2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mehlika çok sıcaktan olur isilik bence çok giydirme ve örtme eşinede söyle karışmasın:)21 22 derece idealmiş ben sıcaga alışsın istemiyorum çok giydirmiyorum öyle..

melikasu isilik bizdede var
doktor sıcaktyan dedi cok giydirme dedi

birde konak var onları napıcam bilmiyom doktor 2 günde bir yıka dedi ama yok gecmiyo hala var

kızlar benim oğlum çok kerata yav demin bi gittim bas bas bağırıyo kucağıma aldım biraz konuştum hemen dudağını büktü. beyefendin maması geciktiya :))

bide kızlar sizinkilerde öylemi açlığa hiç dayanamıyo çok sinirleniyo benim tontoş oğlum

canım benim bebişte öyle yüzü isilik oldu hep vücudunda yok.ben çok sıkıda giydirmiyorum halbuki ama çok terleyen bi yapısı var ondan..emerken yada ağlarken sırılsıklam oluyo saçlar..dr genetik yapacak bişey yok dedi.iki akşamda bir banyo yaptırıyodum artık her akşam yaptırıyorum

kızlar benim bebeğiminde yüzü
sivilce doldu çok kötü görünüyor
sadece yüzünda varacaba budamı isiliktir
anlamadımki bi türlü bendemi sık sık yıkasam acaba
yıkamayıda beceremiyorum
annemi ve kaynanamı çağırıyorum onlar yıkıyorlar
bende seyrediyorum
ikisinide her an bulmak kolay olmuyor
bu işi biran önce öğrenmeliyim sanırım
bide bu benim ikinci çocuğum
oğlumu 30 gnlükten itibaren ben ve eşim yıkadık
ama bu kız çok narin kıyamıyorum
cesaret edemiyorum offf offff
ben böyleysem yeni anneler nasıldır allah bilir.

benim oğlumunda sadece yüzünde..valla ben başından beri kendim yıkıyorum güvenemiyorum kimseye..ne anneme bıraktım ne kayınvalideme..onlara sadece su dökme görevini verdim..şimdi zaten kimse yok yanımızda eşim döküyo suyunu

mehlika çok sıcaktan olur isilik bence çok giydirme ve örtme eşinede söyle karışmasın:)21 22 derece idealmiş ben sıcaga alışsın istemiyorum çok giydirmiyorum öyle..
cnm 21-22 çok soğuk gibi oluyo,çocuğum çok kusuyo üşüttük heralde diye düşünüyorum,ben de napacamı şaşırdım,

kızımı ben yıkıyorum eşimle.ama eşim panik deli ediyor beni yok agzına döktün yok kulagına gitcek diye içimden sayımyom en sonunda:)

bende eşimle yıkıyom
yada kim denk gelirde akşam arkadaslar bizdeydi aldım birini yıkadık hemen
5 dk lık iş zaten

merhaba kızlar nasılsınız bakamıyordum 1-2 gündür geçmişi okuyamayacağım malesef
juliii konak için mustelanın losyon gibi bişeyi var 2 kerede geçiriyormuş
görümcem kullanmıştı

bende eşimle yıkıyom
yada kim denk gelirde akşam arkadaslar bizdeydi aldım birini yıkadık hemen
5 dk lık iş zaten

julicim ben sırf konak olmasın diye mustelanın konak önleyici köpüğünü kullanıyorum. ilk yıkamadan beri
şükür öyle bi sıkıntımız kalmadı

benim canım hep tatlı pasta istiyor kızlar nasıl engellerim..yemek yemek istemiyorum sadece tatlı istiyorum.sizde de varmı böyle acaba emzirdigmiz içinmi aç gözlülüktenmi:)

ecrin benim canım da tatlı istiyor ama yemiyorum
elma yiyorum sonra da su içerek karnımı şişiriyorum

benim canım hep tatlı pasta istiyor kızlar nasıl engellerim..yemek yemek istemiyorum sadece tatlı istiyorum.sizde de varmı böyle acaba emzirdigmiz içinmi aç gözlülüktenmi:)

bende öyle gibiyim ama tatlıdan çok kremalı ürünler yaş pasta puding profiterol ekler tarzı şeyler istiyorum

ben bugün dr a gittim 42. gün kontrolü
korunma yöntemini sordum diğer başlığa da yazdım ama buraya da yazayım
spiral haricindeki iğne vs hormon yüklemesi yapıyormuş bu da ilerde erken menapoza sebep oluyormuş
bana ya spiral takalım ya da prezervatif kullansın eşin ben spirali de pek önermiyorum dedi.
ikinci olarak korseyi sordum sakın takma dedi
karın bölgesinde kan dolaşımını engelleyiop daha çok sarkma yapar dedi.
karın egzersizlei için de 2. ayın sonunda başlayabilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…