2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizim evde kalabalık
kayınvalidem annem eşim
bir de doğmayan bebeğim
geçen kayınvalidem ile annem kavga ettiler
eşimle bende çocuk gibi kafamızı önümüze eğip oturduk valla
çok zor

korkutmak gibi olmasın bebek olunca daha zor oluyor
her kafadan bi ses..

kayınvalidemle önceleri çok iyi anlaşırdık eskiden az görürdüm takmazdım kafama bi de torunu olunca daha bi hassaslaştı yok ülşüdü yok acıktı beni takmıyor her şeyi o biliyor
Ama yine de AllaH razı olsun ondan ben ne kadar kızsam da o çok seviyor beni üstümü örtüyordu sabah kahvaltımı hazırlıyor malum ben geç kalkıyorum her sabah iş yaptırmıyor
bu arada yemekleri düzeldi
gözlük numarası çok yükselmişl göremiyormuş o yüzden yapamıyoırmuş
yeni gözlükle döktürüyor
eşimin annesi babası onlar bu günler de geçecek zatenb yaşlı insanlar bu yaşına gelmnişler ben mi değiştireceğim
ellerinde ne var ne yoksa bize döküyorlar hala..
haklarını ödeyemem ama sinir olmadan da duramam
eşime gelince o da haklı
ama kızlar ne kadar sinirli de olsam üzgün de olsam nurumun o savunmasızca duruşu karnına doyurmaya çalışması ve doyunca bana gülümsemesi yok mu tüm sıkıntılarımı gideriyor
iyi ki doğurmuşum..

özgecim şimdiden nolucak diye kafana takma
ama sadece annen ve kayınvaliden sırayla kalsınlar daha iyi olur

hoyacım üzme kendini
ne zaman gidecekler sorması ayıptır bunlar
senin ailen gelsin onlar gitsin
yada kimse kalmasın sen artık kendin bakarsın bebişine

culi canım benim babam yok küçük kardeşim 8. sınıfta okuyor annem hasta kayınvalidemler 6 gün sonra gidecek annemle kardeşim gelecek 10 günlüğüne
kimse olmasa da bakarım yaa millet nasıl bakıyor
Allah yardım eder bize

hadi az kalmıs sabret
bende annnem burdayken bazen sıkılıyodum ama gidicince bunaölıma girdim
annem burdayken dinlenebiliyordum şimdi yemek yemeye bile zaman bulamıyom

juli facede problem vardı cevap yazamadım kusura bakma

ne demek canım

özgecim şimdiden nolucak diye kafana takma
ama sadece annen ve kayınvaliden sırayla kalsınlar daha iyi olur
ben de öyle istiyodum ama kayınvalidem bebeği çok merak ediyodu sonra gelmek istemedi yani bizde sen sonra gel diyemedik ikisi beraber geldiler bende doğumda annemi yanımda istedim doğal olarak sonuçta böyle oldu

kızlar ben biraz yürüyüşe çıkıyorum
belki doğuma bir faydası olur
hızlanması açısından
kendinize iyi bakın

kızlar bebeğime 2 gündür rezene veriyorum satan aktar 2 3 çay kaşığı yeter dedi işk gün birazfayda etti ama 2 gündür gene gaz sancısıyla kıvranıyor sizin bebeğinizde gazmanmı topiğinde scecdedu arkadaşımız 15 cclik veriyorum biberonla demiş 12 aralıkta doğum yapmış benim oğlum 17 günlük bende biberonla versem 15 cclik çok olurmu avaba garibim çok kıvranıyo gazından gündüz öyle böyle geçiyoda gece çok içim acıyo bebeme aman diim kızlar bilgi verin bana bekliyorum

slm kızlar bn geldım
bugun oglus uyurken bırsuru yemek yaptım
ohhh bee ne özlemısım yaaaa

varmı bnm gıbı yemek yapmasını ozleyen

yok ben yemek yapmaktan cok kocamla sarılarak uyumayı özledım. ayrı odalarda yatıyoruz, annemle kayınvalıdem burda oldugu ve eşim erken kalkıp okula gıtmek zorunda oldugu ıcın...

