kızlar siz bebişleri nası uyutuyonuz
benimki ya kucakta yada anakucağında uyuyo
böle emsin gazı cıksın yatırayım uyusun istiyom ben
biz geldik...
nasılsınız kızlar....
saol meltimcim büyüyorrlar vallaMasallah julicim ya videosuna baktim cok tatli olmus senin kuzu hemen büyümüs
he valla yarın arkama bakmadan alcam kızımı kacıca :dilcikar:merhaba ben geld,im...hoya gözün aydın gitmiş seninkiler...40 da çıkmış ohh ne güzel.
juli sanada geçmiş olsun misafirlerden dolayı sen evi bırak git en iyisi:)))
ne güzel valajuli ben kucaga ve sallamaya alıştırmadım emziriyorum yatıryorum emzigide veriyorum biraz zor dalıyor ama emzigi çok sık düşürüyor çünkü onu sürekli veriyorum bir süre sonra isyan edip dalıyor uykuya:))
hantecim kaka yapmak onlar için cok zor bir olayahh julicim deşme yaramıemerken uyuyordu arada gaz cıkarsakda besıge koyunca uykusuna evam edebılıyordu. şimdi cıkarma adeti cıktı, önceden arada bır cıkarıyordu sımdı her emdıgınde cıkarıyor. kusma derdınden de gelen uyku ucup gıdıyor..:''(( dun gece 1 bucuk saat ancak uyuduk oda bende. ruh gıbıyız. birde zor çıkarıyor buyuk tuvaletını ıkınıyo kıpkırmızı oluyo, sonra cıkanda kabız degıl yıne cıvık . o zaman nıye bu kadar cok ıkınıyor anlayamıyorum...
sızdede bu dertler varmı kızlar? ne yapmalıyım? 2-3 gunumuz böyle geçti. resmen çöktüm iki günde( dr. a gitcektık.. kar yollarımızıda kapattı (( oyy oyyy...:gitme:mafoldumbenmafoldumben
julş benimki malesef kucakta uyuyor
çünkü malesef annem öyle alıştırdı
o kadar söledim dinletemedim
bizimkide bi kere yetmiyo
gündüz ben fazla uğrasamıyom ama akşam babası yatana kadar bütün gazını alıyo
ben beceremiyom [ohaoldumsmile
birde yüz üstü yaturuyom oda biraz yardımcı oluyo gak demesede pırt ve zart diyo sempatiksalakcinni
ayy bu sesi duymak için canımı feda edeceğimi hiç ummazdım
bu sesleri cıkarsınlar die gözlernin içine bakıyoruz/B]
bir arkadaşım bi anne için dünyanın en güzel sesi bebeğinin gaz çıkarma sesidir demişti de gülmüştüm saçmalama demiştim
meğer haklıymış
Merhaba kizlar
Dogum haberi var mi? Gecmise bakamadim henüz.
Semihacim
Hic dert etme yeni alisiyorsun büyük oglandada ben ilk zaman öyle olmustum .Üstelik ben uykuyu seven biride degilim 2 gün uykusuz ise gidipgelirdim sinir yapmazdim.Simdide uykusuz kaliyorum ama hosuma bile gidiyor :)) Kötü annelikle alakasi yok canim düzen degisti kimi kolay alisiyor degisiklige kimi bünye ye zaman gerekiyor. Uykum var deme aklindan cikart nasil olsa bu günler geri gelmicek diye düsün bak kirpiklerini kac kez sayiyorsun bebisinin gece boyu :)))))
bende sinir oldum şimdi.ne düşüncesiz insanlar var ya.Çok üzgünüm çoook
ilk onu aldım benimkine bunlar küçük geliyo bende 3 aylık üstü vermek istemiyom damak yapısı bozulur diejuli emzik olarak chicco physio 'yu denedin mi
benimki onu çok sevdi
sürekli ağzında eskitti 2. yi alıcam
herif uyudu şükür biğşey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?