bebek bu normal bun lar tabi
ağlamayıp bakındığı zamanda neyi var bunun diyorum hasta zannediyorum :)
ağlasa neyi var diyorum
kız bana yaranamıyor ki
gecende full bütün gün uyudu dedim kesin bişeyi var
meğer surup vermiştim yan etki yapmış
jasmin bi dertlerni anlasak problem kalmıcakta o zamana gelene kaadar nası geccek
lorencim bilen varsa banada desin benimkide akşam 6 ile 24 arası uyuyo sonra hep uyanık
cok uykusuz bi bebek uyumazsa nası büyücek bu kı yavv
aşkitom sanada selam
benim canım hep tatlı pasta istiyor kızlar nasıl engellerim..yemek yemek istemiyorum sadece tatlı istiyorum.sizde de varmı böyle acaba emzirdigmiz içinmi aç gözlülüktenmi:)
hepmavi ya bunları toplu halde yokmu etsek napsak bilmiyorumki:)))))))kaynana kayınpeder gribi olsada itlaf etseler:))))))))))))
merhaba kizlar yarin esra ve yalel doguma gidiyorlar allah kolay dogumlar nasip etsin kizlar ins. saglikla kucaginiza alirsinzi bebsilerinizi hemen arkanizdan 1 gun sonra ben de ins. oglusumu alacagim kucagima saat 9 civarlarinda valla heyecan dorukta bu gece de esim geliyor cok sukur oglus bekledi babasini yani birkac saat daha bekelrse beklemis olacak :) bugun hastanede kan vermeye gitmistim doktorumla da gorustum ordan da alisveris merekzine gittik oglusuma ani defteri foto albumu bir de battaniye aldim yine dayanamadim son sona lsiveris yapayim dogumdan once dedim yarin da esimle basbasa bir yemek yeriz insallah son 2 kisilik aile olarak ondan sonra 3 kisi olacagiz ins. hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?