2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mama alan bebeğin mutlaka su alması lazım
ama en iyisini doktor bilir tabi
bi sor istersen

benimki emzik manyağı oldu
sürekli emzik ağzında olsun istiyor

ya benim kız emziği almıyor nasıl alıştıracam ya
benimkide hep meme istiyor
iki gün önce doktor kontrolümüz vardı
doktor bebeğe çok kilo aldırmışsınız fazla emmesine izin vermeyin dedi
bende şaşırdım kilo almasına ben sevinmişken doktor bizi azarladı
anlamıyorum bu doktorları
kusma sebebide fazla beslenmesiymiş
sadece çok isteyince meme ver dedi
uyurkende emzirmek için uyandırma dedi
uyanık olduğu saatler ona yetermiş
banada diyet verdi
yağlı,tuzlu,baharatlı,acı ,kola,çay,kahve,çikolata,cips,hertürlü kızartma,
ve ağır yiyecekler yasakmış
benim doktorda alem biri yaa
hamileyken bukadar dikkat etmemiştim
gerçi kilolar için iyi olur
ayı gibi oldum zaten
sütüm olsun diye önüme geleni yiyordum

iyi geceler kızlar.hemen hemen çogunuz bebişlerinizi kucagınıza aldınız darısı subat anneleri olrak bizim basımıza.bende 9 şubatı bekliyorum hayırlısıyla sizleri takip ediyorum genelde.deneyim kazanıyorum sizden her konuda.

juli sen eve gitmedin mi daha
gitmedim canım pazar döncez
ben iyi tatil yapıyom burda
halası ilgileniyo
bende yatışşzemuszemus

gözünaydı hoya

benimkide yüzü koyun yatmayı cok seviyor
sırt üsü 1 saat uyurken yüzüstü 6 saat uyuyo olumunekankayizsmile

juli benim korktuğum senin başına gelmiş
geçen hafta kuaförde kafamda poşetler varken
ece ağlayacak eve gitmek zorunda kalacam diye çok korkmuştum

canım saçınımı boyattın bitkisel boyayla mı bide kaç gün sonra boyattın bende boyatmak istiyorum acayip beyaz saçım var. emzirirken zararlı falan diyorlar

kızlar günaydın bir sorum olacak size. benim bebeğimin ağzında tükürük birikiyor sanki sizdede oluyor mu?bu arada burnuda tıkalı bebeğimin.

esmeralda canım eğer mama veriyorsan mutlaka su vermelisin öyle 3-5 çay kaşığı değil en az 10 çay kaşığı vermelisin her mamadan sonra tabi(daha önceki bebeklerimde dr um söylemişti)bu bebeğimde henüz mama vermedim anne sütüyle besleniyor gene de hergün 4-5 çay kaşığı su veriyorum.bi de gece yatmadan önce e vitamini damlası ile birlikte 3-4 çay kaşığı su veriyorum.suyun mutlaka kaynamış ılımış olmasına özen göster.canım hazır mama kullanan anneler mutlaka ama mutlaka su vermeli sakın unutma.bu arada ben çok sık giremiyorum siteye bebeğin şu anda iyi değil mi?dr lar ne dedi solunum durması için?
kızlar günaydın bir sorum olacak size. benim bebeğimin ağzında tükürük birikiyor sanki sizdede oluyor mu?bu arada burnuda tıkalı bebeğimin.
canım antibiyotik filan kullanıyor musun)ben oğlumda antibiyotik içiyordum ve oğlumun ağzında köpürcükler oluyordu...ilaç bitince geçmişti...
Merhaba sevgili anneler,

canım valla çok güldüm ya sabah sabah...ben oğlumu pipi yukarı bakar bezledim ama kız kardeşim oğlunu pipi aşağı bakar bezliyor...önemli olan çiş dışarı taşmasın bez çok sıkı olmasın...pipinin durumu önemli değil yani....

