2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar acil bi sorum var:
elevite ne zaman başlamıştık,kaçıncı ayda..
hemen cevaplarsanız çok sevinirimopuyorumnanaktan

kızlar bana bu yastıgın benzerını dıkıp getırmıslerdı benım almaya hıc nıyetım yoktu tesdufen edındım yanı..
ama cok ısıme yaradı evın dıger fertlerı de cok kullanıyo ılk zamanlar emzırırken sımdı de uzerıne yatırmaya kullanıyorum
dıkmesı cok kolay bence almadıysanız bırıne rıca edın dıksın sıze..
Emzirme Yastığı

Son düzenleyen: Moderatör:
julı bu kız abarttı ama :)) tuvalete gıdemıyom yaaa yanından ayrılır ayrılmaz bagırıyo offf... :roflol:
ana kucağında falan durmuyonu kibelecim
benimki eğe r karnı toksa ve gazı yoksa duruyo hatta uyuyo :)

kızlar acil bi sorum var:
elevite ne zaman başlamıştık,kaçıncı ayda..
hemen cevaplarsanız çok sevinirimopuyorumnanaktan
3. aya kadar folik asit 3. aydan sonra eleit içmiştim

kibele canım o yastıktan bende var içinin elyafımı çok ne bana yüksek geldi kullanamadım
geçen sormuştun iyiyz biz çok şükür canım
siz nasılsınız

kanka duruyomu ay maşallah canım ozaman bizimki sırtı yere gelsin istemiyo bırak kucakta etmediğim şaplaganlık zıplatma hoplatma hareketi varsa yapıyom ona bile ağlıyo inanki boshayallersmile

kanka duruyomu ay maşallah canım ozaman bizimki sırtı yere gelsin istemiyo bırak kucakta etmediğim şaplaganlık zıplatma hoplatma hareketi varsa yapıyom ona bile ağlıyo inanki boshayallersmile

kanka fisher pricenin ilk oyuncaklar adında ana kucağı
cok memnunum otururken ayağımla kolayca sallıyuorum oda canı ıkılana kadar duruyor
akşama kadar idare ediyoz sonra babası gelince rahatım bidaha tek görevim emzirmek bayanssulusmile

sen kraftınkini almıstın dimi onda durmuyorrmu sıpa kaan

ecrin sevgili kocam bana sormadan nüfus cüzdanını çıkarırken adını Bilge Kaan yazdırmış
iki isim istemiyodum normalde
göktürk hükümdarı bilge kağan fakat bizimkinin yumuşak g esi yok :))

benimki de öyle semihacım inna ki. neden böyleler acaba ?
bu ocak bebeleride pek bir huysuz çıktı yaw..

katılıyorum ecrincim

tam bende onu yazacaktım kraft şimdi yayar pozisyonda kullanıyoruz ayarlıyorum son sallamaya mzğünide açıyom banamısın demiyo ağlıyo
ay büyüdükçe sever inşallah yoksa boşa aldık
başka türlü sallıycan onu

delf işimiz zormu ne
inşallah 3 ay olunca anlamaya ilgilenmeye başladıklarınla değişirler
şimdide yatırınca 5 dak sonra uyanma modası başlattı inşallah huy edinmez

semiha bende ismin aslı bilgekağan oldugu için sordum güzel olmuş eşinde heves etti demkki::)adıyla yaşasın.

delf işimiz zormu ne
inşallah 3 ay olunca anlamaya ilgilenmeye başladıklarınla değişirler
şimdide yatırınca 5 dak sonra uyanma modası başlattı inşallah huy edinmez

bizimkide yatırınca hemen uyanıyo ana kucağında fazla tutmak istemiyom yerden soğuk ceker die ama
ıı-ıhh yatmayı sevmiyo rahat rahat
illa eziyet yatacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…