feyza geçmiş olsun
posi kaynanan duruyor mu
ecrin cicileriniz hayırlı olsun
aşkitom yok kaç gündür nerde ki
sudem alttan jel vermediler önce zaten önlük giydiriyolar lavman yapılıyor.yataga yatıyon karnına nst koluna serum takıyolar sen bekliyorsun olay bu..41+0 da dogdu ayris..
Poseidon
Nasilsin ? Bebis nasil?
Alttan jel nedir ya ? 2 dogum yaptim hala bilmedigim seyler cikiyor burdan ögreniyorum :)))))
Bana lavmana vakitte kalmadi ama biside olmadi zaten sabahin körüydü gece bisi yememistim
posi ne zaman dönecek
annen yanında değil mi Allah yardımcın olsun canım isinir oldum o kadına zaten gurbettesin bi de çektiğine bak
ecrin
Benim büyük oglan 1 yasina kadar masmaviydi gözrengi artik degismez demistim ama su an gri yesil bazen yosun yesili oluyor giydigine göre degisiyor. Bu bebekte ayni herseyi büyk oglana benziyor bakalim bunun gözrengi ne zaman degisecek.
ana kucağında falan durmuyonu kibelecim
benimki eğe r karnı toksa ve gazı yoksa duruyo hatta uyuyo :)
3. aya kadar folik asit 3. aydan sonra eleit içmiştim
kibele canım o yastıktan bende var içinin elyafımı çok ne bana yüksek geldi kullanamadım
geçen sormuştun iyiyz biz çok şükür canım
siz nasılsınız
ecrin sevgili kocam bana sormadan nüfus cüzdanını çıkarırken adını Bilge Kaan yazdırmış
iki isim istemiyodum normalde
göktürk hükümdarı bilge kağan fakat bizimkinin yumuşak g esi yok :))
kızlar kaslarıda kestikleri için o hissizlik hep olacakmış eski halini almıyomuş
2 kere sezeryan olan tanıdığım söyledi
Gonull
Cok gecmis olsun senindemi suyun azaldi bende 39 hafta oldugumuz gün suyun azalmis dediler hastaneye yattim ama hemen dogum oldu.Hastaneye yatmasam carsida pazarda dogracakmisim bende.
Biz iyiz 3100 dogmustu kücüktü sürekli emiyor ve uyuyor sakin bi bebek.Kaybetigi kilolarida aldi üstünede 200 gr aldi 3300 oldu 2 haftalikken.Ama benim büyük oglanla problemim var bu sefer( Bi kac gündür o yordu beni.Ilkokul 1. sinifta karne aldilar dün ama Türkiye gibi degil burda karne alinca sömestir tatili olmuyor ailelerle görüsme oluyor.Benim hastlaiklarimda dogumda filan oglan basibos kalmis bayagi o kadarda dikkat ettik göya.Komsular yardimci oldu ama ne kadar yardimci olabilirlerki.Ögretmeni sikayetciydi sabahkahvalti yapmadan gidiyor ilk ders dersi dinlemiyormus 2 . saatte ancak kendine geliyormus.Son günlerdede gitmicem sevmiyorum okulu demeye baslamisti Yeni bebek yormuyor beni bu 2 günde mahfetti.Büyüdükce dertleride büyüyor bunlarin .Tek bebegi olanlar hic uykum yok yada emmiyor filan diye sikayet etmeyin büyüdükce daha zor oluyorlar.
kızlar ben salıgünü dogum yaptım bugün öglen eve geldim normal dogum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?