethiye de o bakımdan rahatım,
annem yanımda bana çok yardımcı,ptesi gidecek ,çook üzülüyorum,keşke hep yanımda kalsa..
annem gidince yavruma bakamam diye korkuyorum,
annem sende gel beraber gidelim diyor ama ben biletimi mart ayına almıştım,
kışın iyi olmaz diye,annem gidince bir kaç gün denicem ,baktım olmuyor,atlıcam uçağa gidecem anneciğimin yanına..

bu bikaç saat ufak bi kaç saat değil
bazen altı yedi saat uyanık kalıyo Allahtan gece öyle uyanık kalmıyo
gece uyanıklık süremizde bazen 3 -4 saati buluyo

allah kavuştursun mehlikasu..
annen gidince haliyle zorlanırsın rahata alıştın yemek falan hazırlıyosa..ve duygusallık oluyo ayrılmak uzaksa helede..

bakarsın mehlika merak etme.benim de 7 gun kaldılar ondan sonra hep kendim baktım.gerçi ben bebebk bakımı vs biliyordum yegenlerimi baktım.kendi haline kalınca daha iyi hem,daha güzel ilgileniyorsun eşinle paylaşımında oluyor beraber bakıyorsun.

ecrin benim kızımında çapaklanıyor ama çok değil,
annem bazı çocukların çapaktan açılmaz öyle olunca anne sütünden damlatır yumuşayınca siler demişti,
bilmiyorum ne kadar doğru bilgi ama eskiler öyle yaparmış,

bu bikaç saat ufak bi kaç saat değil
bazen altı yedi saat uyanık kalıyo Allahtan gece öyle uyanık kalmıyo
gece uyanıklık süremizde bazen 3 -4 saati buluyo

çok uzun 3.4 saat ...........benimki sabah kuşu 6 da uyanıyo...

gözü kapalı tısılıyo gazı oluyo sabahları.
.

ankara benim bildigim diinen de 40 çıkmadan lohusalık bitmeden boyatılmaz şu açıdan gusül abdetimiz yok boyada gusle manidir diye geçer,bende 40'ım çıksın gitcem kuaföre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…