gönül sen normalmi yaptın sezeryanmı?dr sor bence..hiçmi bitmedi kanaman bitti tekrar başladıysa adet olmuş olabilirsin.
acılmam olmadıgı ıcın sezeryana alındım.hıc kesılmedı canım kanamam.
ecrin sen suni sacı çekmiştin degilmi nasıl bir sey ne yapıyorlar ben cokk korkuyorumda
gönül sendemi suni sancı çektin ilk önce
çok saol posi canım rahatladım biraz hayırlısı bakalımBen sunni sanci cektim ama kendi sancilarimdan farkli degildi. Kendi sancilarim belli bir düzende geliyordu sunni sanci sürekli geliyordu tek fark o idi.
Korkma sunni sancinin tek kötü yani sürekli gelmesi.
sunı sancı vermedıler canım.10 saatten fazla sancı cektım sıddetli bır sekılde suyum cok azalmıstı ve acılmam olmayınca sezeryana alındım.
nerdese gec kalınıyormus kakasını yapamaya baslamıs ve dogdugunda mosmor dogmus solunum guclugu yasamıs yavrum ve 8 gun kuvozde kaldı..
hoya canım tesekkurlersudembebiş ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM
amın canım tesekkurlersudembebis inşallah kolay bi doğum olur
ayy ınsallahh kotu bır tecrube olmaz ınsallah:):)sudembebıs Allah kurtarsın canım.fazla acı cekmeden dgurursun ınsallah..
Merhaba kizlar
Bebisler nasil? Son 3 gün grup icin ocak ayi bitiyor dogurmayan kim kaldi takip edemedim son günlerde.
Gonull
Gecmis olsun merak ettik seni nasilsin simdi?
Cinderella dan haber var mi onuda bayagidir görmedim ben.
gönül başka bi topikte kanamasının 50 gün sürdüğünden bahsetmişti birisi sezeryanla doğum yapmış
Merhaba kizlar
Bebisler nasil? Son 3 gün grup icin ocak ayi bitiyor dogurmayan kim kaldi takip edemedim son günlerde.
Gonull
Gecmis olsun merak ettik seni nasilsin simdi?
Cinderella dan haber var mi onuda bayagidir görmedim ben.
sudem suni sancı çokda kötü degil korkma inş.açılma olur.bende çok sürmedi3 saat olmadı sezercik olduk.
sudembebis
Korkma canim bunda vereceklerdi ama gerek kalmadi suni sanciya ama ilk oglumda suni sanci vermislerdi valla anlamadim o zaman ne neydi sende gecince unutursun merak etme :))))))Bi kucagina al zaten dünyayi unutacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?