Ahh hante
bende kocısımle yatmasını cok ozledım
esım yatak odasında
ben bazan annem bazan kayınvaldemle oturma odasında yatıyorum
arada bebek uyuyunca
10 15 dklıgına
gıdıp kocamın yanına kacıyorum ahhh ahhh
Çooooookkkkk zorrrr

hante cnm sımdı dogum hıkayene goz attım
aynı gun aynı saatlerde sancılar cekmısız
bende pazar saat 1de hastanedeydım suyum geldı gıttım
benımde acılmam 1 cmdı..aksam 5te acılmam 5 cmdı.ama ne agrı..aksam 7,30oldu hala 5cm.eşim garıbım gozumun ıcıne bakıyor ve agladı aglıyacak.daha fazla dayananadık sezeryan ıstedıgımızı belırttık.kagıtları ımzaladık .hatta karnımdakı tuylerı jıletle aldılar.drumu aradılar sezeryan ıcın.saat 20de drum geldı.acılmam 8 cme ulasmıstı.hemen doguma alıyoruz dedı normal deneyelım ılk dedı...veee 20,45 te oglum ÖMERıMı DOGURDUM.ZOR BıR DOGUMDU.YAVRUMUN BOYNUNA 2 KEZ KORDON DOLANMISTI.RABBIM BIZE ONU BAGISLADI....BENI UYUTUP MALUM BOLGEYE DIKIS ATTILARSONRA UYANDIM.SAAT 21,00GIBI ODAYA ALDILAR.CANIM OGLUM YENIDEN DOGDUM...RABBIM HERKESE NASIP ETSIN...NORMAL DOGUM COK ZOR GERCEKTEN AMA HELE SEN 2 SINI DE YASAMISSIN.NEYSE SAG SAGLIMALDIK YA EVLATLARIMIZI KUCAGIMIZA...

GERISI KOLAY...ZAMANLA BU YASAMIMIZA DA ALISACAGIZ...

RABBIM HERKESIN YARDIMCISI OLSUN...

cadaloz doktor bana milupanın rezenesinden günde 100 cc içebilir dedi
25 cclik 4 kere ver dedi

merhaba kizlar yarin esra ve yalel doguma gidiyorlar allah kolay dogumlar nasip etsin kizlar ins. saglikla kucaginiza alirsinzi bebsilerinizi hemen arkanizdan 1 gun sonra ben de ins. oglusumu alacagim kucagima saat 9 civarlarinda valla heyecan dorukta bu gece de esim geliyor cok sukur oglus bekledi babasini yani birkac saat daha bekelrse beklemis olacak :) bugun hastanede kan vermeye gitmistim doktorumla da gorustum ordan da alisveris merekzine gittik oglusuma ani defteri foto albumu bir de battaniye aldim yine dayanamadim son sona lsiveris yapayim dogumdan once dedim yarin da esimle basbasa bir yemek yeriz insallah son 2 kisilik aile olarak ondan sonra 3 kisi olacagiz ins. hep

selam jasminim
az kaldı oğluna kavusmana
son günlerin tadını cıkart bakalım
sonra basbasa yemek yemek zor olacak :)

cadaloz doktor bana milupanın rezenesinden günde 100 cc içebilir dedi
25 cclik 4 kere ver dedi

saol julicim ben aktardan aldırmıştım eşime bu akşam bende 15 cclik verdim vereli 4 saat oldu ama daha fayda etmedi hala uyanık babasının kucağında annemde başında ay bi uyusa bebem artık esnemekten ağzı yırtılcak bi ağlıyo bi iesniyo mahvoldu garibim olmadı cumartesi bidaha doktora götürcem ne gazmış sal sal bitiremedi bebem

ahh yavrum ne acı cekiyodur kimbilir
doktora gittiğimde bebişi yatırıp bacaklarını dizlerden tutup karnına doğru bastırdı cekti bastırdı cekti
her yapısta melisa pırı pırt yaptı
evdede cıkartamadığı zaman öyle yapıyom cok bastırdığında bazen biraz kusuyo yada hıckırık tutuyo
istersen bir dene

selam jasminim
az kaldı oğluna kavusmana
son günlerin tadını cıkart bakalım
sonra basbasa yemek yemek zor olacak :)

evet julim cok az kaldi valal 2 gece sadece yazdiklarinizi okudukca gozum korkmadi degil canim o yuzden yarin son bi basbasa yemek yeriz diye dusundum sonra ver elini uykusuz geceelr gerci bu son hafta ben de uyuyamiyorum hem agirliktan hem heyecan ve dusunmekten melisacik nasil uyutmuyormus seni sanirim allah kolaylik versin tum bebislerimize de bol uykular versin insallah

bebek bu normal bun lar tabi
ağlamayıp bakındığı zamanda neyi var bunun diyorum hasta zannediyorum :)
ağlasa neyi var diyorum
kız bana yaranamıyor ki

gecende full bütün gün uyudu dedim kesin bişeyi var
meğer surup vermiştim yan etki yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…