2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben de silikonla emziriyordum bebek silikondan sütü yeterince cikaramiyormus doktor silikonsuz vermeye calisin dedi. Ben de silikonu cikarip aglaya aglaya verdim silikonla 3 saat emdigi sütü ciplak 10 dakka almaya basladi.

ya bende ara ara deniyorum silikonsuz vermeyi ama resmen çıldırıyo ne yapacağım ben ya zaten ağlayasım var oturup silikonla emziriyorum diye ağlayacağım ne yapayım hiç emmemesindense silikonla emsin

esra hoşgeldin
seni merak etmiştim bende
nasılsın? demirden fırsat bulamıyorsun sanırım
nasıl gidiyor? geceleri sizde nöbettemisiniz

40 ımız cıkınca cıdden sıkıntılar bıtecekmi güzel anneler? aramızda 40 ı cıkan var mı? uykumuz emmemiz gazımız bır düzene girsin ben cok yoruluyorum , fiziksel olarak degıl psıkolojık olarak...

haticecim demir uyandı gitmek zorunda kaldım şimdide sen yoksun galiba valla iyi olmaya çalışıyoruz emme problemimiz var silikon uçla emiyo onu bile yakalayıp emene kadar perişan oluyoruz ikimizde ama sütü sağıp biberonla verince paşamızın pek hoşuna gidiyo geceler uykusuz tabikide en iyi uyuduğu zaman bile 2 saatte bi uyanıyo

bizim çıktı canım ama sanki daha fena olduk gibi:uhm:

esracım selam. sütün nasıl yeterli mi canım?

hastaneden çıktığımız gibi eşimin aldığı ilk şeylerden biriydi ve hayat kurtardı resmen, bir yandan bebeği tutmayı öğren bir yandan meme vermeye çalış çok zorlanıyordum, şimdi artık tepsi gibi kullanıyorum bebişi bi odadan bi odaya taşırken emziriyorum çok komik oluyor:))) rahatlık yani kısacası öneririm ben de...

ecrin sevgili kocam bana sormadan nüfus cüzdanını çıkarırken adını Bilge Kaan yazdırmış
iki isim istemiyodum normalde
göktürk hükümdarı bilge kağan fakat bizimkinin yumuşak g esi yok :))
eşinin sana sormaması hoş olmamış ama ben ismi çok beğendim çok uyumlu ve hoş olmuş, bilge ismini çok severim,ismiyle yaşasın bilge kaan...

benim de 7,5 kilo gitti 16. günde...bence biz bu sıpalarla kilo vermekte zorlanmayacağız, hele anneler falan gidince büyük sıpaların işleri de bize bakacak o zaman ipince kalırız diye düşünüyorum ve takmamaya çalışıyorum...

hoşgeldin oferta..bişi sorcam karnınnda kesinin üst tarafında hissizlik varmı sizde de bende varda..

ben de hissizlikten ziyade acı var hafif oraya dokunuca ama sanırım acıdan sonra hissizleşecek...

bişey soracağım bebk sarılığı tam olarak kaç günde geçer bizim bebekte hala biraz gözlerde sarılık var 16 günlük olduk.ne zaman tam geçecek acaba

benimki gün geçtikçe azalıyor, ama hala tam olarak ten rengini anlayamıyroum, yüzü esmer eller bembeyaz???

dikişler artık estetik yapılıyor, benimkini içeriden dikmiş dr. dışarıdan sanki yapıştırılmış gibi duruyor, sizde dikiş görünüyor mu??

ilk zamanlar bende silikon uçla emzirebiliyordum esracım, kaç günlük olduseninki bilmiyorum ama, zamanla benimki istememeye başladı çünkü ben arada göğüs ucunu alması için ısrarlı davranıyordum çok zor alıyordu, sonra tadını alınca silikonu istememeye başladı o zaman ben de çok ağlamıştım şimdi ne yapacam diye, ama iyi oldu öyle ya da böyle almayı öğrendi şimdi silikonları attım bile...zorla canım geceleri değil de gündüzleri zorla kendi göğsünden alsın...

bence bitmeyeek hantecim...hatta artacak ama biz alışmış olacağız bu kadar koymayacak diye düşünüyorum, çünkü gün geçtikçe türlü türlü huylar geliştiryorlar, mesela benimki emziği cork cork emerken şimdi almıyor..
oyalayacak şey bulamıyorum...

ya bende ara ara deniyorum silikonsuz vermeyi ama resmen çıldırıyo ne yapacağım ben ya zaten ağlayasım var oturup silikonla emziriyorum diye ağlayacağım ne yapayım hiç emmemesindense silikonla emsin

selam adaşım
bende hastanedeilk gün almayınca silikon uç taktım benimkide resmen kavga ediyo çıldırıyo sütüm var emmiyo
göğüslerim taş gibi oldu pazartesi günü bi şekilde sağmam gerekiyodu eşim zavallım çözüm olsun diye gitmiş eczaneden el pompası almış anlamıyo da ama saolsun o an için çözüm oldu o anlık bana
dün gittik elektrikli pompa aldıkta bende demirde rahatladı
hala emmiyo sağıp veriyoruz iice geliştirdikte valla
çook arada zorla sokuyorum ağzına kıyametler kopuyo
bugun doktora kontrole gittiğimde aynı gün doğum yapan 1-2 kişi daha vardı herkeste sorun aynıydı herkes sağıp veriyomuş
esracım sende çok zorlanıyosan sağıp ver
hem ne kadar aldığınıda görürüsün sonuçta bi şekilde anne sütünü alıyo ya bence önemli olan o
bende çok isterim emsin ohh rahat rahat ama
belki bi süre sonra memeyle barışırda emer inşallah

ben geldimmi kimsenin sesi soluğu çıkmıyo nedense görünmez gibiyim
ne diim iyi geceler bol muhabbetler

anne olmak istiyorum allah analı babalı büyütsün.yeni gördüm dogum yaptıgını.bizde böyleydik valla.alması için 1 buçuk 2 saat ugraşıyordum.mamada veriyodum.
en sonunda gögüslerim taş gibi olmuştu.dikişleriminde agrısından duramıyodum.acilde tam 4 saat süt sagdım öyle rahatladım.dikişleriminde agrısı geçmişti.mamayıda kestim.sonra emmeye başladı.kanallarım acıldı sanırım.sizinkide ögrenir inş.

offfffff bayılazaaaammmmmm şimdi
bütün gün emdi emdi
şimdid zıçamıyo iyimi :1no2:
hazımsızlık basladı
masaj yaptım sıcak su torbası koydum zinco verdim yok yok yok

hiç moralinizi bozmayın, ben de hep sağıp verecem sanmıştım ama gün geçtikçe çenesi güçleniyor ve memeyi uzaktan kapar hale geliyor, ben bu duruma bu kadar çabuk gelebildiğimize inanamıyorum, dediğiniz gibi yeter ki anne sütü olsun ve alsınlar, o gün hastanede bi kadın yakınıyordu almıyo falan diye, doktora sordum dedi sağıp veriyorum bi zararı var mı diye, doktor da anne sütü ver de nasıl ve nerenle verirsen ver demiş çok gülmüştüm...geçecek bu günler de...

aynı durumdaydım canım bi de benim taş gibi olan göğüslerim falan yoktu, zorla çıkarıyordum sütü, yavrum bi kaç gün resmen yarı aç yaşadı ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…