2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

biz geldikkk..
bugün sağlık ocağına gittik hepatit b aşımızı olduk...2 ayımızda 3 tane aşı varmış...
dün 1.ayımızı doldurduk
boyumuz 54cm kilomuz 4.400 olmuş çoook sevindim...

maşallah canım

haklısın ecrin çok umursamazlarmış
benim de yengem doğum yaptı annem her şeyini aldı yengemin annesi de bi altın takmış ne yapalım erken geldi bebek hazırlık yapamadık demişti yengem 39. haftasında doğurdu seninkilerc de öyle heralde

kibelesr
Canim dikkat edin cok sogukmus sizin oralarda aksam haberlerde bakiyoruz ama az kalir bahar hemen gelir sizde

Oferta
Takma canim kafana bebisinle gün gecirmeye bak bidaha geri gelmiyo bu süt kokulu günler.Ikinciyi yapmayi düsünüyosan o baska :)) Ben ilkinde anlamamisim ikincide jeton düstü allahtan yas gecmeden iki tane ile durumu kurtardim son anda :))) Kaynana temizlik vs vs hepsi gelip gecici kalici olan senle bebisin )

anneolmakistiyorum
Masallah canim bebisine Allah nazardan korusun.

Kizlar
Kirmizi mercimek gaz yapmiyormus patates yapmiyormus artik bi ezogelin corba bi etli patates yemegi bide makarnalar gaz yapmiyormus.Bol bol kilolar gelsin yani :))

Oferta
Canim et kavurma yapabilrisin lazanya yapabilirsin aklima geldikce yazayim sana ama mutlaka yap bisiler ac birakma kendini en önemlisi.Bende dikkat edicem artik diger oglanla kendime ayri menü yapayim. Iki cesit yemek cikacak mecburen evde.

Hoya
Güle güle kullaninin canim cicilerinizi ne güzel kismetli bebisin.

Ayca24
Masallah büyümüsünüz gecmis olsun asinizi olmusunuz.

Kizlar
Bu gün yardima ebe gene geldi akupunktur devam ediyor koluma agrim iyice gecti ama parmak ucum hala hissetmiyorum .Bide bu vücut su toplamis lafini ciddiye almazdim basima gelenlere bak ( Türkiyede olsam bundanda ameliyat yaparlardi diyorum hemen ameliyat yapiyorlar herseye ((

Benim bücürük oglum 3300gr olmus bu gün tartti.Ufacik dogdu diyordum ama cok hizli gidiyor kiloda bakalim iki kiyafetle dolaniyoruz ne olacak bilemedigim icin diger giysilerine ne zaman giyecek acaba?

Birde gaz icin masaj gösterdi ebe bana keske gaz sorunu olanlara anlatabilsem.Kimyon yagi ile karninia eller iyice sicak yapildiktan sonra parmak uclari ile saat yönünde daire seklinde dolasiyorsun sonrada iki elin evuc ici ile masaj yapiyorsun.Bacaklar karnina cekik duruyorsa bacaklarlada masaj yapiyorsun.Sonra bebegin sirtini kendi göbegine dayayacak sekilde kucaklayi yavas yavas saliyorsun.Oglan ne kadar gazi varsa cikartti ya bu sabahtan beri 1 saat uyuyup uyaniyordu ck güzel uyuyor simdi.Kizlar bide hep sirt üstü yatik birakmiyorsunuz dimi o zamanda gazini cikarmasi zor oluyor ara ara yan da yatirin.

bisey degil tutku:))
meltemmmmm daha oncede yazmistim ama olsun hayirlisi olsun bıdıgin.saglikla buyut insallahh:))
keske bizde goprebilseydik su masajiii
anladşgşm kadar yapim bakim

derryy canım doktor bana alttan falan hıcc bakmadı acılma varmı yokmu dıye yarın alacaktı hastaneye alttan rahım acılsın dıye bır jel verırım acılma olunca 2-3saat sonra sunı sancı verırım 5 -6saatte dogurursun dedı ama benım doktorun hesabına gore 2 gunum daha var vazgectı persembeye kadar sancılar ıcın bekleyecegız normal yolla gelmezse persembe aksam yatacagım hastaneye sanırım bugun soyledıklerını yapacak yatırıncada ınsallah gerek kalmaz sancım tutarda dogururum hayırlısıyla sezeryan yapmak ıstemıyor allahtan normal dogumdan yana bırde ılk dogumum oldugu ıcı

Ögretmenim
Görmemisim canim ya mesajini cok sagol amin cümlemize.
Bebisi yatirmiyorsun ayakta duruyorsun onuda kucakliyorsun sirti senin göbegine gelecek ikinizinde yüzü karsiya bakacak sekilde iki elinle bebegi göbeginden tutuyorsun basi ve ayaklari saglam oluyor bilmem anlatabildimmi yavas yavas salliyorsun ama önemli olan anne sicakligini almasi anne sicakligi ile gaz daha kolay cikiyor.Herseyi bosverin 24 saat kucaginizda kalmak istiyorsa tutun mutlaka vücudunun ihtiyaci var canim benim ya kücückler dertlerini anlatamiyorlar ne yapsinlar.

deryyy
Sorma bu eve ebe isi burda cok güzel.Cok egtimli ve cok sakinler eve gelince bende sakinlesiyorum ya :)) Birde bazen düsünüyorum Türkiye ye dönsem böyle bi ismi yapsam ihtiyac cok olurdu herhalde :))))

kızlar ben dogurursam bır gun ansızın kıme haber verecegım kımsenın numarası yok bende bırı bana numarasını versın burdan yada faceden mesajla ona haber vereyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…