2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi günler
son tombalaklar da doğurmaya başladı hadi hayırlı olsun
biz de dün rahat bi gece geçirdik
ağlama saati gelince yani3.30 bezini aldım emzirdim gazını çıkarttım sonra uyuyakaldı 4.30da
yatağına yatırdım uyandı
ben de kucağıma yatırdım ve sabah ezana kadar mışıl mışıl uyudu
acaba bizim kızın gece ağlama nedeni sevgi ihtiyacı mıydı?
tabii pişiği de geçiyor emzirmeden önce ve sonra bezini alıyorum ve bepantene krem sürüyorum
3 numara prima alerji yaptı ben de huggiese geçtim 3 nmara
şimdi iyi pişiği çok şükür
sevgi ihtiyac da uyku kadar önemli biliyorsunuz
psikolojik yönden olumlu gelişim göstermesi ve ihtiyacı olduğunda birinin onunla ilgileneceğine yönelik güven duyması gerekiyor.
onun için de her ağladığında mutlaka kucağınıza alıp ilgi gösterin

samsun da günlük güneşlik

ben de çok rahatlıyorum burada her ne kadar kaynanam kızsa da bi sorum olduğunda akrabaları arayıp sormam gerektiğini söylese de ben buradan öğrenip uyguluyorum
geçen gün kayınbabam kaynanama maşallah hoya çok bilinçli bi, anne gece gündüz kendisi bakıyor gözüm arkada kalmayacak demiş

bu arada dün eşim bana kızıp çekip gittmişti ya evden akşam gelince gözümün içine bakmalar devamlı laf atmalar hiç pas vermedim ve bi müddet küseceğim beni çok kırdı

canım aynısı bizde de oluyordu bu aralar azaldı çok şükür hatta bazen boğazına kaçırıp nefessiz de kalıyordu ömrümden ğmür gidiyordu dr'a sorduk aç gözlülüğünden yapıyor birden sütü çekip sonra da yutamayıp boğazına kaçırıyor ters çevirip sırtına vurun dedi

arkadaşalr bende aranıza yeni katıldım büyük ihtimalle haftaya ilk aşılamamı olcam dua edin ltfn.benim eşiminin sperlm hareketlerinde sorun var. ilk aşılamada hamile kalan varmı acaba şimdiden teşekkürler aranızda olduğum için mutluyum:)

merhaba kızlar...yalel arkadaşımızın kızı begüm dünyaya gelmiş herkese merhaba diyor begümcük..
hoya süründür hemen affetme hatta istedigin bişeyler varsa aldır öyle affet:)))

canım sadece emerken değil çoğu zaman astımı var gibi nefes alıyo
dün eşim dak. soluk alıp verişini saydı 50 imişi 40 ın üstü olunca hekim görmesi gerkmiş nette okuduk
gebelik şekerim vardı ya çok korkuyoru
bide çoğu zaman dudak çevresi mor

ve şu 2 gündür o kadar huysuzki sürekli ağlıyo
sürekli emmek istiyo ama 7-8 dak emdikten sonra memeyi sanki çok a gibi yakalayıp hızlı hızlı çekiyo bırakıyo tekrar yakalamaya çalışıyo ben ağzına sokmaya çalışıyorum
sonrada nasıl ağlıyo görsen dün açmı aaba diye gece mamada vermek istedik onada ağladı
3 buçukta zorla uyudu
ne yapcam yaa bugün hala böyle
dün kayınvalidemlrde uyudu uslu deyip durdularf pufff

aynı dert bizde de var canım emzik emiyordu değil mi o yüzden mordur ben emzii verdiğimde öyle oluyor
bizimki de emerken öyle yapıyor sütü çok çekiyor boğazına kaçınca da ağlıyor bence de açgözlülüğünden

smsh geçmiş olsun inş.bişey yoktur kaanın.bazıları oburluktan yapıyomuş öyle..

ben poşetleri çok kullandım kızım küvezde kaldığında 10 gün taşıdım çıkıncada sürekli pompayla sağdığımdan çok geliyodu o da az içiyodu
kalanı hep attım buzluğa kolay oluyo kullan at poşeti rahatlık

kızlar birde aklınızda olsun morarır nefes almazlarsa yüzüne üfleyşn dr arkadaşıma söylemişti
geçen gün aşımızdada kızım katılıyordu dr yaptı

ben daha hiç vermedim ama vermem gerekirsse çok kötü olursa diye
birde bir rkadaşıma rezene ne kadariçirdiğii sormuştum bana bunları söyledi

benim üniversite hastanesindeki dr rezene çayı içirsem dediğimde çok kızmıştı bu bebeğin karaciğeri anne sütünden başka bişeyi nasıl süzsün ileride karaciğer yetmezliği olsun istermisin diye nasıl kızmıştı
zinko nurse muskat ne varsa denedim bende ama rezene vermemiştim şimdi yeniyeni veriyorum oda çok az gerçi o damlalarda işe yaramayınca kesmiştim çünki zaten meğer midedeymiş problem
çok sıkıntıda değilse verme canım ya dr bana kendioğlum 1 yıl bağırdı gazdan ama ben hiç birşey vermedim demişti öyle olsa ilkk ben verirdim ama ilerdeçekeceğine biz çektik 1 yıl demişti

bu dr. ların dediklrri niye birbirini tutmuyor

Son düzenleme:

benim oğlumda hızlı çekiyo boğazına duruyo çok hızlı nefes alıp veriyo,,,
bende doktora sorcam...
ama ilk muhayenesinde hiçbir sorun yoktuu..
açgözlülüğünde oluyo bide çooooooook sabırsızz...........
tipik yaymafoldumben

hante hıckırık tutunca emziriyorum hemen geciyo limon vermedim ben

bir de kızlar
kızım gece 12 den beri 5 kere bez kirletti normal mi :uhm:

kızlar hıckırık tuttugunda lımon verıomusunuz bır damla?

hante hıckırık tutunca emziriyorum hemen geciyo limon vermedim ben

bir de kızlar
kızım gece 12 den beri 5 kere bez kirletti normal mi :uhm:

2 aylık olduk hala her bezimiz kakalı canım çok nadir 1 yada 2 tanesi temiz oluyo o da yapamayıp zorlandığından
yapsın yapsın da rahatlasınlar
zaten anca sıkıolar kendşlerini yavaş yavaş yapıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…