Dogum yapmadin mi sen merve?
pekı sızde dogumdan önce varmıydı ? dogumdan sonramı olustu? bende varla yok arası , sıyahta degıl hafıf kahve gıbı bır düz cızgı var tarıf ettıgın gıbı ama sankı hamılelıktede vardı , ama emın olamadım. nıye olusuyormus bu karalık acaba?
esmeralda ayaz nasıl??
canım benım haberınızı aldıgıma cok sevınıdm cok merak etmıstım
cok sukur 41.5 kere masallah Ayaz'a artık bırsey olmayacak Allah'ın ıznıyle..
canım sutun ıcın meme uçlarınla duzenlı olarak oynasan prolaktın yukselır yıne.
benım hamıle degılken ucunda hafıf bır sorun olmustu ben kontrol etmekten sut getırmıstım dr elleme demıstı..
sen de bıraz kurcala bakalım bırde zamanın olunca yalancı emzık yerıne senın gogsunu emsın bence ınsallah gelır..
bende dünden beri emziriyorum zaten. iki damla süt geliyor saldırıyor, sonra devamı gelmeyince haşatını çıkarıyor memenin. ısırmaya çalışıyor, çekiştiriyor, mıncıklıyor.
neyse gene de deva edicem belki gelir; gelmezse de ona üzülemem bir de , napayım mamayla büyüsün derim.
Esmeralda sen daha iyi bilirsin belki ama benim de basta sütüm gelmedi, bebek cikarmaya calisirken memelerimi yara pere icinde birakti. sonra pompa kullandim 3 saat de bir her birinden önce 7 sonra 5 sonra 3 er dakika süt cektim her 3 saatde bir. böyle yapinca süt kanallari uyaniyor süt üretmeye basliyormus. bende de cok ise yaradi.
ya benim göbegimde niye siyah çizgi yok herkeste oluyormuymuş..
ya benim göbegimde niye siyah çizgi yok herkeste oluyormuymuş..
ben inanmıyorum öyle şeylere,istemiyorum da..hem sağlıklı olmaz falan desen fisfisfis
ya da lohusalık sendromu gibi davranıp,tek annesi ben olacağım de..
süt kardes yapmak dinen de cok uygun degil zaten cünkü süt kardesler birbirleriyle evlenemezler tamam simdi ikisi de erkek ama yarin öbürgün biriniz kiz bebek dogursa o da evlenemez bildigim kadariyla Allah korusun da ya büyüdüklerinde birbirlerini severlerse...
Ben de hastanede cok dikkat ettim baskasinin sütünü vermesinler diye, sen de bunu bahane olarak söyleyebilirsin bence.
merhaba nasılsınız kızlarr.
aşkito üzüldüm inşç düzelir herşey..
anne olmak ne demek emzirmek saçını başını yol:))şaka bir yana eşine söyle ben müsade etmem böyle birşeye diye söyle.hijyenik degil vs zaten halası ne gerek var gibisinden.
juli seninki uslu kız olcak sanırım yada seni yalancı çıkarmak için halasında uslu duruyor:)))
kızlar bebeğin ağzında çıkanpamaukçuk için bişey yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?