- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
ben geldim sonunda kızlar nasıl özledim sizi ya bi türlü fırsat bulup giremiyorum ne zaman bilg.açsam demir uyanıyo
ya demir memeyle kavga ediyo resmen her emzirmede oda bende kan ter içinde kalıyoruz bide ben hala gögüs ucuyla emzirebiliyorum sizce bunun zararı olur mu başka türlü alamıyo göğsümün ucunu
hoya burda mısın?
yaptın planını
secdedu sanırım hoya kurtulamadı nezamandır yok:)))
40 ımız cıkınca cıdden sıkıntılar bıtecekmi güzel anneler? aramızda 40 ı cıkan var mı? uykumuz emmemiz gazımız bır düzene girsin ben cok yoruluyorum , fiziksel olarak degıl psıkolojık olarak...
haticecim demir uyandı gitmek zorunda kaldım şimdide sen yoksun galiba valla iyi olmaya çalışıyoruz emme problemimiz var silikon uçla emiyo onu bile yakalayıp emene kadar perişan oluyoruz ikimizde ama sütü sağıp biberonla verince paşamızın pek hoşuna gidiyo geceler uykusuz tabikide en iyi uyuduğu zaman bile 2 saatte bi uyanıyo
kızlar bana bu yastıgın benzerını dıkıp getırmıslerdı benım almaya hıc nıyetım yoktu tesdufen edındım yanı..
ama cok ısıme yaradı evın dıger fertlerı de cok kullanıyo ılk zamanlar emzırırken sımdı de uzerıne yatırmaya kullanıyorum
dıkmesı cok kolay bence almadıysanız bırıne rıca edın dıksın sıze..
Emzirme Yastığı
eşinin sana sormaması hoş olmamış ama ben ismi çok beğendim çok uyumlu ve hoş olmuş, bilge ismini çok severim,ismiyle yaşasın bilge kaan...ecrin sevgili kocam bana sormadan nüfus cüzdanını çıkarırken adını Bilge Kaan yazdırmış
iki isim istemiyodum normalde
göktürk hükümdarı bilge kağan fakat bizimkinin yumuşak g esi yok :))
benim de 7,5 kilo gitti 16. günde...bence biz bu sıpalarla kilo vermekte zorlanmayacağız, hele anneler falan gidince büyük sıpaların işleri de bize bakacak o zaman ipince kalırız diye düşünüyorum ve takmamaya çalışıyorum...sezeryandan sonra kaç kilonuz gitti kaç kilonuz size kaldı şimdilik benden 8 kilo gitti 16 günlük oldu oğlum ama daha verecek 7 kilom daha var görünüşte epey zayıfladım gibi ama bu kocaman göbek ne zaman gidecek merak ediyorum.
hoşgeldin oferta..bişi sorcam karnınnda kesinin üst tarafında hissizlik varmı sizde de bende varda..
bişey soracağım bebk sarılığı tam olarak kaç günde geçer bizim bebekte hala biraz gözlerde sarılık var 16 günlük olduk.ne zaman tam geçecek acaba
slm larrrr. ben geldim. oğluşum uyudu bi bakayım dedim. nasılsınız bakalım. biz iyiyiz çok şükür. ama memiklerden biri patladı artık. oğluşum sağ olsun baya bi kapışıyo memişle. çok canım acıyo onu emerken ama olsun emsin doysun ben razıyım acıya..
birde bişi sormak istiyorum sezeryan olan arkadaşlara. dikişleriniz alındımı? benimki estetikmiş ve kendi düşecek dedi doktor ama hala düşmedi 24 gün oldu doğum yapalı ne zamandüşer acaba bilen varmı?
