2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mehlikasu Allah kavuştursun

ya ben neden artık annem gitsin de evde yalnız kalayım istiyorum
var bende bi anormallik

mehlikasu Allah kavustursun seni de.

bende lohusalıgın verdigi piskolojiyle ne aglamıştım yataga kapanıp annem gidince....
aslında biraz abartıyoruz canları saolsun..

vedalaşmaları hiçç sevmem..:gitme:

sağolun kızlar,siz olmasaydınız psikolojim daha kötü olurdu..kendimi daha da yalnız hissederdim,iyiki varsınız..

bana kayınvaldem bakıyor algor

ılk fırsatta ona guzel bır hedıye alacagım
hele 40,cıksın
hava bıraz ıyılessın gezmeye cıkım o zaman

iyi yaparsın canım...ben de düşünüyorum ne alsam diye...gitmeden vermek istiyorum...yani kırkım çıkmadan çarşıya çıkmam gerekecek...boshayallersmileboshayallersmile

algor kayınvalideme bi çöp bile almam zaten bakmadıki bana:))anneme zaten sürekli alırım hediye alırım bişeyler yine.
merak ettim kayınvalide kayınpeder ne taktı bebişlerinize????hala amca dayı teyzeleri falan?

scedcedu canım kesimin altında oluşmuş selülit onun için verdi bende anlamadım
bide mantar oluşmuş demişti
sizin kesi durumu ne alemdeymiş tamamen iyileşmişmi
bacaklarımdaki yırtıkları çatlakları görsen kaçarsın
ben kendimi çok çirkinleşmiş hissediyorum

ben annem gelmeden önce bir hediye almıştım,alacağım şeyler vardı daha ama doğumdan sonra çıkamadım..

bizde herkes çeyrek altın taktı sadece amca 100 dolar taktı.

benim annemler bana bilezik almışlar
kayınvalidemler kızıma bilezik almışlar
dayısı kızıma yarım bana çeyrek taktı
henüz amcası ve halalrı görmedi ama doğumdan önce onlar da kıyafet vs göndermişlerdi

hadi gözün aydın...dayısı ciciler almış demek...düşünceli bir dayısı varmış...yerimsenibenyerimseniben
düşüncelidir sağolsun
taa diyarbakırdan gönderdi onca işinin arasında kendisi komiser de

hoyacım güle güle kullanın cicilerinizi
teşekkürler

kayınvalidem büyüğn küçüğü altın taktı
kayınbabam da kızımın tüm ihgtiyaçlarını almam için para veriyordu vemeye de devam ediyor bana da yazın istediğim altını alacakmış kuyumcuya götüreyim beğendiğini al dedi
kayınvalidem de para verecekmiş o gidince istediğimi alayım kendime diye benim aldığımı beğenmezsin dedi

kızımın bi amcası var kayınvalidemle yaşıyorlar bi beyaz yelek yollamışlar kendileri çok zengin ama
zaten hamileyken arayıp tebrikj bile etmediler yazın tatile gidince ağızlarının kenarıyla söylediler

ortanca dayısı bir sürü cici hyolladı fdaha da alacak
annem kendi hediyelerini ve büyük dayısının hediyelerini kend getirecek perşembe geliyor kardeşimle
hoya güle güle kullansın kızın
fotolarını ekle de bizde görelim

inşallah ev boşalsın ekleyeceğlm

bizim ihtiyarlar abime kızdılar bir sürü ne gerek varmış da bir sürü kargo parası tutarmış da bi de sordular kaç para tutmuştur bu kıyafetlr diye 300den aşağı değildir dedim kanzdn alınanlar hep organik çünkü

biz geldikkk..
bugün sağlık ocağına gittik hepatit b aşımızı olduk...2 ayımızda 3 tane aşı varmış...
dün 1.ayımızı doldurduk
boyumuz 54cm kilomuz 4.400 olmuş çoook sevindim...

benim kayınvalidem kayınpederim hiç bişey takmadılar bir çorap bile almadılar.halasıda hiç bişey almadı ,bekar amcasıda bişey takmadı, evli kayınımın eşi bi altın taktı okadar.ben boşuna sinir olmuyorum demekki onlara:)) ne kladar tuhaf insanlar ogullarının ilk çocugu ilk torunları halbuki.birde utanmadan katınvalide senin ailen aldı onlar almasa ben alırdım çocuguma diyor gırtlaklıcaktım sabır dedim..benden uzak olsunlarda ne halleri varsa görsünler.hastaneye bile çiçek namına bişey getirmediler ot gibi geldiler.ayyy sinirlendim yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…