juli ben boyattım, ama gölge yatırdım dipten olmasın diye
meraba kızlar nasılsınız biz yeni kalktık uyuma saatimiz sabah 5-6 arası olunca kalkışda böle oluyo bazen sinirleri yıpranıyo insanın ama genelde alıştık artık bide bi yerde okumuştum bebeğin geceyle gündüzü ayırt etmesi için ona yardımcı olmak gerekiyomuş gece uyandığında ışığı açmayın onunla çok yavaş sesle konuşun gecenin oyun zamanı olmadığını gittikçe anlıycaktır die yazıyodu gündüz uyandığındada bebeği aydınlığa götürmek hareketler yaparak konuşmak gerekiyomuş işe yararmı bilmem ama herşeyi deniycez bakalım :ecrin_bebek:
İlk bebeğim çok gazlıydı.Denemediğim şey kalmadı.En çok fayda bulduğum sıcak su torbası.Ayaklarına sonra biraz poposunun latına daha sonra da karnına olmak üzere 10ar dklık periyotlarla sıcak su torbası koyun.
Bu arada zeytinyağıiçiren arkadaşlar bugün dokotrum programında prof çocuk dru sakıncalı olduğunu söyledi.1 yaşından önce zeytinyağı soluk borusuna ve akciğere kaçarak zatürre yaparmış ve bu zatürrenin en tehlikeli şekliymiş.Kesinlikle vermeyin dedi.Paylaşmak istedim.
eşimde duydu şimdi hiç bişi yaptırtmaz banajuli ben boyattım, ama gölge yatırdım dipten olmasın diye
dularım seninle canım sağlıkla kucağına alırsın insallahslm kizlar yalel ve esra bebislerinizi kucaginiza almissinizdir sanirim allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin ben de sanirim artik giremem kizlar dun gece kocacaigim da geldi bugun son hazirliklari yapip yarin sabah 8.30da ben de doguma girecegim insallah saglikla alirim kucagima oglusumu acaip heyecanliyim cok opuyorum hepinizi ve mis kokulu bebislerinizi dualarinizi eksik etmeyin ne olur
bende sıcak su yapyom cok iyi geliyoİlk bebeğim çok gazlıydı.Denemediğim şey kalmadı.En çok fayda bulduğum sıcak su torbası.Ayaklarına sonra biraz poposunun latına daha sonra da karnına olmak üzere 10ar dklık periyotlarla sıcak su torbası koyun.
Bu arada zeytinyağıiçiren arkadaşlar bugün dokotrum programında prof çocuk dru sakıncalı olduğunu söyledi.1 yaşından önce zeytinyağı soluk borusuna ve akciğere kaçarak zatürre yaparmış ve bu zatürrenin en tehlikeli şekliymiş.Kesinlikle vermeyin dedi.Paylaşmak istedim.
mrb kızlar, bizim sorunumuzda cıkarmak , her emzırmeden hemen sonra yanagının kenarından bırakıverıyor ne emdıysefazlasını bırakıyor dıyorlar, o sütün faydasnı alır dıyorlar ama ıcım hıc rahat olmuyor.. sızın böle bı sıkayetınız var mı? bır fıkrınız var mıne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?