hante kayınvalidenler rizelimi yoksa laftan anlamadıgına göre bende ondan var merak etme:))
valla sizi böyle duydukça iyiki bizi umursamamışlar diyorum. şimdi bile haftada bir gelip çocuğumla ilgili direktif vermeye çalışıyo uyuyan çocuğu kucağında tutuyo bide üstünü açıyo geçen gittiğinde yiğitim sancıdan mahvoldu ya ona göre erkek çocuk soğuğu severmiş
onun oğulları soğuğu sevebilir ama benim oğlum sıcağı seviyo ıslak mendilini bile ısıtıp siliyorum altını öyle olduğu halde açılınca üşüyo ağlıyo kuzum
hemen hemen her uyandığında emziriyorum. bazen bi kaç saat uyanık kalıyor ondada yarım saatte bir emmek istiyor. uyutana kadar memişte süt müt kalmıyor. emme süresi değişiyo bazen 10 bazen 15 bazen yarım saat hatta bu sürenin bazen uzadığıda oluyor ben bıraktırmıyorum kendi ne zaman bırakıyorsa onu bekliyorum. kusma meselesine gelince benimkide arada kusuyor ama emdikten hemen sonra değil
slm kızlar nasılsınız,
benim minik prensesim uyudu nihayet,sabah 9 dan beri uyanıktı,
umarım 3-4 saat uyur yavrum sonra da emmek için uyanır..
kızlar anne olmak çok güzelmiş,karnımızdayken de güzeldi de şimdi bambaşka güzel,
çok farklı bir duygu,zaman zaman duygulanıyorum,
merhaba kızlar nasılsınız..sorum olacaktı ayrisin gözleri çok kötü çapaklanıyor kaç gündür ne yapabilirim..
çok uzun 3.4 saat ...........benimki sabah kuşu 6 da uyanıyo...
gözü kapalı tısılıyo gazı oluyo sabahları..
annemin bir lafı vardır elin iyisi olmaz der..
mehlikasu tebrik ederim ilk bebek farklı bir duygu...
mehlika sen hangi ilçedeydin?
kesınlıkle sanslısın bu konuda cnm :)
sukurler olsun herseye kızlar, allahım beterlrınden sakınsın, bizi evlatlarımızla ımtıhan etmesın...
zambak bende bazen diyorum benimkinidemi cami avlusunda buldular acaba?:))
mehlika yakınmışız seninle..
sizleri okuyunca şanslı olduğumu anlıyorum. ama doğumdan sonra ne aramaları ne sormaları olmadı bizden geçtim eşimi bile aramadılar çocuğun hasta olduğunu bile eşim arayıp söyledi gerçi çok kızdım merak eden arar diye ama bırak bilsinler dedi
zaten hastaneden çıkacağımız gün eşimle kavga etmişler. çok matah bişeymiş gibi özelde doğum yapmam olay oldu eşimde bizi savunmuş anladığım kadarıyla gerçi pek bişey anlatmıyo ama.
onlara göre eşim hep onların dediğini yapması lazım. dışardan gelenler gelin yada damat hiç bi şekilde dahil edilmiyor hep dışlanıyolar bazen diyorumki eşimi cami avlusundanmı almışlar
tabi durum böyle olunca eşim kendini çok yalnız hissetti bana hissettirmemeye çalışsada ta yüreğimde hissettim acısını
yani en mutlu geçmesi gereken günlerimizi burnumuzdan getirdiler. hakkımı hiç bi şakilde helal etmiycem.
eşime yada oğluma herhangi bi kötü bişey yapan onun canını yakan kim olursa olsun kendi ailesi bile olsa tahammül edemem.
off sabahtan beri hala uyumadı yaa
kafayı yicem hep ağlıyo
doktor 2 saatte bir emzir dedi her istediğinde verme dedi
gaz olurmuş
ama zırlıyo
off annem yanımda olsa sustururdu baska kimsede durmuyo
cok yoruldum artık bugün yemek bile yyemedim
yakında hi,ç sütüm kalmıcak:gitme:
bak bu mesafede iyi bişey aslında..
keşke bizimkilerde böyle olsa. zırt bırt kendilerine acındırma politakası yapıyolar..
ve benden acayip kıskanıyolar belli etmeselerde..çatlıyolar çatlıyolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?