bizimkide bi kere yetmiyo
gündüz ben fazla uğrasamıyom ama akşam babası yatana kadar bütün gazını alıyo
ben beceremiyom [ohaoldumsmile
birde yüz üstü yaturuyom oda biraz yardımcı oluyo gak demesede pırt ve zart diyo sempatiksalakcinni
ayy bu sesi duymak için canımı feda edeceğimi hiç ummazdım
bu sesleri cıkarsınlar die gözlernin içine bakıyoruz/B]
benimde cok işim vartemizlik yapıyordum
2 dk size bakayım diye oturdum yarım saattir kalkamadım
şimdi de ağırlık çöktü
öfffffff daha da çok işim var
kızlar kanguru aldınız mı
nasılsın womarcımherkese selamm..kim var diye bakayım dedim,gerçi yazamayacağım ama..kayınvalide-peder gelecek birazdan,evde hasta annaneye bakıyorlar çok ağırlaşmış,daha da ağırlaşmadan gelip berkay ı görelim dediler( malum kar kış,10 gündür gelemediler..sohbet etmek güzel olurdu şimdi ama kaçmam lazımm..
bende yüz üstü güvenemiyorum kusar die ya yan yada yüz üstü yatırıyomher defasında zor oluyo ama biriktirtmemek lazımmış tabi sabırlı babaları varsa sorun olmuyodur :) yaa çok ilginç bende eşimde ne zaman gaz çıkarttırmaya çalışsak bizden çıkıyo ondan çıkmıyo gülme krizine giriyoruz
sık sık yüzüstü yatırtmak lazımmış kafa şekli güzel olsun diye ama ben korkuyorum pek yatırtmıyorum kafasının arkası yassı olacak benim yüzümdenn
Yüzüstü 1 aydan önce yatmaz benim bildigim kafayi da 1 aydan sonra daha rahat tutuyorlar ama juli seninki 1 ayi gecmis zaten daha kücükler yan yatirsin ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?