julı bu kız abarttı ama :)) tuvalete gıdemıyom yaaa yanından ayrılır ayrılmaz bagırıyo offf... :roflol:kibelecim bu veletlerin hepsi baska alm
3. ayı beklicez anca o zaman düzene girerler
julı bu kız abarttı ama :)) tuvalete gıdemıyom yaaa yanından ayrılır ayrılmaz bagırıyo offf... :roflol:
hamıle oldugumu ogrenır ogrenmez basladım ben ama oncesınde de baslanıyorkızlar acil bi sorum var:
elevite ne zaman başlamıştık,kaçıncı ayda..
hemen cevaplarsanız çok sevinirimopuyorumnanaktan
rıca ederım..teşekkür ederim canım:)
ana kucağında falan durmuyonu kibelecimjulı bu kız abarttı ama :)) tuvalete gıdemıyom yaaa yanından ayrılır ayrılmaz bagırıyo offf... :roflol:
3. aya kadar folik asit 3. aydan sonra eleit içmiştimkızlar acil bi sorum var:
elevite ne zaman başlamıştık,kaçıncı ayda..
hemen cevaplarsanız çok sevinirimopuyorumnanaktan
kanka duruyomu ay maşallah canım ozaman bizimki sırtı yere gelsin istemiyo bırak kucakta etmediğim şaplaganlık zıplatma hoplatma hareketi varsa yapıyom ona bile ağlıyo inanki boshayallersmile
kanka duruyomu ay maşallah canım ozaman bizimki sırtı yere gelsin istemiyo bırak kucakta etmediğim şaplaganlık zıplatma hoplatma hareketi varsa yapıyom ona bile ağlıyo inanki boshayallersmile
bu ocak bebeleride pek bir huysuz çıktı yaw..
kanka fisher pricenin ilk oyuncaklar adında ana kucağı
cok memnunum otururken ayağımla kolayca sallıyuorum oda canı ıkılana kadar duruyor
akşama kadar idare ediyoz sonra babası gelince rahatım bidaha tek görevim emzirmek bayanssulusmile
sen kraftınkini almıstın dimi onda durmuyorrmu sıpa kaan
delf işimiz zormu ne
inşallah 3 ay olunca anlamaya ilgilenmeye başladıklarınla değişirler
şimdide yatırınca 5 dak sonra uyanma modası başlattı inşallah huy edinmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?