2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kizlar yalel ve esra bebislerinizi kucaginiza almissinizdir sanirim allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin ben de sanirim artik giremem kizlar dun gece kocacaigim da geldi bugun son hazirliklari yapip yarin sabah 8.30da ben de doguma girecegim insallah saglikla alirim kucagima oglusumu acaip heyecanliyim cok opuyorum hepinizi ve mis kokulu bebislerinizi dualarinizi eksik etmeyin ne olur

bu arada julide ve ogretmenimde telefonum var ben juliye haber vermeye calisirim kendime gelince insallah

meraba kızlar nasılsınız biz yeni kalktık uyuma saatimiz sabah 5-6 arası olunca kalkışda böle oluyo bazen sinirleri yıpranıyo insanın ama genelde alıştık artık bide bi yerde okumuştum bebeğin geceyle gündüzü ayırt etmesi için ona yardımcı olmak gerekiyomuş gece uyandığında ışığı açmayın onunla çok yavaş sesle konuşun gecenin oyun zamanı olmadığını gittikçe anlıycaktır die yazıyodu gündüz uyandığındada bebeği aydınlığa götürmek hareketler yaparak konuşmak gerekiyomuş işe yararmı bilmem ama herşeyi deniycez bakalım :ecrin_bebek:

birde gece gündüz aynı yerde yatmasın gündüz oturduğunuz odaya götrürün yatağında yatmasın onunda çok büyük faydası varmış

İlk bebeğim çok gazlıydı.Denemediğim şey kalmadı.En çok fayda bulduğum sıcak su torbası.Ayaklarına sonra biraz poposunun latına daha sonra da karnına olmak üzere 10ar dklık periyotlarla sıcak su torbası koyun.

Bu arada zeytinyağıiçiren arkadaşlar bugün dokotrum programında prof çocuk dru sakıncalı olduğunu söyledi.1 yaşından önce zeytinyağı soluk borusuna ve akciğere kaçarak zatürre yaparmış ve bu zatürrenin en tehlikeli şekliymiş.Kesinlikle vermeyin dedi.Paylaşmak istedim.

benim doktorumda dün kontrolde günde 1 cay kaşıgı zeytinyagı vereblirsiniz dedi

juli ben boyattım, ama gölge yatırdım dipten olmasın diye
eşimde duydu şimdi hiç bişi yaptırtmaz bana
6 aylıkken yaptırabilirsin dedi doktor
beklicez artık

dularım seninle canım sağlıkla kucağına alırsın insallah
bende sıcak su yapyom cok iyi geliyo
ama yanlıslıkla acıkcak die ödüm kopuyor
dikkatli olmak lazım

mrb kızlar, bizim sorunumuzda cıkarmak , her emzırmeden hemen sonra yanagının kenarından bırakıverıyor ne emdıyse fazlasını bırakıyor dıyorlar, o sütün faydasnı alır dıyorlar ama ıcım hıc rahat olmuyor.. sızın böle bı sıkayetınız var mı? bır fıkrınız var mıne yapmalıyım?

canım benimkide aynı
emer emmez gazını alıyorum
ve yatırır yatırmaz hıçkırmaya başlıyor ve ne emdiyse
ağzının kenerından salıveriyor
bazende hıçkırmadan çıkarıyor
bende ne yapacağımı bilemedim
doktor biraz yüksek yastıkta yatır dedi
onu deniyecem

kızlar bişi soracam
anne sütünü sağıp saklamak için
poşetmi yoksa kaplarmı daha iyi olur.
pazar günü bana sınav görevi vermişler
bikaç saat bebeğimin yanında olamıyacam
bugün lasonil süt saklama poşeti aldım
ama aklım saklama kaplarında kaldı
aslında kapları lıkayıp sterilize etme problemi var
bu yüzden onlardan almadım
umarım iyi yapmışımdır.

selam kızlar nasılsınız
,
bizimk,ide sürekli ağlar pozisyona girdi artık
susturamıyoruz iyimi
gece 3 buçukta uyudu ağlaya ağlaya

slm kızlar ben geldım
ayy bugun hava cok soguk
cok kar yagıyor
hertaraf buz gıbı

kızlar önemli bi soru sormam lazım

sizin bebeklerinizin soluk alması nasıl
emerken nefessiz kalıyolarmı vede boğazında kalıp süt bu yüzden ıslık çalar gibi nefesleri gidiyomu

bunlr bizde mevcut ve çok korkuyoruz yarın özel bi dr dn randevu aldık bakalım

bizim yaramazlar sanırım ancak bu saatlerde rahat bırakıyor...genelde bu saatlerde gelebiliyoruz buraya...dün bir çok alıntı yapmıştım hepsi silindi çıldırdım, zaten azıcık zamanım var zor yazıyorum mümkün mü baştan yazmak bir daha da oturamadım pc başına...kısaca duygu paylaşımı bana çok iyi geldi demek istemiştim, bu topiğe her zamankinden daha çok ihtiyacım varken giremiyorum ne yazıkki, doğurmadan keşke doğum yapanların topiğini okusaynışım falan demitim...gerçi okusam da yaşanmadan anlaşılmazmış...ine de herşeye rağmen anne olmak muhteşem bir duygu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…