oferta , siz de 18 günlükmüsünüz? dogum tarıhını 11 ocak mı? senın normal mı olmustu sezeryan mı?
kızlar bilgisi olan varsa acil evap verebiirmi
milupanın rezene cayını aldım
ama ne kadar verecegimi bilemiyorum
ne kadar vermeliyim
kızlar bilgisi olan varsa acil evap verebiirmi
milupanın rezene cayını aldım
ama ne kadar verecegimi bilemiyorum
ne kadar vermeliyim
cadalozum insallah düzelir senin yaramaz,yoksa sen iğne ipliğe dönecenselam kızlar naber nasılsınız epeydir giremiyorum ben oğlumun yüzünden ay biçocuk 48 saate 2 saatlik uykuyla durabilirmi anlamayorum ben yaa nasıl duruyor bu kadaruykusuz emiyo altına yapıyo gaz çıkarcam diye çırçırçıırıyo bir haftada 5 kilo birden vermişim bugün tartıldım gözlerimin altı inanın mosmor kendimi geçtim bebeğiminde ağzı yırtılcak esnemekten 3 ayrı doktora götürdüm 3de baktı muayene etti sapasağlam buda böyle büyüycek sık dişini bişiyi yok sadece gazlı bebek diyolar allahım yavrum bi düzene girsede bende rahat etsem oda annemde gidince iyice daraldım yanii sizler nasılsınız hep kendi dertlerimle kafanızı şişiriyorum
ya kızlar bişi paylaşmak istiyorum çıldırıcam yoksa
annemede söleyemiyorum ben üzülüyorum diye kahroluyo kadın eşimede söleyemiyorum
görümcem çıldırtıcak beni 9 ayda 9 kere aramadı sesimi çıkarmadım habire bişiler ister eşimden gene sesimi çıkarmam 1 kızı 1 oğlu var oğlu daha 1 yaşında ve hala emziriyo
doğum yaptığım gün akşam anca gelebildi hastanedede söledi dün akşamda telefonda söledi
"ayy bende bi kere emzirmek istiyorum,benimde oğlum olsun " hastanede oralı olmadım dün telefondada senin çocukların sana yetmiyo galiba dedim
dünden beri kafamdan çıkmıyo çıldırıcam çok çıkarcı bir kadın
,ne münasebet canım süt kardeş yapıcak aklınca
daha erkek olduğunu öğrendiğimdede sünnetini beraber yaparız demişti onada cinnet geçirmiştim ben çok sessiz kalıyorum dişimi bi çıkarıcam sonunda o olucak
şimdi süt kardeş yapıcak sonra kesin sünnetede salça olucak hani kardeşler hesabı
1 kuruş harcamasın diye eşime yaslıcak
elinde 1 çöp getirmedi hala olarak
getirmesinde zaten
çok sinirlerim bozuldu suratım 5 karış ne eşime ne anneme söleyemiyorum
annem üzülüyo eşimde ne var canım demesinden korkuyorum erkekler daha rahattır ya
ne münasebet canım oooooof
juli sağlık ocağında melisayı tarttıklarında üzerinde neler vardı?
ben evde tartmaya çalıştım da kaç gr çıkarcam?
üzerinde sadece 2 kat penye zıbın vardı
juli sağlık ocağında melisayı tarttıklarında üzerinde neler vardı?
ben evde tartmaya çalıştım da kaç gr çıkarcam?
üzerinde sadece 2 kat penye zıbın vardı
ya kızlar bebeklerinizin altını günde kaçkez değiştiriyosunuz ben hiç değiştirmiyorum dediğim gün enaz 10 sefer değiştiriyorum vede hepside kakalı oluyo çok yapıyoda ondanmı durmuyo acaba oğlum benim
ben her emzirmeden önce veya sonra değiştiriyorum
geceleri artık değiştirmiyorum
bir arkadaşım uyardı alıştırırsan geceleri hep değiştirmeni ister
sürekli ağlar dedi
gece uykusuna yatırmadan değiştiriyorum sabaha kadar aynı bez duruyor
günde ortalama 6-7 kez değiştirmiş oluyorum
kızlar birşey soracağım şimdi size.
normalde anne sütüyle beslenen bebeğin su ihtiyacı yok; peki benimki gibi mamayla beslenenlerin?? CADIARZU
bir de emzik emiyor bütün gün, sanki susuyormuş gibi geliyor, ağzının içi böyle balgamlı gibin sanki.
ne yapsam su versem mi biraz, ne kadar versem?? :uhm:
esmeraldacım sen soruna cevap vericem ama öncellikle sakın sütüm kesildi diye emzirmeyi bırakma benimde bebeğim solunum probleminden 3 gün küvezde kaldı bende onun bgaşında ağlamaktan sütüm hiç olmadı ama pesetmedim bebeğim kan emdiği halde göğsümün ucu nerdeyse kopacak duruma geldiği halde ağlaya ağlaya emzirdim ve7 günde sütüm gelmeye başladı şimdide şükrolsun emiyo mamada veriyorum günde bi sefergeceleri hastanedeyken doktor her mamadan sonra 4 5 çay kaşığı ılık su ver demişti emince istenmiyor su ama mama veriyosan mutlaka vermelisin demişti doktor bana bende veriyorum şu bebeme bakam gelirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?