2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende lohusalıgın verdigi piskolojiyle ne aglamıştım yataga kapanıp annem gidince....
aslında biraz abartıyoruz canları saolsun..

vedalaşmaları hiçç sevmem..:gitme:

öğretmenim inşallah daha erken geçer
10 ay aynı şekilde devam etmedi tabi ki
ama birden de iyileşmedi malesef

öğretmenim
ellerine bakmayın demişler sırtına bakmak lazımmış üşüyüp üşümediğini anlamak için

ben artık her gün ykııcam sanırım oğlumu kızım evde suyumu döküyo..

havada soguk ama zaten biyer çıkmıyoruz..

juli bence 25 derece soğuk olur
ısıtıcı yok mu? onu açsan
havala soğuyunca ben evin sıcaklığını 24-25'e çıkardım
üşütürüm diye çok korkuyorum

saolun kızlar sanırım doğalgazı son gaz acıp bi 27 yapmak odayı
ısıtıcıda bozuk zamanı buldu yaww

juli içeriyi 27 yaparsan yıkamak için daha yüksek sıcaklığa ihtiyaç duyarsın bence
çünkü bu sefer de vücudu 27 ye alışacağı için banyo sıcaklığı olarak az gelir
kayınvalidenlerde yok mu ısıtıcı yakın oturuyprdunuz değil mi

fito krem mi dr bana vermişti kesimin altında selilüt ve mantar oluşmuş mantar kremiyle birlikte vermişti
onu kullanabilirim yani dimi dışı yeşil pembeli dimi

juli
kaan cığım büyüyomu farkında değilim inan bana hep aynı geliyo
sefsinler senin kızınıda

demet canım ben hamilelik dönemini çok sevdim özellikle gebelik şekeride çıkmasaydı müthiş olurdu sırf bu yüzden hamile kalsım var şaka bi tarafa zor hamile kaldım eşimin spremleri problemli tekrar hamile kalabilirsem inşallah çocuk çok zor ama 2-3 yıl sonra diyorum bende

kızlar ...sizler annelerinize ya da kayınvalideniz baktıysa ona bişeyler almayı düşünüyor musunuz?

ben de bakamadım güle güle bile diyemedim,çünkü ağzımı açtığım an ağlamaya başlıcaktım,ağlamaklı olduğumda hiç konuşamam,annemler çok uzakta,otobüsle 14 saatlik mesafe,annem 1 ay kaldı ama su gibi akıp geçiverdi,doğumdan sonra 12 gün kalabildi,bebiş doğmak bilmeyince erken gelmiş oldu,babam da daha fazla kalmasına izin vermedi..
haklısın canları sağ olsun,yeter ki sağlıklı olsunlar...
ya ben çok ana kuzusuymuşum,anne olunca annemin kıymetini daha iyi anladım...
Rabbim anne babalarımıza sağlıklı uzun ömürler versin,onları başımızdan eksik etmesin,

ben düşünüyorum hediye almayı iki sene önce nevresim takımı almıştım biz gidice bize kullanıyor geçen sene etek almıştım burad bırakmış geldikçe giyerim diyor
bi eşarp ala<cağım şöyle kışlık inşallah takar

inş. istedigin gibi olur canım
kızlar ...sizler annelerinize ya da kayınvalideniz baktıysa ona bişeyler almayı düşünüyor musunuz?

ben alıcam eltime bişiler.biraz daha iyileşeyim de şimdi çıkamıyorum çarşı pazar.

AMİN CANIM RABBİM HEPSİNE UZUN ÖMÜRLER VERSİN

canım ben odada yıkıyom zaten olumunekankayizsmile
offf insallah hasta etmem
cevremde kimsede ısıtıcı yok :1no2:

semiha evet canım yeşil-pembe dışı
selülite iyi mi geliyormuş
sürsem mi acaba
acayip portakal kabuğuyum

kızlar bugün kargo geldi abim kızıma kanzdan ve lcwdan bir sürü ciciler almış onları göndermiş çok mutluyum3 aylıktan 4 yaşına kadar giyeceği bir sürü şey

bana kayınvaldem bakıyor algor

ılk fırsatta ona guzel bır hedıye alacagım
hele 40,cıksın
hava bıraz ıyılessın gezmeye cıkım o zaman

kızlar bugün kargo geldi abim kızıma kanzdan ve lcwdan bir sürü ciciler almış onları göndermiş çok mutluyum3 aylıktan 4 yaşına kadar giyeceği bir sürü şey

hadi gözün aydın...dayısı ciciler almış demek...düşünceli bir dayısı varmış...yerimsenibenyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…