offfffff bayılazaaaammmmmm şimdi
bütün gün emdi emdi
şimdid zıçamıyo iyimi :1no2:
hazımsızlık basladı
masaj yaptım sıcak su torbası koydum zinco verdim yok yok yok
bütün gün emdi emdi
hazımsızlık basladı
aynı durumdaydım canım bi de benim taş gibi olan göğüslerim falan yoktu, zorla çıkarıyordum sütü, yavrum bi kaç gün resmen yarı aç yaşadı((
bizim çıktı canım ama sanki daha fena olduk gibi:uhm:
hastaneden çıktığımız gibi eşimin aldığı ilk şeylerden biriydi ve hayat kurtardı resmen, bir yandan bebeği tutmayı öğren bir yandan meme vermeye çalış çok zorlanıyordum, şimdi artık tepsi gibi kullanıyorum bebişi bi odadan bi odaya taşırken emziriyorum çok komik oluyor:))) rahatlık yani kısacası öneririm ben de...
eşinin sana sormaması hoş olmamış ama ben ismi çok beğendim çok uyumlu ve hoş olmuş, bilge ismini çok severim,ismiyle yaşasın bilge kaan...
benim de 7,5 kilo gitti 16. günde...bence biz bu sıpalarla kilo vermekte zorlanmayacağız, hele anneler falan gidince büyük sıpaların işleri de bize bakacak o zaman ipince kalırız diye düşünüyorum ve takmamaya çalışıyorum...
ben de hissizlikten ziyade acı var hafif oraya dokunuca ama sanırım acıdan sonra hissizleşecek...
benimki gün geçtikçe azalıyor, ama hala tam olarak ten rengini anlayamıyroum, yüzü esmer eller bembeyaz???
dikişler artık estetik yapılıyor, benimkini içeriden dikmiş dr. dışarıdan sanki yapıştırılmış gibi duruyor, sizde dikiş görünüyor mu??
ilk zamanlar bende silikon uçla emzirebiliyordum esracım, kaç günlük olduseninki bilmiyorum ama, zamanla benimki istememeye başladı çünkü ben arada göğüs ucunu alması için ısrarlı davranıyordum çok zor alıyordu, sonra tadını alınca silikonu istememeye başladı o zaman ben de çok ağlamıştım şimdi ne yapacam diye, ama iyi oldu öyle ya da böyle almayı öğrendi şimdi silikonları attım bile...zorla canım geceleri değil de gündüzleri zorla kendi göğsünden alsın...
bence bitmeyeek hantecim...hatta artacak ama biz alışmış olacağız bu kadar koymayacak diye düşünüyorum, çünkü gün geçtikçe türlü türlü huylar geliştiryorlar, mesela benimki emziği cork cork emerken şimdi almıyor..
oyalayacak şey bulamıyorum...
bütün gün emdi emdi
hazımsızlık basladı
biz kullanıyoruz canım 2 gündür babası yatmadan önce bir çay kaşığı içiriyobabuline kullanan var mı kızlar?? nasıl veriliyor??
biz geldik kızlar çok şükür yarım saat önce yapabildik kakamızı çay kaşğının ucuyla zeytinyağı verdim işe yaradı sanırım yine sabahlıycaz tabi gözler cin gibi açıldı kimse yok şu anda topikte inşallah bebişlerinizle beraber uyuyosunuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?