kızlar birşey soracağım şimdi size.
normalde anne sütüyle beslenen bebeğin su ihtiyacı yok; peki benimki gibi mamayla beslenenlerin?? CADIARZU
bir de emzik emiyor bütün gün, sanki susuyormuş gibi geliyor, ağzının içi böyle balgamlı gibin sanki.
ne yapsam su versem mi biraz, ne kadar versem?? :uhm:
benimki emzik manyağı oldu
sürekli emzik ağzında olsun istiyor
gitmedim canım pazar döncezjuli sen eve gitmedin mi daha
annem geldi yuppi
kadıncağız çok hasta ama geldi yine de hep yatıyor
nurun beli batmış dedi onu onardı kızı dizine yüzükoyun yatırdı falan
nur çok güzel uyudu bugün eskisi gibi de ağlamadı
emziği de emiyor bakalım alışıyor gibi
annemi çok özlemişim yaa
juli benim korktuğum senin başına gelmiş
geçen hafta kuaförde kafamda poşetler varken
ece ağlayacak eve gitmek zorunda kalacam diye çok korkmuştum
kızlar birşey soracağım şimdi size.
normalde anne sütüyle beslenen bebeğin su ihtiyacı yok; peki benimki gibi mamayla beslenenlerin?? CADIARZU
bir de emzik emiyor bütün gün, sanki susuyormuş gibi geliyor, ağzının içi böyle balgamlı gibin sanki.
ne yapsam su versem mi biraz, ne kadar versem?? :uhm:
esmeralda canım eğer mama veriyorsan mutlaka su vermelisin öyle 3-5 çay kaşığı değil en az 10 çay kaşığı vermelisin her mamadan sonra tabi(daha önceki bebeklerimde dr um söylemişti)bu bebeğimde henüz mama vermedim anne sütüyle besleniyor gene de hergün 4-5 çay kaşığı su veriyorum.bi de gece yatmadan önce e vitamini damlası ile birlikte 3-4 çay kaşığı su veriyorum.suyun mutlaka kaynamış ılımış olmasına özen göster.canım hazır mama kullanan anneler mutlaka ama mutlaka su vermeli sakın unutma.bu arada ben çok sık giremiyorum siteye bebeğin şu anda iyi değil mi?dr lar ne dedi solunum durması için?canım anne sütü alıyor, normaldir.
anne sütü sık ve sulu kaka yaptırır.
ben gece değiştirmezsem kakası poposunda kuruyor sabah silemiyorum. musluğun altında yıkamam gerekiyor bu sefer.
ama benimki mamayla beslendiğinden sulu değil kakası, onun için kuruyor sanırım
canım antibiyotik filan kullanıyor musun)ben oğlumda antibiyotik içiyordum ve oğlumun ağzında köpürcükler oluyordu...ilaç bitince geçmişti...kızlar günaydın bir sorum olacak size. benim bebeğimin ağzında tükürük birikiyor sanki sizdede oluyor mu?bu arada burnuda tıkalı bebeğimin.
Merhaba sevgili anneler,
kızlar oğlu olanlara bir sorum var bebeğin bezini bağlarken pipi aşağıyamı bakacak yukarıyamı bakacak şekilde bağlanmalı.annem ve kaynanam arasında bu yüzden savaş çıkacakta nerdeyse...internette araştırdım bişey bulamadım konuyla ilgili.
canım ben kullanıyorum faydasını gördüm..günde 1-2 fincan içiyorum..bir de normal elma ve yer elması deneyin kızlar acaip süt yapıyor...kızlar rezene cayını duymusmuydunuz? sütü arttıran seylerın basında gelıyormus... bugun aldım ılk kez deneyecegım aranızda deneyen var mı???
benim de devam ediyor hala...bugün 15.günümdeyim lohusalığımın...Ama acayip kanamam devam ediyor...sizde durumlar nasıl?
bu gece kızım çıldırdı resmen
ne yapacağımı şaşırdım
bütün gün zaten doğru düzgün emmedi
saat 3 gibi güzel emdi sadece
onun haricinde 7 gibi 8-9 dk emdi
bir daha da emmedi
ne zaman memeyi versem iki çekiyor sonra kavga etmeye başlıyor
ama emziği çok güzel çekiyor
ne yapsam acaba
uykusu da var uyutsam bi türlü uyutmasam bi türlü
benimki yine emmiyo
sinirlenip duruyo
ne yapcam ben ya
kızlar günaydın bir sorum olacak size. benim bebeğimin ağzında tükürük birikiyor sanki sizdede oluyor mu?bu arada burnuda tıkalı bebeğimin.
kızlar bebeğin ağzında çıkanpamaukçuk için bişey yaptınız mı
esmeralda canım eğer mama veriyorsan mutlaka su vermelisin öyle 3-5 çay kaşığı değil en az 10 çay kaşığı vermelisin her mamadan sonra tabi(daha önceki bebeklerimde dr um söylemişti)bu bebeğimde henüz mama vermedim anne sütüyle besleniyor gene de hergün 4-5 çay kaşığı su veriyorum.bi de gece yatmadan önce e vitamini damlası ile birlikte 3-4 çay kaşığı su veriyorum.suyun mutlaka kaynamış ılımış olmasına özen göster.canım hazır mama kullanan anneler mutlaka ama mutlaka su vermeli sakın unutma.bu arada ben çok sık giremiyorum siteye bebeğin şu anda iyi değil mi?dr lar ne dedi solunum durması için?
anaaaam ne fena gelineyvahedigeldismileeyvahedigeldismilemerhaba kızlar nasılsınız..bugun yine kayınvalidemler geliyromuş sinirden ölüyorum ne işleri varsa sanki torunlarını çok seviyolarda göstermelik gelip beni sinir ediyolar işte off offff..eşime de kızdım söyle müsait degiliz gelmesinler dedim..benim bugun planımvardı dılşarı çıkcaktım halbuki.hiç bişi hazırlamıcam yatıp uyucam hasta dersin dedim eşime.öyle insanalara böyle muamele işte..neyse ben kaçtım..
banada doktor boyatma dedi diptencanım saçınımı boyattın bitkisel boyayla mı bide kaç gün sonra boyattın bende boyatmak istiyorum acayip beyaz saçım var. emzirirken zararlı falan diyorlar
kızlar günaydın bir sorum olacak size. benim bebeğimin ağzında tükürük birikiyor sanki sizdede oluyor mu?bu arada burnuda tıkalı bebeğimin.
slm kızlar nasılsınız bi sorum olacak size lohusalıkta saç kestirilir mi?sizce
slm kızlar nasılsınız bi sorum olacak size lohusalıkta saç kestirilir mi?sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?