kızlar kızımın tüm vücudu isilik gibi bişeler olmuş,acaba çocuğumu çok mu sardık sarmaladık,
iki kişi bir bebeğe bakamadık diyorum anneme,yavrucak çok hassas altını açınca hemen hapşuruyor,
bizde çocuk üşüdü diye habire arıp asrmalıyor,ondan mı oldu acep,babası ana kucağındayken bile yere koydurmuyor,yerden soğuk çeker diye..
isilik için bir öneriniz var mı?ne yapmamız lazım?
melikasu isilik bizdede var
doktor sıcaktyan dedi cok giydirme dedi
birde konak var onları napıcam bilmiyom doktor 2 günde bir yıka dedi ama yok gecmiyo hala var
selam kızlar
sonunda burdayım artık
kavustum pc me :lepi:
herkesler doğurmustur artık dimi
kızlar benim bebeğiminde yüzü
sivilce doldu çok kötü görünüyor
sadece yüzünda varacaba budamı isiliktir
anlamadımki bi türlü bendemi sık sık yıkasam acaba
yıkamayıda beceremiyorum
annemi ve kaynanamı çağırıyorum onlar yıkıyorlar
bende seyrediyorum
ikisinide her an bulmak kolay olmuyor
bu işi biran önce öğrenmeliyim sanırım
bide bu benim ikinci çocuğum
oğlumu 30 gnlükten itibaren ben ve eşim yıkadık
ama bu kız çok narin kıyamıyorum
cesaret edemiyorum offf offff
ben böyleysem yeni anneler nasıldır allah bilir.
cnm 21-22 çok soğuk gibi oluyo,çocuğum çok kusuyo üşüttük heralde diye düşünüyorum,ben de napacamı şaşırdım,mehlika çok sıcaktan olur isilik bence çok giydirme ve örtme eşinede söyle karışmasın:)21 22 derece idealmiş ben sıcaga alışsın istemiyorum çok giydirmiyorum öyle..
canım benim bebişte öyle yüzü isilik oldu hep vücudunda yok.ben çok sıkıda giydirmiyorum halbuki ama çok terleyen bi yapısı var ondan..emerken yada ağlarken sırılsıklam oluyo saçlar..dr genetik yapacak bişey yok dedi.iki akşamda bir banyo yaptırıyodum artık her akşam yaptırıyorum[/QU
benim kızmın yüzü hariç heryerinde isilik var,önceki günlerdesadeceboynunda ve kafasında vardı dün gece heryerinde çıkmış,bgün üzerini dğiştirecektik bir baktık yavrumun sırtı dahil her yeri isilik,şimi bile kadife battaniyeye sarılıydı açtım artık,ben d çok sıkı örtmaeyeyim kuzuyu artık...
melikasu isilik bizdede var
doktor sıcaktyan dedi cok giydirme dedi
birde konak var onları napıcam bilmiyom doktor 2 günde bir yıka dedi ama yok gecmiyo hala var
cnm konak için zeytin yağı sürüp ince tarakla hafif taramak gerekiormuş,annem öyle dedi
bende eşimle yıkıyom
yada kim denk gelirde akşam arkadaslar bizdeydi aldım birini yıkadık hemen
5 dk lık iş zaten
bu saf zeytinyağı nerden bulucam ki marketlerde varmıdır
benim canım hep tatlı pasta istiyor kızlar nasıl engellerim..yemek yemek istemiyorum sadece tatlı istiyorum.sizde de varmı böyle acaba emzirdigmiz içinmi aç gözlülüktenmi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?