2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim kanamam biteli 10 gün oldu sen bi doktoruna danış istrsen 40ımda çıktı benim

ecrin sen suni sacı çekmiştin degilmi nasıl bir sey ne yapıyorlar ben cokk korkuyorumda

Ben sunni sanci cektim ama kendi sancilarimdan farkli degildi. Kendi sancilarim belli bir düzende geliyordu sunni sanci sürekli geliyordu tek fark o idi.

Korkma sunni sancinin tek kötü yani sürekli gelmesi.

gönül sendemi suni sancı çektin ilk önce

sunı sancı vermedıler canım.10 saatten fazla sancı cektım sıddetli bır sekılde suyum cok azalmıstı ve acılmam olmayınca sezeryana alındım.
nerdese gec kalınıyormus kakasını yapamaya baslamıs ve dogdugunda mosmor dogmus solunum guclugu yasamıs yavrum ve 8 gun kuvozde kaldı..

Ben sunni sanci cektim ama kendi sancilarimdan farkli degildi. Kendi sancilarim belli bir düzende geliyordu sunni sanci sürekli geliyordu tek fark o idi.

Korkma sunni sancinin tek kötü yani sürekli gelmesi.
çok saol posi canım rahatladım biraz hayırlısı bakalım

hmm geçmiş olsun canımm neyseki sag saglım kucagına almıssın bebısını bugun 40+3 deyız ama sancı ne yok bende nasıl ıs anlamadım ınsallah gece hastanedeyken sancım tutarda orda sunı sancı almadan dogurur verırımkaydirigubbakcemile3

gönül başka bi topikte kanamasının 50 gün sürdüğünden bahsetmişti birisi sezeryanla doğum yapmış

Merhaba kizlar
Bebisler nasil? Son 3 gün grup icin ocak ayi bitiyor dogurmayan kim kaldi takip edemedim son günlerde.
Gonull
Gecmis olsun merak ettik seni nasilsin simdi?

Cinderella dan haber var mi onuda bayagidir görmedim ben.

sudembebıs Allah kurtarsın canım.fazla acı cekmeden dgurursun ınsallah..

sagol hoya..
sudem suni sancı çokda kötü degil korkma inş.açılma olur.bende çok sürmedi3 saat olmadı sezercik olduk.

sudembebiş ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM
hoya canım tesekkurler
sudembebis inşallah kolay bi doğum olur
amın canım tesekkurler
sudembebıs Allah kurtarsın canım.fazla acı cekmeden dgurursun ınsallah..
ayy ınsallahh kotu bır tecrube olmaz ınsallah:):)
Merhaba kizlar
Bebisler nasil? Son 3 gün grup icin ocak ayi bitiyor dogurmayan kim kaldi takip edemedim son günlerde.
Gonull

ben varım meltem abla ocak bıtecek ama hala benım kızda tık yok artık sunı sancıyla dogurcam az daha bekleseydım subat anası olcaktım kaydirigubbakcemile3

gönül başka bi topikte kanamasının 50 gün sürdüğünden bahsetmişti birisi sezeryanla doğum yapmış

normal yanı..bırkac gune kadar gecmezse ararım doktorumu.zaten gıtmeyıde dusunuyorum doktoruma bır tane dıkısım kapanmamıs...

Merhaba kizlar
Gonull

iyiyiz canım sagolasın...
kuvozde kadıgı gunlerde tam 7 gun boyunca hıc kucagıma alamamıstım.karsıdan bakıyorduk sureklı.7. gunde oglumu kucagıma ılk defa almıstım ve ılk defa emzırmıstım.cok zor gunlerdı o zamanlar ama sımdı Allaha sukur ıyıyız...sen nasılsın canım..

sudem suni sancı çokda kötü degil korkma inş.açılma olur.bende çok sürmedi3 saat olmadı sezercik olduk.

inşallah olur açılmam hayırlısı bakalım bana alttan bırde rahımı acmak ıcın sıvı falan verırız sabah erkenden sonra sunı sancı verırız dedı sende aynısınımı yaptı doktorun ayrıs kacıncı haftasında dogdu

sudembebis
Korkma canim bunda vereceklerdi ama gerek kalmadi suni sanciya ama ilk oglumda suni sanci vermislerdi valla anlamadim o zaman ne neydi sende gecince unutursun merak etme :))))))Bi kucagina al zaten dünyayi unutacaksin

sudembebis
Korkma canim bunda vereceklerdi ama gerek kalmadi suni sanciya ama ilk oglumda suni sanci vermislerdi valla anlamadim o zaman ne neydi sende gecince unutursun merak etme :))))))Bi kucagina al zaten dünyayi unutacaksin

inşallah meltem abla sag sağlim alsaydım kucagıma başka birşey istemiyorum mecbur cekecegım o sancıyı yeterki kızıma kavusayım hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…