2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

h.g meltem abla geçmiş olsun.bir an önce düzelir inş.

slm kızlar,
meltem benim parmaklarımda hamileyken uyuşuktu ve hala geçmedi,
dra doğumdan sonra sormuştum uyuşuklarım geçmedi diye,10 güne kadar geçer demişti,
1 10 gün değil 2.10 gün oluyor hala geçmedi,
ben de seni merak ediyordum acaba senin uyuşukluğun geçtimi diye,
benim kızımda bazen memede uyuyor,bıraksam hergün uyuyacak,kolumda uyuduğu zamanlar kolum çok uyuşuyordu artık yanımda yatırmıyorum,
gece zor olsa da oturarak emzirip gazını alıp ana kucağına yatırıyorum

hayırdır pose ayny durumlar devammı yine

daha da kötüye gidiyor simdi de anneme takti..

esim de annesini peygamber gibi gördügü icin onun yanninda bana ve anneme soguk davraniyor,

Kocam bana terbiye verememis öyle diyor esime kaynanam.... ben zaten onlarin Maliyim onlar nasil isterse öyle davranmaliyim..

Gel de böyle diyen kaynanaya beni savunmayan adami sevgililer gününde hediye al

sabret pose sabret .ama yapılmazki lohusa kadına ya.alma sende.bebege nasıl davranıyo kaynanan.

meltem geçmiş olsun.ne oldu eline ?benim haberim yok.inş.kötü bişey değildir..

canım yaa kıyamam sabret canım
utansın dıye alabılırsın hedıyeyı
ama cok anlamlı bırsey bulman lazım kı anlasın..

sabret pose sabret .ama yapılmazki lohusa kadına ya.alma sende.bebege nasıl davranıyo kaynanan.

simdiye kadar yüzüne bile bakmadi dünden sonra bana giciklik olsun diye ben ne yapiyorsam o iyi biraktigimda onun basina geciyor mesela bilgisayardayim tuvalete gittigimde bilgisayr basina geciyor bebege de öyle yapmaya basladi, simdiye kadar eline almadi simdi bana giciklik olsun diye bebek her bos kaldiginda gidip agzindan emzigini aliyor uyandiriyor. sevdiginden degil, "bebek zayif hic hayatimda bu kadar kücük bebek görmedim" diyip duruyor maksat benim canimi sikmak

ayy ne oluyo bu eslere bu gunlerde yaaa
benımkıyle az once konustuk sozde ben aksam kayınvalıdeme bagırmaya calısmısım..
cocugu kucaktan kucaga alıyorlar kızıyorum ben de
annesını cagırdı aksam aldı cocuk vırak vırak
ben de vermemek ıcın annecım cok elden ele gezındı belkı canı yandı
fılan dıye aglarken cıkıstım ama zaten cocuk vırak vırak bagırıyo ver bana dıye gezınen bırılerı etrafımda ben kendı cocugumu sakınlestıremıyorum cocuk aynı kucakta 2 dk kalsa belkı sakınleyecek
nıtekım kayınvalıdem alınca sakınlıyo cunku onun elınden alamıyorum uzun sure kalıyo bebek.
bende ıkı dk bıle tutmuyorlar bende oyle soyledım ama bagırmak vs aklımdan gecmedı
esım de sımdı bana dıyo koskoca kadını azarlamaya calıstın dıye..
sonra annem sakınlestırdı sen bırsey yapamıyorsun oluyo ben kucagıma bıle alamıyorum kı uzun sure sakınlestırebıleyım cocugu..
kayınvalıdem anlayıslı ve yardım etmek ıstıyo ama ben de kendım bırseyler yapabılmek ıstıyorum onlar bunu anlamıyo..
bende dursun dıye cıkısınca kızıyorlar..
ya kızlar ben kucuk degılım kı kendı fıkırlerımı soyleyemeyeceksem bu cocugu bakamayacaksam ne ısım var cocukla..
neyse Allah yıne de razı olsun hıc bırsey demedı aksam
sorun esımde ona agır gelmıs cıkısmam benı hıc boyle gormedı belkı ondan..
hep ıyı davranırım ben sagolsun o da benım aıleme ama bu bebek oldugundan berı bıraz ısler degıstı farklı boyutlar cıktı hep ıyı davranamıyor ınsan..

ay yarabbım ne acayıpmıs yaa hakkaten canım ben de yakınıyorum ama bu kadar deıl yanı cok haklısın caanını sıkmaktan baska bırseydegıl amac..

ben onun annesiyim diyip cekip alacaksın kibelecim
ayy sinir olurum ben :dilcikar:

desene sende sayende kaynana
süt bırakmıyon adam gibi göğüste
allah sabır versin canım
ne zaman gidecek kısmetse
o zman rahatlıcam sen herhalde

yanlıs emmeden canım
bizim gaz hep ondan hızlı hızlık
cekiyo yarısı hava
sonra cıkar babam cıkar

gecmiş olsun canım
insallah en kısa zamanda gecer kolun
2 cocukla işin gercekten zor
alah yardımcın olsun

ben onun annesiyim diyip cekip alacaksın kibelecim
ayy sinir olurum ben :dilcikar:

yanlıs emmeden canım
bizim gaz hep ondan hızlı hızlık
cekiyo yarısı hava
sonra cıkar babam cıkar

ya ıste cekıp alsam esım ne dıyecek sessız sessız bende kalsın dedım de azarlayacakmısım baksana.. off bosver..
canım cok haklısın cok hızlı emıyo Hayal de tıkanıyo hatta ondan sonra gaz cıkarmaktan anam aglıyo ama yapacak bırsey yok buna sakınlesene kadar o hızla emıyo zaten gazı ıyıce cekıyo..

ben önceden hep yediklerimden diyordum ama
yokk
emme seklinde oluyor gaz
lık lık içine hava girdiğini duyuyorum

esım gelır bırazdan ben cıkıyorum kızlar

meltemcım bu arada tekrar gecmıs olsun ve yastık meselesını ıhmal etme canım kolunun altına destek oluyo cok rahatlatıyo ınsanı uzun sure bebekle otursanda kolun tutulmuyo..

ahhh cnm benm aglayacgım sımdı valla, sen demıssınde rahatlamıssın cokda ıyı etmıssın bosver esın ne dusunurse dusunsun..duygularnı cooook ıyı anlıyrum ve ben sunu anlıorum ki yenıdogan bebıslerın oldugu bı cokevde bu tıp seyler yasanıyor.. allah yardmcmz olsun.

sizlere birsey soracağım bilmiyorumkismile
ekşın esnasında yada sonrasında
bebek ağladığında yüzüne bakılmazmış gusul abdesti almadan
duydunuz mu
halam sıkı sıkı tembihledi bana
ağlasada zırlasada hemen abdest alıp öyle al kucağına dedi
ve sakın emzirme gusulsüz dedi
duydunuzmu böyle bir sey

ben önceden hep yediklerimden diyordum ama
yokk
emme seklinde oluyor gaz
lık lık içine hava girdiğini duyuyorum

aynen tatlım benım delı zor buluyo telastan memeyı bır de bulunca garıp sesler cıkarıyo hava hakgetıre..
bırde dıyorlar kı duzgun tutturun mumkun mu elımle desteklıyorum cenesını yarım ay seklınde memeyı alıyorum avucuma ama nafıle yok telas yaptımı zıllı yutuyo cunku ne tutusla ne baska seyle alakalı degıl cok obur olmaktan bu akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…