2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar siz bebişleri nası uyutuyonuz
benimki ya kucakta yada anakucağında uyuyo
böle emsin gazı cıksın yatırayım uyusun istiyom ben

ahh julicim deşme yaramı emerken uyuyordu arada gaz cıkarsakda besıge koyunca uykusuna evam edebılıyordu. şimdi cıkarma adeti cıktı, önceden arada bır cıkarıyordu sımdı her emdıgınde cıkarıyor. kusma derdınden de gelen uyku ucup gıdıyor..:''(( dun gece 1 bucuk saat ancak uyuduk oda bende. ruh gıbıyız. birde zor çıkarıyor buyuk tuvaletını ıkınıyo kıpkırmızı oluyo, sonra cıkanda kabız degıl yıne cıvık . o zaman nıye bu kadar cok ıkınıyor anlayamıyorum...

sızdede bu dertler varmı kızlar? ne yapmalıyım? 2-3 gunumuz böyle geçti. resmen çöktüm iki günde ( dr. a gitcektık.. kar yollarımızıda kapattı(( oyy oyyy...:gitme:mafoldumbenmafoldumben

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl?
benim bebişimin eger karnı tam doyduysa gazı çıktıysa.başkada problemi yoksa yataga yatırınca uyuyo .
gündüzleri bişi örtüyorum yüzüne gölge olsun daha rahat uyusun diye.

hante kusunca yararmış süt eltim öle diyodu ama seninki çoksa doktoruna bi danış istersen

julş benimki malesef kucakta uyuyor
çünkü malesef annem öyle alıştırdı
o kadar söledim dinletemedim

Masallah julicim ya videosuna baktim cok tatli olmus senin kuzu hemen büyümüs
saol meltimcim büyüyorrlar valla
merhaba ben geld,im...hoya gözün aydın gitmiş seninkiler...40 da çıkmış ohh ne güzel.
juli sanada geçmiş olsun misafirlerden dolayı sen evi bırak git en iyisi:)))
he valla yarın arkama bakmadan alcam kızımı kacıca :dilcikar:
ne güzel vala benimki hiiç bi emziği almadı bende zorlamıyom artık
hantecim kaka yapmak onlar için cok zor bir olay
benimkide kıpkırmızı oluyo
ama cırr yaptıktan sonraki yüzündeki mutluluk paha biçilemez

julş benimki malesef kucakta uyuyor
çünkü malesef annem öyle alıştırdı
o kadar söledim dinletemedim

aman uyusunlarda
kucakta ayakta farketmez kaydirigubbakcemile5

demet malesef hemen dalamıyor
ya bir de en sevmediğim özelliğe sahip olacak galiba
ufacık seste açıyo gözlerini
sinir olurdum böyle çocuklara
sevmediğin ot dibinde bitermiş misali
benimki de aynı öyle olacak

juli emzik olarak chicco physio 'yu denedin mi
benimki onu çok sevdi
sürekli ağzında eskitti 2. yi alıcam

hoya bence sen gir banyonu yap bacım:)kaçışın yok gibi duruyor.hadi gazan mübarek olsun.

eşimde bende oğlan gaz çıkarsın da rahatlasın diye birbirimizin gözünün içine bakıyoruz...
özellikle masaj yaaparken..sırtına. aha çıkardı çıkardımı çıkaracakmı....:lepi:alkisalkisalkis:roflol:

bir arkadaşım bi anne için dünyanın en güzel sesi bebeğinin gaz çıkarma sesidir demişti de gülmüştüm saçmalama demiştim
meğer haklıymış

:lepi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende sinir oldum şimdi.ne düşüncesiz insanlar var ya.Çok üzgünüm çoook

bende ilk zmanlar isyan etmiştim ama alıştım allah sabrını veriyo..
üstelik benim 3 çocuk..bayanssulusmile

kızlar çatlaklar için krem sera diye bir krem varmış ii geliyormuş 4 liraymış kullanan varmı bizde başka topikte gördüm de.alcam bende bakalım nasıl etki etcek.

kızlar selam :)
uyku meselesı acılmıs ay benımkı yarımsatten fazla uyumuyo bu ara sut mu yetmıyo dıyorum ama emmıyo var bence az emıyo uyuyo ve uyandıramıyorum gazını fılan cıkarıyoruz busefer de acıyo gozlerı yıne vereyım gaz maz derken dalıyo ama hep tetıkte hemen acıyo gozlerı e tabıı bana hıc vakıt kalmıyo uyumaya..
alısacagım elbet ama duzene gıremedık daha..
tam dalıyorum mıyaaavvvkk yok bole bısey..

kibelecim bu veletlerin hepsi baska alm
3. ayı beklicez anca o zaman düzene girerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…