derryy canım doktor bana alttan falan hıcc bakmadı acılma varmı yokmu dıye yarın alacaktı hastaneye alttan rahım acılsın dıye bır jel verırım acılma olunca 2-3saat sonra sunı sancı verırım 5 -6saatte dogurursun dedı ama benım doktorun hesabına gore 2 gunum daha var vazgectı persembeye kadar sancılar ıcın bekleyecegız normal yolla gelmezse persembe aksam yatacagım hastaneye sanırım bugun soyledıklerını yapacak yatırıncada ınsallah gerek kalmaz sancım tutarda dogururum hayırlısıyla sezeryan yapmak ıstemıyor allahtan normal dogumdan yana bırde ılk dogumum oldugu ıcı
Ögretmenim
Görmemisim canim ya mesajini cok sagol amin cümlemize.
Bebisi yatirmiyorsun ayakta duruyorsun onuda kucakliyorsun sirti senin göbegine gelecek ikinizinde yüzü karsiya bakacak sekilde iki elinle bebegi göbeginden tutuyorsun basi ve ayaklari saglam oluyor bilmem anlatabildimmi yavas yavas salliyorsun ama önemli olan anne sicakligini almasi anne sicakligi ile gaz daha kolay cikiyor.Herseyi bosverin 24 saat kucaginizda kalmak istiyorsa tutun mutlaka vücudunun ihtiyaci var canim benim ya kücückler dertlerini anlatamiyorlar ne yapsinlar.
deryyy
Sorma bu eve ebe isi burda cok güzel.Cok egtimli ve cok sakinler eve gelince bende sakinlesiyorum ya :)) Birde bazen düsünüyorum Türkiye ye dönsem böyle bi ismi yapsam ihtiyac cok olurdu herhalde :))))
hayırlısıyla alsaydık melekleri kucağımıza, jel mi varmış açılma olsun diye ? benim doktor hiç bahsetmedi. ha bi de alttan muayene acıtmıo rahat ol canım:) ben çok korkmuştum da:) benim doktor da pazara kadar beklio gelmezse suni sancı vericez dedi inşallah gelirler :Saruboceq: benim de ilk doğum bi de bana doğum sonrası bakacak kimse de yok. inşallah normal doğum olur :Saruboceq: seninle aynı günümüz olumunekankayizsmile
amin canım inşallahh zaten 2- 3 kısı kaldık kapanısı kım yapacak bakalımkaydirigubbakcemile3valla ayak ustu yapacagı seylerı anlattı jel gıbı bır sıvı verırız o rahımımı ne acıyormus sanırım o acılmadan sonra sunu sancıyı verırım dedı ıste bakalım gelmezse tabıkı normal yolla senın ne bebısın cınsıyetı benım bırde erken dogum tehlıkem vardı bebegım kanala basını erken yerlestırmıstı sozde ıstırahat falan ettım sımdıde cıkmak bılmıyor zamanı dolduda
saol meltem:)))
sudem sana da deryyy ye hayırli klay dogumlar[/QUOT
saol öğretmenim opuyorumnanaktan
:lepi: kız cinsiyetiisenin ? ben de yattım aşağıda diye hatun yukarı bi çıktı şimdi inmek bilmio kaydirigubbakcemile
senle kaderlerımız aynıymıs derryy aynen ınmek bılmıyorlarr benımkıde kız cınsıyetı ısım ne dusunuyoorsunuz bız zeynep ınsallahta yanına bır ısım daha koyacagım ona henuz karar veremedık
zeynep su koysanıza opuyorumnanaktan biz minel koymak istiyoruz, aslında berra minel di de berra yı çıkardık sadece minel bayanssulusmile
iki göğsümü dee emi
hala ağzı aranıyodu yavrum kolumu emiyo yaa
dayanamadım preaptail verdim 40 cc onuda hüpletti
ama hala aranıyo yaaaa
deli olcam
iki göğsümü dee emi
hala ağzı aranıyodu yavrum kolumu emiyo yaa
dayanamadım preaptail verdim 40 cc onuda hüpletti
ama hala aranıyo yaaaa
deli olcam
merhaba hemşerim nasıl gidiyor ege ile hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?