2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

semiha bende ismin aslı bilgekağan oldugu için sordum güzel olmuş eşinde heves etti demkki::)adıyla yaşasın.
sağol canım amin inşallah
bizimkide yatırınca hemen uyanıyo ana kucağında fazla tutmak istemiyom yerden soğuk ceker die ama
ıı-ıhh yatmayı sevmiyo rahat rahat
illa eziyet yatacak

bu veletlerin büydklerinide göreceğiz inşalalh be kanka 9 ay geçti gitti bana sorsan o 9 ay da iyiydi emme ohaoldumsmile
sabah meltemin lafını çok tuttum
uyuyamıyoruz sıkıntı çekiyoruz sinirleniyoruz emme
bi kere yaşayacağız bunları sonra büyüyecekler Allahın izniyle
Allah büyük
:Saruboceq:

ben geldim
nasılsınız?

bizim bebişlerin huysuz olacağı doğum tarihlerinden belliydi
ocakta doğan yok nerdeyse

sezeryandan sonra kaç kilonuz gitti kaç kilonuz size kaldı şimdilik benden 8 kilo gitti 16 günlük oldu oğlum ama daha verecek 7 kilom daha var görünüşte epey zayıfladım gibi ama bu kocaman göbek ne zaman gidecek merak ediyorum.

hoşgeldin oferta..bişi sorcam karnınnda kesinin üst tarafında hissizlik varmı sizde de bende varda..

ecrin senin ayris maşallah uslu sanırsam
bende sallamaya alıştırmak istemiyodum ama inan hiç durmuyo
bugn ilk defa şu saatte mutfakta bişeyler yapıyorum
onada arada ağlıyo gidip sallayıp geliyorum

oferta hoş geldin canım
verirsin dert etme onlar benim için sonraki etapta şimdi
halimi görmelisin saçlarım topuz tepeden dipler 1 yıldır boyanmadığıu için renk değişik
kendime hiç bakamıyorum hiçç
ben gerçi fazla kilo ile başladım hamileliği o yzden daha çok kilo vermem lazım
benimde 5-6 kilom gitmiş

hoşbulduk ecrin.aynı hissizlik bende de var hatta bazen dikkatsizce çarpıyorum ıykk çok fena oluyor içim sanırım bir süre daha devam eder bu hissizlik durumu.

benim arkadaşım bu ay sonu bir yıl olcak dogum yapalı hala var dedi korktum bende..bilmiyorum neden var acaba bizde sorun var posi:))

kızlar kaslarıda kestikleri için o hissizlik hep olacakmış eski halini almıyomuş
2 kere sezeryan olan tanıdığım söyledi

benden de 7 kilo gitti simdiye kadar, biz de 11 günlügüz.

Ama simdi hic kilolari düsünmüyorum, ne bulduysam yiyorum sütüm artsin diye. Bir de kabizlik sorunu yasiyorum, kac gündür yiyorum yiyorum ama bisey cikmiyor. Kesiden dolayi da ikinamiyorum :kedi:

semiha ayrisin belli olmuyorki bazen çok huysuz bazen uslu.ama ben sallamaya alıştırmak istemedim.memede bile 20 dk fazla tutmuyorum beni kullanmasın diye.tek başıma nasıl başederim sonra zorlar beni.yalancı emzigi veriyorum ugraşıyorum yani belki 1 saat emzigi o düşürüyor ben veriyorum uykuya dalana kadar sırf sallamamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…