2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hante kayınvalidenler rizelimi yoksa laftan anlamadıgına göre bende ondan var merak etme:))

yok rızelı degıller, allahtan aynı sehırde oturmuyoruz, gercı sımdı bır ıkı ay bızımle kalacak ama faydalıda oluyor cogu zaman sadece bebışe karısırken daha ölçülü olabılse bende rahatlardım kendısıde... cogumuzda oldugunu görunce heeh normalmiş dıyor ınsan rahatlıyor zaten

kesınlıkle sanslısın bu konuda cnm :)

4-5 saat delıksız uyudugunda dıyorum kı acıktı mınık kuzum, buuyuk ınsan bıle acıkıyor o kadar saat yemeyınce hıc bırsey bır saatte yarım saatte bır uyanıp mızmızlanınca da sersem oldu yavrucak dıyorum:) ne memnunıeytsız ınsan oldum ben herseyden sıkayetcıyım baksanıza :)))

hemde nasıl duygulanıyoruz canım, gözumde yaşlar kurumak bılmıyor benmde....bazen mutluluktan bazen stresten...

sukurler olsun herseye kızlar, allahım beterlrınden sakınsın, bizi evlatlarımızla ımtıhan etmesın...

anne sütü damaltıyorum.çay ile silinirmiş onuda yaptım.serum vardı onunlada sildim banamısın demiyor dünden beri çok kötüydü mikrop kaptırdık sanırım.eşimin eli ayagı rahat durmuyoki benden korkmasa pilav makarnada vercek hemen büyüsün istiyor delimi ne bu herif.

annem çok uzağa,adanaya,gidecek,ha dedinmi gelinecek mesafe değil,keşke aynı şehirde olsaydık,burda kimsem yok,sadece teyzemler var onlar da karşıda,evlendim evleneli bir kez geldiler,2 saatliğine hayırlı olsuna geldiler gittiler,daha da geleceklerini zannetmiyorum..
bazı arkadaşlar kalabalıktan dertli ben de kimsesizlikten dertliyim..
neyse Rabbim bu güzelliği verdiyse bakımında da yardım edecektir elbet..

çok uzun 3.4 saat ...........benimki sabah kuşu 6 da uyanıyo...

gözü kapalı tısılıyo gazı oluyo sabahları.
.

evet bazen çok bunalıyorum. nasıl okadar uyanık kalıyo anlamıyorum. şimdide uyuyo mışıl mışıl
öyle olduğu geceler erken yatmış oluyo
bazen akşam 6 buçukta uyanıyo gece bir buçuğa kadar yatmıyo öyle olunca daha iyi uyuyo geceleri karnı acıkınca uyanıyo kuzum emince birazda sallıyorum geri uyuyo. dün gece 11 de uyudu mesela aradaki 2 buçuk saatlik istikakını gece 3buçuk saat olarak tamamladı kuzum laelaelaelaelae

hante ben de aynen öyleyim dün gündüz banyo yaptırdık,yavrucak rahatlayınca saatlerce uyudu,tabi ben alışkın değilim duruma yavrum aç kaldı diye telaşlanmaya başladım,uyusa sorun uyumasa sorun,annelik hakikaten çok zormuş,annelerin hakkı bunun için çok önemli olsa gerek...

benim kız uyandı bile ,yav uyumuyo bu çocuk,anneannesi bakıyo şuan,annem de olmasa yemek yemeye bile vakit bulamıcam sanırım..

off sabahtan beri hala uyumadı yaa
kafayı yicem hep ağlıyo
doktor 2 saatte bir emzir dedi her istediğinde verme dedi
gaz olurmuş
ama zırlıyo
off annem yanımda olsa sustururdu baska kimsede durmuyo
cok yoruldum artık bugün yemek bile yyemedim
yakında hi,ç sütüm kalmıcak:gitme:

kesınlıkle sanslısın bu konuda cnm :)

sukurler olsun herseye kızlar, allahım beterlrınden sakınsın, bizi evlatlarımızla ımtıhan etmesın...

sizleri okuyunca şanslı olduğumu anlıyorum. ama doğumdan sonra ne aramaları ne sormaları olmadı bizden geçtim eşimi bile aramadılar çocuğun hasta olduğunu bile eşim arayıp söyledi gerçi çok kızdım merak eden arar diye ama bırak bilsinler dedi

zaten hastaneden çıkacağımız gün eşimle kavga etmişler. çok matah bişeymiş gibi özelde doğum yapmam olay oldu eşimde bizi savunmuş anladığım kadarıyla gerçi pek bişey anlatmıyo ama.
onlara göre eşim hep onların dediğini yapması lazım. dışardan gelenler gelin yada damat hiç bi şekilde dahil edilmiyor hep dışlanıyolar bazen diyorumki eşimi cami avlusundanmı almışlar
tabi durum böyle olunca eşim kendini çok yalnız hissetti bana hissettirmemeye çalışsada ta yüreğimde hissettim acısını
yani en mutlu geçmesi gereken günlerimizi burnumuzdan getirdiler. hakkımı hiç bi şakilde helal etmiycem.
eşime yada oğluma herhangi bi kötü bişey yapan onun canını yakan kim olursa olsun kendi ailesi bile olsa tahammül edemem.

zambak bende bazen diyorum benimkinidemi cami avlusunda buldular acaba?:))
mehlika yakınmışız seninle..

kızlar kızımın tüm vücudu isilik gibi bişeler olmuş,acaba çocuğumu çok mu sardık sarmaladık,
iki kişi bir bebeğe bakamadık diyorum anneme,yavrucak çok hassas altını açınca hemen hapşuruyor,
bizde çocuk üşüdü diye habire arıp asrmalıyor,ondan mı oldu acep,babası ana kucağındayken bile yere koydurmuyor,yerden soğuk çeker diye..
isilik için bir öneriniz var mı?ne yapmamız lazım?

bak bu mesafede iyi bişey aslında..
keşke bizimkilerde böyle olsa. zırt bırt kendilerine acındırma politakası yapıyolar..
ve benden acayip kıskanıyolar belli etmeselerde..çatlıyolar çatlıyolar...

vakit bulamayınca beslemiyoruz..
hoşaf suyu iç git gel su yerine..eyvahedigeldismile

kızlar benim küçük kuzu ağlıyo emzireyim en iyisi..yavrum sesi kısılacak ağlamaktan..anneannesinde de durmuyo yavrucak..

aynen beni düşünerek hareket etmesi bile delirtiyo onları yoksa kim oğluna, kardeşine en mutlu gününde en destek olması gereken günün de sırt çevirirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…