slm kızlar..
ben çook üzgünüm ,annem gitti,
eninde sonunda gidecekti,daha ne zamana kadar yanımda kalacaktı diye kendime teselli vermeye çalışıyorum ama,
duygularıma söz geçiremiyorum,içim çook buruk,ağlıyorum..
vedalaşmaları hiçç sevmem..:gitme:seni cok iyi anlıyorum
annem giderken gözlerine bakamamıstım
kapığı kapattığım an baslaım hıckıra hıckıra ağlamaya
2 gün ağladım günde on kere aradım
zor alıstım
hala telefonda gel artık diyorum
elim ayağımmıs benim
yanımdayken kıymetini bilemedi :gitme:
keşke hep yakın olsalar
neyse sağlıklılar ya varsın uzakta olsun canım
bunada şükür
juli bence 25 derece soğuk olur
ısıtıcı yok mu? onu açsan
havala soğuyunca ben evin sıcaklığını 24-25'e çıkardım
üşütürüm diye çok korkuyorum
askitom ya simdi senin de ock hassas bir donemin keske annenen biraz daha anlayişli yaklaşsaydi.ama gecicek.2 hafta sonra bile cok sey degişecek annen degişmese bile sen degiseceksin
esin anlıyordur seni umarim.
julii eger banyo oncesi 25 ise banyo sirasinda ve giyim sirasinda daha yuksek olmasi gerekir bence.aslında 25 yuksek bir ısı ama alişinca cocuk o isiya usuyebilir.
evet canım ..ben...ikinciyi de Allah'a şükür kucişime aldım...İkincide annelik bir başka oluyor..daha tecrübeli ve rahat oluyorsun..Allah acıları insanoğluna unutturmasaydı ve bebişlerin o sevgileri olmasaydı elbette tekrara kalkışamaz insan..ama öyle değil işte....:ecrin_bebek:..kokuları,bakışları adama herşeyi unutturyror vaalllahi...ŞenizŞeniz
ben ikinciyi dogurdumm sezaryenden sonra..
benim ilk sezaryenım korkunç agrılı geçmişti şükür allaha çok kolay bir dogum yaptım agrısız ..4 .çocugu düşünüyorum dermişim..:roflol:delikafadulden
ayy içim bi hoş oluyo sezeryan deyince.aslında ben sezeryandan degilde sondadan korktum.bide hiç alttan muayene olmamıştım.o yüzden tövbe dedim.
eşimde ben baygın çıkınca korkmuş.beni ölecek zannetmiş maynak kocam.ayık bekliyomuştu beni.birde bebegimi yogun bakıma almışlardı.ben ilk gün görmedim.öldü falan zannettim rabbim korusun cümlemizin bebegini.o yüzden çok zor geldi bize.
tabiki kucagına alıp kokusunu içine çekince herşeye degermiş diyosun o ayrı.
ayy içim bi hoş oluyo sezeryan deyince.aslında ben sezeryandan degilde sondadan korktum.bide hiç alttan muayene olmamıştım.o yüzden tövbe dedim.
eşimde ben baygın çıkınca korkmuş.beni ölecek zannetmiş maynak kocam.ayık bekliyomuştu beni.birde bebegimi yogun bakıma almışlardı.ben ilk gün görmedim.öldü falan zannettim rabbim korusun cümlemizin bebegini.o yüzden çok zor geldi bize.
tabiki kucagına alıp kokusunu içine çekince herşeye degermiş diyosun o ayrı.
çok zor şeyler yasamışsın ,,
ewet bende sondadan nefret ediyorum bana 1 saat önce taktılar elinde gezdim...
yandım diye agladım ama geçti sonra..delikafadulden
seni cok iyi anlıyorum
annem giderken gözlerine bakamamıstım
kapığı kapattığım an baslaım hıckıra hıckıra ağlamaya
2 gün ağladım günde on kere aradım
zor alıstım
hala telefonda gel artık diyorum
elim ayağımmıs benim
yanımdayken kıymetini bilemedi :gitme:
keşke hep yakın olsalar
neyse sağlıklılar ya varsın uzakta olsun canım
bunada şükür
inş. istedigin gibi olur canım
demet canım ben hamilelik dönemini çok sevdim özellikle gebelik şekeride çıkmasaydı müthiş olurdu sırf bu yüzden hamile kalsım var şaka bi tarafa zor hamile kaldım eşimin spremleri problemli tekrar hamile kalabilirsem inşallah çocuk çok zor ama 2-3 yıl sonra diyorum bende
kızlar ...sizler annelerinize ya da kayınvalideniz baktıysa ona bişeyler almayı düşünüyor musunuz?
AMİN CANIM RABBİM HEPSİNE UZUN ÖMÜRLER VERSİNben de bakamadım güle güle bile diyemedim,çünkü ağzımı açtığım an ağlamaya başlıcaktım,ağlamaklı olduğumda hiç konuşamam,annemler çok uzakta,otobüsle 14 saatlik mesafe,annem 1 ay kaldı ama su gibi akıp geçiverdi,doğumdan sonra 12 gün kalabildi,bebiş doğmak bilmeyince erken gelmiş oldu,babam da daha fazla kalmasına izin vermedi..
haklısın canları sağ olsun,yeter ki sağlıklı olsunlar...
ya ben çok ana kuzusuymuşum,anne olunca annemin kıymetini daha iyi anladım...
Rabbim anne babalarımıza sağlıklı uzun ömürler versin,onları başımızdan eksik etmesin,
juli içeriyi 27 yaparsan yıkamak için daha yüksek sıcaklığa ihtiyaç duyarsın bence
çünkü bu sefer de vücudu 27 ye alışacağı için banyo sıcaklığı olarak az gelir
kayınvalidenlerde yok mu ısıtıcı yakın oturuyprdunuz değil mi
kızlar bugün kargo geldi abim kızıma kanzdan ve lcwdan bir sürü ciciler almış onları göndermiş çok mutluyum3 aylıktan 4 yaşına kadar giyeceği bir sürü şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?