2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısıyla alsaydık melekleri kucağımıza, jel mi varmış açılma olsun diye ? benim doktor hiç bahsetmedi. ha bi de alttan muayene acıtmıo rahat ol canım:) ben çok korkmuştum da:) benim doktor da pazara kadar beklio gelmezse suni sancı vericez dedi inşallah gelirler :Saruboceq: benim de ilk doğum bi de bana doğum sonrası bakacak kimse de yok. inşallah normal doğum olur :Saruboceq: seninle aynı günümüz olumunekankayizsmile

annem de almanya dahemşire senin anlattıklarını anlatıo o da telefenla bana zemuszemus meltem abla

amin canım inşallahh zaten 2- 3 kısı kaldık kapanısı kım yapacak bakalımkaydirigubbakcemile3valla ayak ustu yapacagı seylerı anlattı jel gıbı bır sıvı verırız o rahımımı ne acıyormus sanırım o acılmadan sonra sunu sancıyı verırım dedı ıste bakalım gelmezse tabıkı normal yolla senın ne bebısın cınsıyetı benım bırde erken dogum tehlıkem vardı bebegım kanala basını erken yerlestırmıstı sozde ıstırahat falan ettım sımdıde cıkmak bılmıyor zamanı dolduda

:lepi: kız cinsiyetii senin ? ben de yattım aşağıda diye hatun yukarı bi çıktı şimdi inmek bilmio kaydirigubbakcemile

:lepi: kız cinsiyetii senin ? ben de yattım aşağıda diye hatun yukarı bi çıktı şimdi inmek bilmio kaydirigubbakcemile

senle kaderlerımız aynıymıs derryy aynen ınmek bılmıyorlarr benımkıde kız cınsıyetı ısım ne dusunuyoorsunuz bız zeynep ınsallahta yanına bır ısım daha koyacagım ona henuz karar veremedık

zeynep su koysanıza opuyorumnanaktan biz minel koymak istiyoruz, aslında berra minel di de berra yı çıkardık sadece minel bayanssulusmile

zeynep su koysanıza opuyorumnanaktan biz minel koymak istiyoruz, aslında berra minel di de berra yı çıkardık sadece minel bayanssulusmile

evet aklımda olanlarda su- naz- nisa falan ama son zamanlarda aklımda beril ismi var uzunmu olur dıye dusunuyorum kararsızım minelde berrada benım hosuma gıden ısımler dusunmedım degıl bende o ısımlerı ozellıkle mınelı ıkısını koysanda kulaga cok hos gelıyor ben artık kucagıma sag saglım alayımda o zaman en son kararımı verırım dıyorum ıyıce kararsız kalmazsam kaydirigubbakcemile3

iki göğsümü dee emi
hala ağzı aranıyodu yavrum kolumu emiyo yaa
dayanamadım preaptail verdim 40 cc onuda hüpletti
ama hala aranıyo yaaaa
deli olcam

iki göğsümü dee emi
hala ağzı aranıyodu yavrum kolumu emiyo yaa
dayanamadım preaptail verdim 40 cc onuda hüpletti
ama hala aranıyo yaaaa
deli olcam

cnm benimkide öyle ağzı hep açık sbah 4 den 6 ya kadar göğsümdeydi fazlasını çıkarıyo ardından hemen yine istiyo bende gece çok bunaldım yetmiyomu acaba die düşündüm ama yetmesede sürekli ağlar heralde mama vermeye kendinmi karar verdin cnm ben doktor bişey söylemeden vermek istemiyorum çünkü kilo alıyo gibi geliyo bana sütümüz yetmese farklı olur aranmaları her zaman açlıktanda olmayabiliyomuş çünkü

doktor sütün yetiyor dedi
ben mamayı göğüslerimden kan geldiğinde almıstım
haftada 1 kere veriyom
cok ağladıkca oda
doktor bişi demedi bunun için
eme eme sütte kalmıyo
göğüslerin tam dolması için 2 saat beklemek lazım mış
ama nerdee
gazını cıkarınca yine aranıyo

aynen cnm sömürüyo bunlar resmen bizi :ecrin_bebek:ama ben razıyım yeterki emsin ilk günlerde çok uğraştım çünkü çok uykuya meyilliydi uyandırıpta emziremiyodum zor ayıyodu kendini öylesi daha zor inan

kızlar size katılıyorum, benımkıde emıyor yandan cıkarıyor 5 dk sora yıne ıstıyor ve yıne emıyor, gaz cıkaırken uykusu acılıyor haydeee gene ıstıyor, derken osuruyor altını acmak gerekıyor uyku uctu gıttı hadı gene emmek ıstıyor. sütlerın 2 saaatte dolması gerek ama cook ender 2 saat delıksız uyuyor yavrum,insanda aglayınca dyanamıyor ve emzırmek ıstıyor cunku meme verınce hemen susuyor.. nası orta yolu bulcam bılmedım...:S:S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…