2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

offfffff bayılazaaaammmmmm şimdi
bütün gün emdi emdi
şimdid zıçamıyo iyimi :1no2:
hazımsızlık basladı
masaj yaptım sıcak su torbası koydum zinco verdim yok yok yok

juli acı elma yagıyla masaj yapmayı denedin mi?bide benim eltim eger zorlanırsa kakasını yapmaya zeytinyagı içir 1 çay kaşıgı diyodu.bilemiyorum ne kadar mantıklı bi iş ama.

bizim çıktı canım ama sanki daha fena olduk gibi:uhm:

beni hep kandırdılar bitecek diye umutlanmışım demkki baya hayalı sukuta ugradım bak sımdı mafoldumben

insanlar böle böle kandırıyorlar kendilerini demkki avutmak için.. mesela acayıp kusuyor benım oglum dıye uzuluyorumda , sütün yaramıştır , sütü yarayan kusar dıyorlar.. buda avutmak için beni :'((

offfffff bayılazaaaammmmmm şimdi
bütün gün emdi emdi
şimdid zıçamıyo iyimi :1no2:
hazımsızlık basladı
masaj yaptım sıcak su torbası koydum zinco verdim yok yok yok

yaa eveet culi, benımkıde öyle zoorrr yapıyor ki , yani yapamıyor demek dah a dogru... senınde yazdıgın gıbı zııcamıyorrr eyvahedigeldismile onunla bırlıkte bende kıpkırmızı oluyorum ... ama sonuç yıne hüsran, bayaa bı cektrıyor neden sonra lutfedıp azcık cıkıyo :)

biz geldik kızlar çok şükür yarım saat önce yapabildik kakamızı çay kaşğının ucuyla zeytinyağı verdim işe yaradı sanırım yine sabahlıycaz tabi gözler cin gibi açıldı kimse yok şu anda topikte inşallah bebişlerinizle beraber uyuyosunuzdur.

Bbebk gazı için kullandığım nurse haveyden zincodan daha etkili birşey keşfettim.Nane çayı.Suyu kaynatıp 1 bardak su için 1 yemek kaşığı naneyi ekliyorum ve 10dk sonra süzüyorum,ılınıca içine 3-5 damla limon sıkıp 1 çay kaşığı şekeri ilave ediyorum.Emzirmeden önce ve sonra kaşıkla veriyorum.Hemen ardından gazı çıkıyor.

Bir de anne memesini emzikmiş gibi kullanan bebekleri için dr Brawnın ufak biberonu var anne memesi gibi çektikçe geliyor bu çayı o biberona koyunca hem gazını çıkarıyor hem de emme güdüsü tatmin olmuş oluyor.

babuline kullanan var mı kızlar?? nasıl veriliyor??
biz kullanıyoruz canım 2 gündür babası yatmadan önce bir çay kaşığı içiriyo
işe yarayıp yaramadığından emin değilim inşallah yarıyodur

ah canım benim yaa

akşam 8 den gece 3 e kadar ağladı yavrum
her yolu denedik:ecrin_bebek:
zeytin yağı aklıma geldi ama verilirmi die treddüt ettim vermedim
gece gec oluncada annemleri aramak istemedim
en sonunda yaptı oda bende rahatladık
sonra biraz ayağımda salladım uyumuş bende uyumusum tabi
hala uyuyo yavrusum cok yoruldu akşam arada emziriyom uykuya devam ediyo

juli yazık melisaya
ben badem yağı veriyorum ama o içmemek için elinden geleni yapıyor
yuttuğu iki damla bile çok rahatlatıyor

hoyaa nur hanımın gülerken cektıgınız fotosunu gördum daha yeni, bayıldım kaldım burda:) masaallah ismini ne gusel tasıyor sımdıden , nur yüzlü melek.. yerim onuu..

kızlar günaydın.turşu ,nane,maydanoz yemeyin sütü kesiyor...bizzat yaşadım yani..sonra internetten baktım gerçekten de öyleymiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…