2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ogertmenım
yuzune boynuna ayaklarına ellerıne bakıyorum ben
ılıksa sorun yok normal

slm kızlar..
ben çook üzgünüm ,annem gitti,
eninde sonunda gidecekti,daha ne zamana kadar yanımda kalacaktı diye kendime teselli vermeye çalışıyorum ama,
duygularıma söz geçiremiyorum,içim çook buruk,ağlıyorum..

ne güzel kalabalık burası çok sevindim
nasılsınız bakalım
semiha bizim de yüzümüzde bazen oluyor o minik sivilcelerden
dr'a sormuştum normal dedi
pişik için fito krem vermişti yüzüne de bunu sürün dedi
birkaç kez sürünce geçiyor sonra tekrar oluyo

demet ben sezeryandan sonraki 2-3 hafta bi daha mı tövbe demiştim ama
ağrılar sızılar geçince 2-3 yıl sonra 2. yi istiyorum

öğretmenim geçmiş olsun
bir arkadaşımın kızının da kalçasında problem vardı
sürekli çift bez bağladılar
şimdi bebek 10 aylık ve kalçası normale döndü

ilk bebeklerini sezeryanla dogurup ,ikinciyi düşünen var mı kızlar?tabi erkende bende kocamda bi daha asla dedikte.çok zormuş bu işler valla

evet canım ..ben...ikinciyi de Allah'a şükür kucişime aldım...İkincide annelik bir başka oluyor..daha tecrübeli ve rahat oluyorsun..Allah acıları insanoğluna unutturmasaydı ve bebişlerin o sevgileri olmasaydı elbette tekrara kalkışamaz insan..ama öyle değil işte....:ecrin_bebek:..kokuları,bakışları adama herşeyi unutturyror vaalllahi...ŞenizŞeniz

kanka melisayla hayat nasıl gidiyo
senin kanaman bittimi
bazen zorluyo zilli
bazende cok uslu
hep memede olsun ondan mutlusu yok
yiyo kusuyo
yiyo zıçıyo zemuszemus
zorla bi emzik tıktım ağzına bakalım ne kadar durcak

kaancım nasıl
kocaman olmustur

juliii yıkadin mi bugun melisacigi
eşimi bekliyom tek basıma yıkayamam
havada soğuk baya ama oda 25 derece yıkanır mı ki karar veremedim

ögretmenım umursamıyor cnm
çalısıyor aksamları gelıyor du
ama gelıp yardım etmedıgı gıbı bıde benı bunaltıyordu.1 seferınde bebek dustu dedı dıger cekyatın ordan bebegımın oraya nasıl fırladım anlatamam.çok korktum.geldıgı gıbı uyuyor herseyı benden beklıyor.bısey desem hemen alınıyor dogrusunu desem bıle.yatagını bıle toplamıyor gıderken bende eşimden laf duyuyorum,e tabı çok agrıma gıdıyor....
2 de 1 laf sokuyor...
gecen dedım kayınvaldem bana bakıyor sagolsun...dedıkı bakacak tabı kaynanan...
eşim gece işe gıdecektı...annemı aradık kasten acmadı...bızde kızdık dahada aramıyoruz...5 gundur ne arar ne sorar...sorsan ben hatalıyım o herzamankı gıbı haklı...
sagolsun kayınvaldem bısıyler edıyor ama tam ıstedıgım gıbı olmuyor.kayınvaldem bana annemden ıyı bakıyor.çok utanıyorum ve uzuluyorum ınan kı...sınırlerım çok bozuk eşimi de kırıyorum...

ilk bebeklerini sezeryanla dogurup ,ikinciyi düşünen var mı kızlar?tabi erkende bende kocamda bi daha asla dedikte.çok zormuş bu işler valla

ben ikinciyi dogurdumm sezaryenden sonra..
benim ilk sezaryenım korkunç agrılı geçmişti şükür allaha çok kolay bir dogum yaptım agrısız ..4 .çocugu düşünüyorum dermişim..:roflol:delikafadulden

seni cok iyi anlıyorum
annem giderken gözlerine bakamamıstım
kapığı kapattığım an baslaım hıckıra hıckıra ağlamaya
2 gün ağladım günde on kere aradım
zor alıstım
hala telefonda gel artık diyorum
elim ayağımmıs benim
yanımdayken kıymetini bilemedi :gitme:

keşke hep yakın olsalar
neyse sağlıklılar ya varsın uzakta olsun canım
bunada şükür

bende daha ettirmedim ama drum tavsiye ettiğini söyledi. gelecek ay yaptıracağız kısmetse. ay neden bu dr lar böyle çelişiyor hep anlayamıyorum

juli bence 25 derece soğuk olur
ısıtıcı yok mu? onu açsan
havala soğuyunca ben evin sıcaklığını 24-25'e çıkardım
üşütürüm diye çok korkuyorum

mehlikasu Allah kavuştursun

ya ben neden artık annem gitsin de evde yalnız kalayım istiyorum
var bende bi anormallik

askitom ya simdi senin de ock hassas bir donemin keske annenen biraz daha anlayişli yaklaşsaydi.ama gecicek.2 hafta sonra bile cok sey degişecek annen degişmese bile sen degiseceksin
esin anlıyordur seni umarim.

julii eger banyo oncesi 25 ise banyo sirasinda ve giyim sirasinda daha yuksek olmasi gerekir bence.aslında 25 yuksek bir ısı ama alişinca cocuk o isiya usuyebilir.

sünnet meselesi geçmişte
benim oğlum doguştan sünnetli doğdu peygamber sünneti diyolar halk arasında..

benim de annem yanımda..az bir zaman sonra gidecek..şimdiden alıştırmaya çalışıyorum kendimi ama...biliyorum çok üzüleceğim..Ama ne yapalım ki hayat devam ediyor.dünyanın düzeni böyle...doğur,büyüt,evlendir..sonra da yalnız kal..:sinifsinif:..allah onlara sağlıklı ömür versin..bu arada anneme bişey almak istiyorum ...karar veremedim açıkçası..hediye olaraktan...boshayallersmile

sagol ogretmenım

eşim anlayışlı da
onun annesını begenmıyorum bazen o da ona bozuluyor
haklı tabıııı benımkıne bakaraktan

ama genelde destekcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…