2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

böyle şeyler tek kişinin istemesiyle olmaz,bakarsın karşıdaki isteksiz davranıyor,ısrar etmezsin..ısrar ederse sessiz kalma canım,madem istemiyorsun..
ben senin oğlunu da çocuğum gibi seviyorum zaten gerek yok de..yalan değil ya..

süt kardes yapmak dinen de cok uygun degil zaten cünkü süt kardesler birbirleriyle evlenemezler tamam simdi ikisi de erkek ama yarin öbürgün biriniz kiz bebek dogursa o da evlenemez bildigim kadariyla Allah korusun da ya büyüdüklerinde birbirlerini severlerse...

Ben de hastanede cok dikkat ettim baskasinin sütünü vermesinler diye, sen de bunu bahane olarak söyleyebilirsin bence.

canım gebelikte oluşuyor bu çizgi ve doğumdan 6-7 ay sonra geçiyormuş.

esmeralda ayaz nasıl??

çok şükür iyi şimdi. sadece öksürüğü kaldı ama doktor ona da normal dedi.
nefes açıcı soğuk buhar aleti aldım dün. öksürmekten tıkanınca dayıyorum ağzına burnuna iyi geliyor, ferahlıyor

sağol canım benim.
bende dünden beri emziriyorum zaten. iki damla süt geliyor saldırıyor, sonra devamı gelmeyince haşatını çıkarıyor memenin. ısırmaya çalışıyor, çekiştiriyor, mıncıklıyor.
neyse gene de deva edicem belki gelir; gelmezse de ona üzülemem bir de , napayım mamayla büyüsün derim.

Esmeralda sen daha iyi bilirsin belki ama benim de basta sütüm gelmedi, bebek cikarmaya calisirken memelerimi yara pere icinde birakti. sonra pompa kullandim 3 saat de bir her birinden önce 7 sonra 5 sonra 3 er dakika süt cektim her 3 saatde bir. böyle yapinca süt kanallari uyaniyor süt üretmeye basliyormus. bende de cok ise yaradi.

merhaba nasılsınız kızlarr.
aşkito üzüldüm inşç düzelir herşey..
anne olmak ne demek emzirmek saçını başını yol:))şaka bir yana eşine söyle ben müsade etmem böyle birşeye diye söyle.hijyenik degil vs zaten halası ne gerek var gibisinden.
juli seninki uslu kız olcak sanırım yada seni yalancı çıkarmak için halasında uslu duruyor:)))

bende pazartesiye kadar emzirerek deneyeceğim zaten. belki kanallar hareketlenirdediğin gibi. eğer biraz olsun fark ederse pazartesi işe tekrar başladığımda da pompayı götüreceğim gene yanımda sağacağım 3 saatte bir.
ama şu 3 günde hiçbir fark olmazsa artık yapacak birşey yok diyeceğim

ben inanmıyorum öyle şeylere,istemiyorum da..hem sağlıklı olmaz falan desen fisfisfis
ya da lohusalık sendromu gibi davranıp,tek annesi ben olacağım de..

çıldırtıcak bu kadın beni ya bunu söleyen kadın 41 yaşında ama hiç yaşının kalıbının adamı diil
bi daha sölerse çok fena bozucam onu dün geceden beri kafama takıldı ne desem diye sürekli düşünüyorum
ama en sonunda açıcam ağzımı yumucam gözümü
ne koca görücem ne görümce
tersim çok ters sabrımı deniyo
1 daha sölerse kıyameti koparıcam gerçekten hayret bişi ya

anneolmak; açıkça söyle ben çocuğumun benden başkasının memesini emmesini istemiyorum diye.
ben kıskanırım rahatsız olurum de.

ben de yardımcı olayım sizlere,
yüzündeki isilik benzeri döküntüler için doktor bize mustelanın stelatopıa numune kremini vermişti,iyi gelmişti.
bebek 4 kilo alunca 3 numara beze geçmenizi tavsiye ederim.2 numarada kaka sırtına çıkar.kaka sırtına çıkıyorsa,altını açar açmaz işiyorsa numara büyümeli demektir.

selam kızlar naber nasılsınız epeydir giremiyorum ben oğlumun yüzünden ay biçocuk 48 saate 2 saatlik uykuyla durabilirmi anlamayorum ben yaa nasıl duruyor bu kadaruykusuz emiyo altına yapıyo gaz çıkarcam diye çırçırçıırıyo bir haftada 5 kilo birden vermişim bugün tartıldım gözlerimin altı inanın mosmor kendimi geçtim bebeğiminde ağzı yırtılcak esnemekten 3 ayrı doktora götürdüm 3de baktı muayene etti sapasağlam buda böyle büyüycek sık dişini bişiyi yok sadece gazlı bebek diyolar allahım yavrum bi düzene girsede bende rahat etsem oda annemde gidince iyice daraldım yanii sizler nasılsınız hep kendi dertlerimle kafanızı şişiriyorum

cadoloz valla bicogumuzunki uykusuz ama seninki gercekten cok zor.ıhlamur papatya iciren arkdaslar var.bilmiyorum ben denemedim ama işe yraryabilir.azicik bisey versen.tabi anne sutunun yrine geciyor ama yarim cay bardagi verebilirsin dedi bana doktorum(gaz icin demişti gerci uykusuzluk icin değil)

anneol. cok sıkıcı bir durum ama iste bazi insanlar boyle oluyor.ama bencede acikca soyle hic sıkma kendini

anneolmak bence önce eşinle konuş kesin olarak istemediğini önce ona söyle
sonra görümcen tekrar bunu söylerse onaunla da açıkça konuş
bir de oğlunu görümcenle yalnız bırakma sen görmeden emzirebilir de

kızlar bebeğin ağzında çıkanpamaukçuk için bişey yaptınız mı

canım biizmkinde de çıkmıştı. Günde 3 4 jere emzirdikten sonra dlini karbaonatlı suyla sil (gazlı bezle ) ayrıca göğsüne de.

Geçemzse birilaç var istersen ismini yazayım hemen geçti bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…