kızlar kaslarıda kestikleri için o hissizlik hep olacakmış eski halini almıyomuş
2 kere sezeryan olan tanıdığım söyledi
delf işimiz zormu ne
inşallah 3 ay olunca anlamaya ilgilenmeye başladıklarınla değişirler
şimdide yatırınca 5 dak sonra uyanma modası başlattı inşallah huy edinmez
ecrin bende emziğe alıştırmaya çalışıyorum şu aralar ama emziği öyle azimle çekiyorki çok üzülüyorum çekip meme vereyimmi diyorum hatta.ben emzik konusunda hala karar veremedim iyimi yoksa zararlımı diye sizler ne yapıyorsunuz.
slm larrrr. ben geldim. oğluşum uyudu bi bakayım dedim. nasılsınız bakalım. biz iyiyiz çok şükür. ama memiklerden biri patladı artık. oğluşum sağ olsun baya bi kapışıyo memişle. çok canım acıyo onu emerken ama olsun emsin doysun ben razıyım acıya..
birde bişi sormak istiyorum sezeryan olan arkadaşlara. dikişleriniz alındımı? benimki estetikmiş ve kendi düşecek dedi doktor ama hala düşmedi 24 gün oldu doğum yapalı ne zamandüşer acaba bilen varmı?
delf benimkide zorla tutuyor emziği o attıkça ben tıkıyorum ağzına alışsın diye bakalım kim kazanacak.emzik çok iyi oluyor özellikle benim gibi yanlız bakacaksan bebeğe.şu an kayınvalidem var ama haftaya gidiyor yanlız kalacağım bende onun için kolay yollar bulmaya uğraşıyorum bebekle başedebilmek için.
blue hoşgeldin
nasıl kendi düşecekmiş ben anlamadım
kendinden eriyen iptir eriyip kaybolur düşmezki
evt ben de attıkça tıkıyorum kıızyor bağırıyor. bende yalnızım. 2 ay sonra da işe başlayacağım. emziğe alıştırmak istiyorum ve işin enteresanı da dr um mutlaka tavsiye ediyor emziği
poseidon gazı olmasın bebişin
benimkinin gazı varkende hep emmek istiyor
bi dikkat et istersen birde sık veriyorsam mutlaka ara verip gazını cıkart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?