kızlar rezene cayını duymusmuydunuz? sütü arttıran seylerın basında gelıyormus... bugun aldım ılk kez deneyecegım aranızda deneyen var mı???
canım ben kullanıyorum faydasını gördüm..günde 1-2 fincan içiyorum..bir de normal elma ve yer elması deneyin kızlar acaip süt yapıyor...
bugün 15.günümdeyim lohusalığımın...Ama acayip kanamam devam ediyor...sizde durumlar nasıl?
benim de devam ediyor hala...

benimki yine emmiyo
sinirlenip duruyo
ne yapcam ben ya

canım kesin gazı vardır.dr bana metsil verdi...gazı fazla olunca benimki de aynını yapıyor..önce 5 damla metsil veriyorum azcık lılk suyla 5 dk sonra da emziriyorum kavga ede ede emiyor tabi gazdan dolayı fazla ememiyor ama olsun aç yatmasından iyidir ..bi de emerken masaş yapıyorum ve değişik pozisyonlar aldırıyorum emerken.hangi pozisyonda mızıklanması durursa o pozisyonda emzirmeye dewam ediyorum canım..sen de bi dene istersen...

benimkindede aynı sorun var
burnu tıkalı ve dudaklarında tükürügünü köpürtüyor agzı kapalı duruyor
bi sorun olacagını düşünmedim ama sorarım bu gittigimde doktorumuza

selam kızlar
az önce magazin programında çağla şikel röportajı vardı
maşallah 3 aylık olmuşlar 6 kiloyu geçmiş
asıl söylemek istediğim geceleri kalkıyomuş uykusuz kalıyomuş anne sütü veriyomuş ooo dedim bide çalışıyo kadın yaa

sağol canım. bende dünden beri her beslemeden sonra su vermeye başladım. 5 kaşık veriyordum 10 falan yapayım o zaman. hatta biberonla 5 cc falan veririm.
zaten mama çin hazırda kaynamış soğutulmuş suyumuz her zaman hazır. onu azıcık ılıtıp öyle veririm.
şu anda çok şükür iyi bebek. öksürüğü ve kusması azalarak devam ediyor ama fazla değil. doktor da solunum durması için normal dedi.
kusmuğu ciğerine kaçmış. küçük olduğu için ağzına tekrar giren kusmuğu geri çıkaramamış.
prematüre bebekler -hele ki benimki ileri derecede prematüre- normal bebeklerden çok farklıdır. hastalığı bile başka türlü seyreder dedi.
asla sırt üstü yatırma dedi; ki zaten hiç yatırmam her zaman yan yatırıyorum.

bu çocuk emdikten sonra ha bire kusuyo
e nasıl kilo alacak yaaa (
hele dün akşam öyle bi çıkıardıki o kadarı midesi nasıl almış bilmrem

merhaba kızlar nasılsınız..bugun yine kayınvalidemler geliyromuş sinirden ölüyorum ne işleri varsa sanki torunlarını çok seviyolarda göstermelik gelip beni sinir ediyolar işte off offff..eşime de kızdım söyle müsait degiliz gelmesinler dedim..benim bugun planımvardı dılşarı çıkcaktım halbuki.hiç bişi hazırlamıcam yatıp uyucam hasta dersin dedim eşime.öyle insanalara böyle muamele işte..neyse ben kaçtım..

anaaaam ne fena gelineyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
canım saçınımı boyattın bitkisel boyayla mı bide kaç gün sonra boyattın bende boyatmak istiyorum acayip beyaz saçım var. emzirirken zararlı falan diyorlar
banada doktor boyatma dedi dipten
bende uclaına balyaj attırdım

bizimde hep tükürük salya akıyo
diş cıkaran bebekler gibi kafamçokkarıştı
burnuda hep tıkalı
doktor kıs bebeği olduğu için dedi
sinomarin kullanıyom
birde otri bebe aspire aletilede cekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…