ben geldim sonunda kızlar nasıl özledim sizi ya bi türlü fırsat bulup giremiyorum ne zaman bilg.açsam demir uyanıyo
ya demir memeyle kavga ediyo resmen her emzirmede oda bende kan ter içinde kalıyoruz bide ben hala gögüs ucuyla emzirebiliyorum sizce bunun zararı olur mu başka türlü alamıyo göğsümün ucunu
bence bitmeyeek hantecim...hatta artacak ama biz alışmış olacağız bu kadar koymayacak diye düşünüyorum, çünkü gün geçtikçe türlü türlü huylar geliştiryorlar, mesela benimki emziği cork cork emerken şimdi almıyor..40 ımız cıkınca cıdden sıkıntılar bıtecekmi güzel anneler? aramızda 40 ı cıkan var mı? uykumuz emmemiz gazımız bır düzene girsin ben cok yoruluyorum , fiziksel olarak degıl psıkolojık olarak...
ya bende ara ara deniyorum silikonsuz vermeyi ama resmen çıldırıyo ne yapacağım ben ya zaten ağlayasım var oturup silikonla emziriyorum diye ağlayacağım ne yapayım hiç emmemesindense silikonla emsin
ay cnm sen dogum yaptın mı sonunda.. hadi hayırlısı olsun.. anneoldum diye nikin olsun işallah artık:)ben geldimmi kimsenin sesi soluğu çıkmıyo nedense görünmez gibiyim
ne diim iyi geceler bol muhabbetler
ay cnm sen dogum yaptın mı sonunda.. hadi hayırlısı olsun.. anneoldum diye nikin olsun işallah artık:)
amin işaallah..ocak annelerinden dogurmayan kaldı mı ??yaptım canım saol darısı senin başına inşallah sağlıkla
selam adaşım
bende hastanedeilk gün almayınca silikon uç taktım benimkide resmen kavga ediyo çıldırıyo sütüm var emmiyo
göğüslerim taş gibi oldu pazartesi günü bi şekilde sağmam gerekiyodu eşim zavallım çözüm olsun diye gitmiş eczaneden el pompası almış anlamıyo da ama saolsun o an için çözüm oldu o anlık bana
dün gittik elektrikli pompa aldıkta bende demirde rahatladı
hala emmiyo sağıp veriyoruz iice geliştirdikte valla
çook arada zorla sokuyorum ağzına kıyametler kopuyo
bugun doktora kontrole gittiğimde aynı gün doğum yapan 1-2 kişi daha vardı herkeste sorun aynıydı herkes sağıp veriyomuş
esracım sende çok zorlanıyosan sağıp ver
hem ne kadar aldığınıda görürüsün sonuçta bi şekilde anne sütünü alıyo ya bence önemli olan o
bende çok isterim emsin ohh rahat rahat ama
belki bi süre sonra memeyle barışırda emer inşallah
selam adaşım
bende hastanedeilk gün almayınca silikon uç taktım benimkide resmen kavga ediyo çıldırıyo sütüm var emmiyo
göğüslerim taş gibi oldu pazartesi günü bi şekilde sağmam gerekiyodu eşim zavallım çözüm olsun diye gitmiş eczaneden el pompası almış anlamıyo da ama saolsun o an için çözüm oldu o anlık bana
dün gittik elektrikli pompa aldıkta bende demirde rahatladı
hala emmiyo sağıp veriyoruz iice geliştirdikte valla
çook arada zorla sokuyorum ağzına kıyametler kopuyo
bugun doktora kontrole gittiğimde aynı gün doğum yapan 1-2 kişi daha vardı herkeste sorun aynıydı herkes sağıp veriyomuş
esracım sende çok zorlanıyosan sağıp ver
hem ne kadar aldığınıda görürüsün sonuçta bi şekilde anne sütünü alıyo ya bence önemli olan o
bende çok isterim emsin ohh rahat rahat ama
belki bi süre sonra memeyle barışırda emer inşallah
anne olmak istiyorum allah analı babalı büyütsün.yeni gördüm dogum yaptıgını.bizde böyleydik valla.alması için 1 buçuk 2 saat ugraşıyordum.mamada veriyodum.
en sonunda gögüslerim taş gibi olmuştu.dikişleriminde agrısından duramıyodum.acilde tam 4 saat süt sagdım öyle rahatladım.dikişleriminde agrısı geçmişti.mamayıda kestim.sonra emmeye başladı.kanallarım acıldı sanırım.sizinkide ögrenir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?