kızlar dün yazmıştım
kızımın yüzünde ve vücüdunda
isilik benzeri benzri bişeyler var diye
bazı arkadaşlar isilik için gül suyu kullandıklarını yazmışlar
gülsuyu iyimi geliyormuş isiliğe
bi zararı yokmudur acaba
biz şimdi antibyotik krem ve kaşıntıyı önlemek için hafif kortizonlu bir krem kullanıyoruz
geçmezse bende gül suyu kullanayım
evde var zaten yeni almıştım
ama bendeki pembe renkli acaba beyaz yada pembe gülsuyu farkedermi
bilen varsa lütfen yazsın
kızımın yüzü çok moralimi bozuyor
geçekten korkunç görünüyor
denizcim moralini bozma
aynısı melisada da var
pütür pütür
konak gibi neredyse
cildi cok kuru galiba
ben günde 3 kere bebe yağı sürüyorum birde sebamed krem sürüyom
kortizonlu ilaca gerek yok bence canım
ay evet canım bizimkide konak gibi kabarık duruyor
sen doktora gösterdinmi
bizimki şimdi pul pul oldu dökülmeye başladı
ilaçları cilt doktoru verdi
yoksa bende ilaç kullanma taraftarı değilim
tedavi sadece 5 günlük bu yüzden kortizon zarar vermezmiş
çocuk toktoruda kullanabilirsin dedi
umarım geçer bebeğimin yüzünü okşamayı özledimsenağlama
canım bizde de varr..uyurken diniyor,uyanınca çıkıyor,özellikle göz altı torbasının dibinde,küme halinde isilik var..ama önemsemiyoruz biz,genelde oluyor bebeklerde..kızlar dün yazmıştım
kızımın yüzünde ve vücüdunda
isilik benzeri benzri bişeyler var diye
bazı arkadaşlar isilik için gül suyu kullandıklarını yazmışlar
gülsuyu iyimi geliyormuş isiliğe
bi zararı yokmudur acaba
biz şimdi antibyotik krem ve kaşıntıyı önlemek için hafif kortizonlu bir krem kullanıyoruz
geçmezse bende gül suyu kullanayım
evde var zaten yeni almıştım
ama bendeki pembe renkli acaba beyaz yada pembe gülsuyu farkedermi
bilen varsa lütfen yazsın
kızımın yüzü çok moralimi bozuyor
geçekten korkunç görünüyor
bakma julim sen de..şimdilik görmeyiver -tatlicadiarzu-benim göbeğim iğrenc ötesi sarkık ve kara :1no2:
çizgide hala duruyo
bakamıyom hiç karnıma
kızlar oğlu olanlara bir sorum var bebeğin bezini bağlarken pipi aşağıyamı bakacak yukarıyamı bakacak şekilde bağlanmalı.annem ve kaynanam arasında bu yüzden savaş çıkacakta nerdeyse...internette araştırdım bişey bulamadım konuyla ilgili.
çocuk yine sırtına yapmış yaa..öff
merhaba anneler.
geçmişi okudum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, yanımda olduğunuz için.
bir hastane sayfasını daha sonlandırdık diye umuyorum. evimize geldik gene çok şükür.
en zoruydu, en acıtıcısıydı ama dayandı oğlum; ben dayanamadım o dayandı atlattı bunu da.
hatta öyle dayanmışki 11 gündür hastanede kilo bile almış.
öksürüğü tam olarak geçmese de daha iyiceyiz. yüksek yastıkla yatır diyor doktor ama o kadar hareketli ki kendini aşağı atıyor yastıktan.
hastanede emziğe alıştı. ama ağzına büyük geldiği için beceremiyor, düşürüyor.
dün sabah 06:00 ya kadar emzik sevdasına uyumadı. düşürdükçe geri istedi uyuyamadı bir türü.
bu arada bende zaten az olan sütümü Kartal Eğitim Arştırma'da kesip öyle geldim.
hep derdim ki süt 1 günde nasıl kesilir diye.. çok acı bir şekide öğrenmiş oldum.
Ayaz solunum cihazına bağlanınca kuvözün başında 24 saat durmaksızın ağlayınca süt falan hak getire.
aslında çok da dert etmedim. oğlum hala hayatta ya gerisi boş benim için.
sade suya beslensin şükür ederim.
haberleri yazmaya geldim size. yorgunum hem de çok yorgunum.
11 günde toplam 9 saat uyumuşum. hele ilk 3 gün hiç gözümü kapamamıştım.
şimdi Ayaz uyansın onu yıkayacağım, yedireceğim, ben yıkanacağım ve hemen yatacağım.
monitörün ve diğer aletlerin olmadığı sessiz bir ortamda tam yatar poziyonda uzanmaya ihtiyacım var artık.
Allah bir daha hastaneye düşürmesin diyorum ama gerektiğinde hastane yokluğu da aratmasın.
inşallah bizim sınavımız bitmiştir artık, çünkü ben bittim bu sefer.
geldiğimden beri uyuyan çocuğun başında ağlıyorum, sanıyorum sinirlerim feci yıprandı.
ben çıkıyorum kızlar, yarın ya da ilerleyen saatlerde gelirim tekrar.
öpüyorum herkesi ve tekrar teşekkür ediyorum ayrı ayrı.
temizlendik,emdik geldik..yanımda takılıyor şimdi :))womarch
dediğin gibi uyurken azalıyo gibi sanki ay sen deyince farkettim cidden
senin oğlan cişinimi kakasınımı çıkartmış canım
bende dün geceden beri 3 kere üst değiştirdim
bişey değil değiştirirken ortalığı yırtıyo
evet canım,benim dediğim işin şakası zaten..tutup hemen bezi kıvırmaya çalışıyorum ama arada tonla boşluk oluyor.eminim o içerde dönüyordur yine..bizimki daha sünnet olmadi ama bizimkinin de bezini baglayana kadar yukari dönüyor
ben inanmıyorum öyle şeylere,istemiyorum da..hem sağlıklı olmaz falan desen fisfisfisya kızlar bişi paylaşmak istiyorum çıldırıcam yoksa
annemede söleyemiyorum ben üzülüyorum diye kahroluyo kadın eşimede söleyemiyorum
görümcem çıldırtıcak beni 9 ayda 9 kere aramadı sesimi çıkarmadım habire bişiler ister eşimden gene sesimi çıkarmam 1 kızı 1 oğlu var oğlu daha 1 yaşında ve hala emziriyo
doğum yaptığım gün akşam anca gelebildi hastanedede söledi dün akşamda telefonda söledi
"ayy bende bi kere emzirmek istiyorum,benimde oğlum olsun " hastanede oralı olmadım dün telefondada senin çocukların sana yetmiyo galiba dedim
dünden beri kafamdan çıkmıyo çıldırıcam çok çıkarcı bir kadın
,ne münasebet canım süt kardeş yapıcak aklınca
daha erkek olduğunu öğrendiğimdede sünnetini beraber yaparız demişti onada cinnet geçirmiştim ben çok sessiz kalıyorum dişimi bi çıkarıcam sonunda o olucak
şimdi süt kardeş yapıcak sonra kesin sünnetede salça olucak hani kardeşler hesabı
1 kuruş harcamasın diye eşime yaslıcak
elinde 1 çöp getirmedi hala olarak
getirmesinde zaten
çok sinirlerim bozuldu suratım 5 karış ne eşime ne anneme söleyemiyorum
annem üzülüyo eşimde ne var canım demesinden korkuyorum erkekler daha rahattır ya
ne münasebet canım oooooof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?