2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selamm..kim var diye bakayım dedim,gerçi yazamayacağım ama..kayınvalide-peder gelecek birazdan,evde hasta annaneye bakıyorlar çok ağırlaşmış,daha da ağırlaşmadan gelip berkay ı görelim dediler ( malum kar kış,10 gündür gelemediler..sohbet etmek güzel olurdu şimdi ama kaçmam lazımm..

her defasında zor oluyo ama biriktirtmemek lazımmış tabi sabırlı babaları varsa sorun olmuyodur :) yaa çok ilginç bende eşimde ne zaman gaz çıkarttırmaya çalışsak bizden çıkıyo ondan çıkmıyo gülme krizine giriyoruz
sık sık yüzüstü yatırtmak lazımmış kafa şekli güzel olsun diye ama ben korkuyorum pek yatırtmıyorum kafasının arkası yassı olacak benim yüzümdenn

nasılsın womarcım
berkay nasıl
sepetle onlarıda tgakıl bize

bende yüz üstü güvenemiyorum kusar die ya yan yada yüz üstü yatırıyom

rapunzel
Merhaba canim iyiz oynayip duruyorum bebisle :))))) Dün 2 haftalik olduk gözü acildi oyun oynamadan uyumuyor artik.Dün gece yatirmadan 1 saat babasioyun oynadi ondan sonra uyudu bücürük.

Gaz bi kere cikmaz canim senin ne yediginede bagli gecen ben brüksel lahanasi yemistim öyle bir iki dedegil bisürü cocuk bütün gece agladi ya.Eve ebe geliyor yardima o masaj ögretti bende aksamlari yemek yemiyorum sadece kahvalti ediyrum ekmek tereyag bal gibi gazimiz olmuyor gece olanda hafif oluyor kendi cikartiyor uykusunda.Ama her emzirmeden sonra mutlaka 15 dakika en az gaz cikarma seansimiz var olmazsa yatirinca geldigi icin uykusu bölünüyor bide sinir yapiyor daha kötü oluyor.Ben gögüsüme yatiriyorum yan o zaman rahat cikartiyor sicakta oluyor karni karnima degiyor en iyi gaz cikarma yöntemi bence.Yatirincada yan yatiriyorum varsa raaht cikariyor.

Yüzüstü 1 aydan önce yatmaz benim bildigim kafayi da 1 aydan sonra daha rahat tutuyorlar ama juli seninki 1 ayi gecmis zaten daha kücükler yan yatirsin ne olur ne olmaz

Yüzüstü 1 aydan önce yatmaz benim bildigim kafayi da 1 aydan sonra daha rahat tutuyorlar ama juli seninki 1 ayi gecmis zaten daha kücükler yan yatirsin ne olur ne olmaz

1 aydan sonra basladım meltemcim
ama kafasını tutabiliyor artık kaldırıyo ceviriyo kendi kendine tepiniyo işte
bide öyle daha huzurlu uyuuyo
tabi gece öyle yatırmıyorum burnu üstüne yatar die

Bende evin isini yaptim sacimi boyayamiyorum ona gelince tembel oluyor ya (

Rapunzel
Burda kar durdu ama cok soguk canim ya gündüz -15 derece ((
Istanbul a kar yolladim 1 gün yagmis :)))Burda 2 aydir bitmek bilmiyo

merhaba ben geld,im...hoya gözün aydın gitmiş seninkiler...40 da çıkmış ohh ne güzel.
juli sanada geçmiş olsun misafirlerden dolayı sen evi bırak git en iyisi:)))

kızlar siz bebişleri nası uyutuyonuz
benimki ya kucakta yada anakucağında uyuyo
böle emsin gazı cıksın yatırayım uyusun istiyom ben

hoya gözun aydın canm , sevndm senın adına.. darısı dıger ısteyenleree...:)))

juli ben kucaga ve sallamaya alıştırmadım emziriyorum yatıryorum emzigide veriyorum biraz zor dalıyor ama emzigi çok sık düşürüyor çünkü onu sürekli veriyorum bir süre sonra isyan edip dalıyor uykuya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…