hoya gözün aydı çok sevindm
ohhhh ne güzel ev sana kaldı
darısı başıma inşallah
julii neden geliyolar tekrar
biz de gelip dövelim mi
çok sinir oldum ben onlara
bayramın mübarek olsun hacıı kaydirigubbakcemile3
hoya gözün aydı çok sevindm
ohhhh ne güzel ev sana kaldı
darısı başıma inşallah
julii neden geliyolar tekrar
biz de gelip dövelim mi
çok sinir oldum ben onlara
kaç culi sen meloşu da al tüy ordan
juli facede videona bittim çok duygulandım ağlayacaktım yaaa
misafirlerine sinir oldum
bana daha gelen giden olmadı bakalım ne olacak
ben kötü bi annemiyim uykusuzluğa dayanamıyorum belli bi saatten sonra çıldırıyorum sinirleniyorum ne olacak bu halim
dün anneme kucağımda sallamaktan hoplamaktan yoruldum uyusa bi dedim
anacuğumm lafına bakın
ağaç meyvasını taşımaktan yorulurmuymuş !
hoya unutmadan gözün aydın bacım
Hoya
Kayinvaldenler döndü sanirim gözünaydin mesajlari var :)))))))))))))))))))))))))))
tiroidi geçen hafta yaptırdık 1 ay sonra bebeği görücem o gün de kalça usg si çektircez dedi herhalde elimize bir kağıt tutuştururlar randevulu olacağını zannetmiyorumbenim oda no 305 ti, ben de çok yürüyüş yaptım ama kimse yoktu ben yürürken:)) birol bey benden tiroid testi ve kalça usg istemedi??? sadece işitme testi yaptırdı bir de tpuk kanı sarılık testi...
kalça usg si için nereye yönlendiriyorlar? bir ay öncesinden farklı bir yerden randevu mu almak gerekiyor? ona göre arayayım bari ben yarın...
annenin lafına bayıldım kankajuli facede videona bittim çok duygulandım ağlayacaktım yaaa
misafirlerine sinir oldum
bana daha gelen giden olmadı bakalım ne olacak
ben kötü bi annemiyim uykusuzluğa dayanamıyorum belli bi saatten sonra çıldırıyorum sinirleniyorum ne olacak bu halim
dün anneme kucağımda sallamaktan hoplamaktan yoruldum uyusa bi dedim
anacuğumm lafına bakın
ağaç meyvasını taşımaktan yorulurmuymuş !
yetmemiş herhalde yarın geliyorlarmış tabş beni evde bulurlarsasempatiksalakcinnitiroidi geçen hafta yaptırdık 1 ay sonra bebeği görücem o gün de kalça usg si çektircez dedi herhalde elimize bir kağıt tutuştururlar randevulu olacağını zannetmiyorum
hoya gözün aydın :)
julliet yeterince hırpalayamamışlarmı dün akşam bugün yine gelecekler ? benimde dün misafim vardı 1 çay birde tatlı yemekle kim uğraşacakk bu saat oldu daha dişimi fırçalayamadım kucaktan inmiyorki bebeklerrr!!!
Meltem nasılsın nasıl gidiyor yeni oğluşla hayat?
bak kar kar dedin buralarada gönderdin neyse bugün açtı hava :)))))
bu arada kızlar hani her emzirmeden sonra gaz çıkarttırmamız lazım ya bir kere gak dese yetermi ? yoksa sırt sıvazlamaya devam etmelimiyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?