2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ecrin bende emziğe alıştırmaya çalışıyorum şu aralar ama emziği öyle azimle çekiyorki çok üzülüyorum çekip meme vereyimmi diyorum hatta.ben emzik konusunda hala karar veremedim iyimi yoksa zararlımı diye sizler ne yapıyorsunuz.

delf işimiz zormu ne
inşallah 3 ay olunca anlamaya ilgilenmeye başladıklarınla değişirler
şimdide yatırınca 5 dak sonra uyanma modası başlattı inşallah huy edinmez

bizimkilerin huyları aynı galiba canım. inşallah değişmelerini umud ediyorum.

canım ben emzik veriyorum almıyor o ayrı ama dr um mutlaka ver dedi bana. yararları zararlarından daha fazla dedi

bişey soracağım bebk sarılığı tam olarak kaç günde geçer bizim bebekte hala biraz gözlerde sarılık var 16 günlük olduk.ne zaman tam geçecek acaba

delf benimkide zorla tutuyor emziği o attıkça ben tıkıyorum ağzına alışsın diye bakalım kim kazanacak.emzik çok iyi oluyor özellikle benim gibi yanlız bakacaksan bebeğe.şu an kayınvalidem var ama haftaya gidiyor yanlız kalacağım bende onun için kolay yollar bulmaya uğraşıyorum bebekle başedebilmek için.

ben veriyorum emzigi evet öyle hırslı çekiyor ama tok da olsa aynen aç gibi çekiyor bişi olmaz.numara yapıyolar yani:)

sarılık 40 gune kadar sürermiş yanlış hatırlamıyorsam ama drumuz bana eger düşüşe geçmişse tekrar çıkmaz demişti..

oferta biz 1 aylığız hala gözlerimiz sarı dr 3 ayda geçmezse takibe alıyorum dedi ama geçer dedi ilk 5 günlükken kan değerinede iyi demişlerdi ama

emzik konusunda bazen alıyo bazende öğürüyo kusacak gibi oluyo nettende araştırdım iyi değil yazıyo
oferta senin de dediğin gibi içim gidiyo cok cok ses çıkınca verdiğim söylenemez yani emzik

slm larrrr. ben geldim. oğluşum uyudu bi bakayım dedim. nasılsınız bakalım. biz iyiyiz çok şükür. ama memiklerden biri patladı artık. oğluşum sağ olsun baya bi kapışıyo memişle. çok canım acıyo onu emerken ama olsun emsin doysun ben razıyım acıya..
birde bişi sormak istiyorum sezeryan olan arkadaşlara. dikişleriniz alındımı? benimki estetikmiş ve kendi düşecek dedi doktor ama hala düşmedi 24 gün oldu doğum yapalı ne zamandüşer acaba bilen varmı?

benim bebegim de doymuyor sürekli emmek istiyor ama gögsümde süt bitiyor emiyor emiyor süt gelmeyince sinirlenip agliyor, ne yapacagimi sasirdim

blue hoşgeldin
nasıl kendi düşecekmiş ben anlamadım
kendinden eriyen iptir eriyip kaybolur düşmezki

Benim dikisler de kendi kendine düsücekmis, ama ben daha 11 günlügüm bakalim ne zaman yok olacaklar.

evt ben de attıkça tıkıyorum kıızyor bağırıyor. bende yalnızım. 2 ay sonra da işe başlayacağım. emziğe alıştırmak istiyorum ve işin enteresanı da dr um mutlaka tavsiye ediyor emziği

blue hoşgeldin
nasıl kendi düşecekmiş ben anlamadım
kendinden eriyen iptir eriyip kaybolur düşmezki

hoşbulduk canım ne bileyim işte düşecekmi yoksa eriyecekmi. alınmayacak dedi doktor dikişler. ama halada da duruyolar ne zaman gider bunlar benden acaba

evt ben de attıkça tıkıyorum kıızyor bağırıyor. bende yalnızım. 2 ay sonra da işe başlayacağım. emziğe alıştırmak istiyorum ve işin enteresanı da dr um mutlaka tavsiye ediyor emziği

benim oğluma ilk verdiğimde daha kaptı hatta faceten resimlerini gören varsa bilir eliylede sıkı sıkı tuttu kaydirigubbakcemile3 ama bende çok istemiyorum aslında ama tek başına bakacak annelerinde yardımcıya ihtiyacı var emzikte bunlardan birincisi malesef

selam kızlar
nasılsınız çok fazla giremiyorum girdiğimde anca geçmişi okuyorum
biz iyiyiz bugun doktora kontrole gittik 160 gr almışış çok şükür bi sorunumuz yok şimdilik umarım hepo böyle gider
yanlız emmiyoruz memeyle kavga ediyoruz
o yüzden bende sağıyorum sürekli olarak

meraba kızlar nasılsınız anca girebildim sabah beri kuzumla uğraşıyorum kakasını yapamıyo ıkınıyo kızarıyo çıkaramıyo gazını azcık bişe yapabildi sabah beri napıcağımı şaşırdım önerisi olan varmı acaba senağlama

poseidon gazı olmasın bebişin
benimkinin gazı varkende hep emmek istiyor
bi dikkat et istersen birde sık veriyorsam mutlaka ara verip gazını cıkart

ben geldim sonunda kızlar nasıl özledim sizi ya bi türlü fırsat bulup giremiyorum ne zaman bilg.açsam demir uyanıyo
ya demir memeyle kavga ediyo resmen her emzirmede oda bende kan ter içinde kalıyoruz bide ben hala gögüs ucuyla emzirebiliyorum sizce bunun zararı olur mu başka türlü alamıyo göğsümün ucunu

poseidon gazı olmasın bebişin
benimkinin gazı varkende hep emmek istiyor
bi dikkat et istersen birde sık veriyorsam mutlaka ara verip gazını cıkart

gaz icin doktor damla verdi günde 3 kere damlatiyorum. Belli baska bir derdi var ama öyle araniyor öyle agliyor ki dayanamiyorum veriyorum mememi, sonra süt erken bitiyor

keske cok fazla olsa aksama kadar emziririm ama süt bitince de sinirleniyor. bebeklerin dilinden anlasak ne güzel olurdu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…