2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoya kayınvalidenler yüzünden mi

hoya hayırdır neden annesi yüzündemi?

canım üzme sakın kendini süt veriyorsun sen...

hayır bez yüzünden yanlış bez almış babası da gitmiş kafasına göre üç bez almış gece kızım durmadı bez küçük gelince zaten pişiği var
sabah da gitmiş değiştirmeye yokmuş başkasını alayım dedi hayır ben alırım dedim yok sen çok biliyorsun da bi kere laf tut da aptalsın da vdedi defolup gitti ben de sarıldım kızıma ağladım
gece uykusu kaçmış uyumadı biz uyuduk sonra o uyuyacağında nur kaltı bu da söylendi durdu uyuyamıyorum falan dedi ben de git öbür odaya yat dedim soğuk orası hiç iyi olmuyor gündüz dedi ben de bizi bu odaya tıkan ailen git onlara söylen dedim tek odanın kaloriferini yaktıran onlar dedim hepsi birikince patladı.

ben bez aldım gidip gelince de diyorlar evdekiler ne olacak her yer bez oldu diyorlar
sorsalar ya bana hangi numarayı alacaklarını başçavuşun eşeği mi anırıyor karşınızda afedersin

üzülme hoya
gerginsiniz anlaşılan evdeki kalabalıktan
bitecek bu günler
sen bebeğin kocan üçünüz kalıcaksınız yakında

hoya canım boşver
eşin ayıp etmiş ama uykusuzluktandır belki bi anda patlamış
sen üzme kendini nur'u düşün, üzme kendini canım sütün etkilenmesin

şafak kaç bu arada?

ben bez aldım gidip gelince de diyorlar evdekiler ne olacak her yer bez oldu diyorlar
sorsalar ya bana hangi numarayı alacaklarını başçavuşun eşeği mi anırıyor karşınızda afedersin

cnm ya üzülme sen... haklısın herzamanki gibi...
ev boş kalınca herşey emin ol çok daha güzel olacak..
sen bebişin ve eşin...kaydirigubbakcemile5

bizim evde kalabalık
kayınvalidem annem eşim
bir de doğmayan bebeğim
geçen kayınvalidem ile annem kavga ettiler
eşimle bende çocuk gibi kafamızı önümüze eğip oturduk valla
çok zor

evet patladı ama ne yapayım o istiyor ki kayınvalidemle ben bu odada yatayım o da yatğında yatsın kayınpeder de salonda
ben de istemiyorum sabaha kadar kendim bakıyorum hem düşüncelerimiz uyuşmuyor hem de onlar gidince zorlanmayayım hem de nur sadece bende duruyor

ay kızlar allah yardımcımız olsun..hrkesinki ayrı bi alem..benim kayınvalide ve peder gelmiyolardı bir haftadır ne aradılar ne sordular.bugün çıkıp geldiler.yok onu şöyle yap bunu böyle yap ay çıldırcam büyük ihtimalle kalırlar bu akşam..şimdi uyuyan çocuğu uyandırdı kayınvalide..gidiyim alim çocuğu elinden.offf

oğlan durmadı kaçtım
bugün ilk defa hastane hariç dışarı çıkıcaz akşam nereye tabii kayınvalideme annemlerle anjio oldu kayınvalidem uff bakalım nasıl geçicek annem 2 saat anca dururz dedi ama
scedcedu iyiyiz çok şükür sizide okudum iyisiniz maşallah
saçlarınıda boyatmışsın ne güzel

hoya canım az kalmış takma bitanem yaa
bizde çoğu zaman oğlan yüzünden atışıyoruz hafiften geçecek hepsi inşallah

ben kaçam bizimki durmuyo
öpüldünüz

hoyacım üzme kendini
ne zaman gidecekler sorması ayıptır bunlar
senin ailen gelsin onlar gitsin
yada kimse kalmasın sen artık kendin bakarsın bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…