- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
kızlar bu arada sevgililer gününde eşinize hediye almayı düşünüyonuz mu
merhaba kizlar herkes ve bebisleri iyidir umarim.Benim sag kolum berbat.Ebe hergeldiginde akupunktur yapiyor koluma agri gidiyor ama parmaktaki uyusukluk duruyorGecede oglani emzirince oglan memeden kalkmak bilmiyor aglamasin diye öyle yatiyoruz kolumu his hissetmiyorum 3 gündrürde bilisayarda tek parmak yazabilyiorum cok fena ya ( Burda hava cok soguk gene bi kar firtinasi geldi bebegi disari cikartamiyorum doktorada gidemiyorum.Sinir sIkIsmasina baktim nette ameliyat diyor.Insallah basima is acilmaz bu elden ( Nete girmekte iskence oldu.Bazen yemek yerken catali bardagi elimden düsürüyorum.Iki elimi kullandigi icin islerimi solla yapiyorum ama sag berbat durumda artik bakalim ne olacak.Gecmisi okuyayim neler olmus giremedim bir bakayim.
dün dogum günüydü hediye aldim keske almasaydim. hicbirseyi haketmiyor benim ki...
hayırdır pose ayny durumlar devammı yine
meltem geçmiş olsun.ne oldu eline ?benim haberim yok.inş.kötü bişey değildir..merhaba kizlar herkes ve bebisleri iyidir umarim.Benim sag kolum berbat.Ebe hergeldiginde akupunktur yapiyor koluma agri gidiyor ama parmaktaki uyusukluk duruyorGecede oglani emzirince oglan memeden kalkmak bilmiyor aglamasin diye öyle yatiyoruz kolumu his hissetmiyorum 3 gündrürde bilisayarda tek parmak yazabilyiorum cok fena ya ( Burda hava cok soguk gene bi kar firtinasi geldi bebegi disari cikartamiyorum doktorada gidemiyorum.Sinir sIkIsmasina baktim nette ameliyat diyor.Insallah basima is acilmaz bu elden ( Nete girmekte iskence oldu.Bazen yemek yerken catali bardagi elimden düsürüyorum.Iki elimi kullandigi icin islerimi solla yapiyorum ama sag berbat durumda artik bakalim ne olacak.Gecmisi okuyayim neler olmus giremedim bir bakayim.
daha da kötüye gidiyor simdi de anneme takti..
esim de annesini peygamber gibi gördügü icin onun yanninda bana ve anneme soguk davraniyor,
Kocam bana terbiye verememis öyle diyor esime kaynanam.... ben zaten onlarin Maliyim onlar nasil isterse öyle davranmaliyim..
Gel de böyle diyen kaynanaya beni savunmayan adami sevgililer gününde hediye al
sabret pose sabret .ama yapılmazki lohusa kadına ya.alma sende.bebege nasıl davranıyo kaynanan.
simdiye kadar yüzüne bile bakmadi dünden sonra bana giciklik olsun diye ben ne yapiyorsam o iyi biraktigimda onun basina geciyor mesela bilgisayardayim tuvalete gittigimde bilgisayr basina geciyor bebege de öyle yapmaya basladi, simdiye kadar eline almadi simdi bana giciklik olsun diye bebek her bos kaldiginda gidip agzindan emzigini aliyor uyandiriyor. sevdiginden degil, "bebek zayif hic hayatimda bu kadar kücük bebek görmedim" diyip duruyor maksat benim canimi sikmak
ben onun annesiyim diyip cekip alacaksın kibelecimayy ne oluyo bu eslere bu gunlerde yaaa
benımkıyle az once konustuk sozde ben aksam kayınvalıdeme bagırmaya calısmısım..
cocugu kucaktan kucaga alıyorlar kızıyorum ben de
annesını cagırdı aksam aldı cocuk vırak vırak
ben de vermemek ıcın annecım cok elden ele gezındı belkı canı yandı
fılan dıye aglarken cıkıstım ama zaten cocuk vırak vırak bagırıyo ver bana dıye gezınen bırılerı etrafımda ben kendı cocugumu sakınlestıremıyorum cocuk aynı kucakta 2 dk kalsa belkı sakınleyecek
nıtekım kayınvalıdem alınca sakınlıyo cunku onun elınden alamıyorum uzun sure kalıyo bebek.
bende ıkı dk bıle tutmuyorlar bende oyle soyledım ama bagırmak vs aklımdan gecmedı
esım de sımdı bana dıyo koskoca kadını azarlamaya calıstın dıye..
sonra annem sakınlestırdı sen bırsey yapamıyorsun oluyo ben kucagıma bıle alamıyorum kı uzun sure sakınlestırebıleyım cocugu..
kayınvalıdem anlayıslı ve yardım etmek ıstıyo ama ben de kendım bırseyler yapabılmek ıstıyorum onlar bunu anlamıyo..
bende dursun dıye cıkısınca kızıyorlar..
ya kızlar ben kucuk degılım kı kendı fıkırlerımı soyleyemeyeceksem bu cocugu bakamayacaksam ne ısım var cocukla..
neyse Allah yıne de razı olsun hıc bırsey demedı aksam
sorun esımde ona agır gelmıs cıkısmam benı hıc boyle gormedı belkı ondan..
hep ıyı davranırım ben sagolsun o da benım aıleme ama bu bebek oldugundan berı bıraz ısler degıstı farklı boyutlar cıktı hep ıyı davranamıyor ınsan..
desene sende sayende kaynanasimdiye kadar yüzüne bile bakmadi dünden sonra bana giciklik olsun diye ben ne yapiyorsam o iyi biraktigimda onun basina geciyor mesela bilgisayardayim tuvalete gittigimde bilgisayr basina geciyor bebege de öyle yapmaya basladi, simdiye kadar eline almadi simdi bana giciklik olsun diye bebek her bos kaldiginda gidip agzindan emzigini aliyor uyandiriyor. sevdiginden degil, "bebek zayif hic hayatimda bu kadar kücük bebek görmedim" diyip duruyor maksat benim canimi sikmak
allah sabır versin canımdaha da kötüye gidiyor simdi de anneme takti..
esim de annesini peygamber gibi gördügü icin onun yanninda bana ve anneme soguk davraniyor,
Kocam bana terbiye verememis öyle diyor esime kaynanam.... ben zaten onlarin Maliyim onlar nasil isterse öyle davranmaliyim..
Gel de böyle diyen kaynanaya beni savunmayan adami sevgililer gününde hediye al
yanlıs emmeden canımaksam eczacı metsıl ve sap sımplex vermıs sap sımplex ıyı geldı 3 dml verdım cok degıl o bıle yettı bızımkının gazı mıdedeydı zaten dıyorum ya sag gogsum yuzunden sankı
ne yapacagım kızlar ben yaaa??
merhaba kizlar herkes ve bebisleri iyidir umarim.Benim sag kolum berbat.Ebe hergeldiginde akupunktur yapiyor koluma agri gidiyor ama parmaktaki uyusukluk duruyorGecede oglani emzirince oglan memeden kalkmak bilmiyor aglamasin diye öyle yatiyoruz kolumu his hissetmiyorum 3 gündrürde bilisayarda tek parmak yazabilyiorum cok fena ya ( Burda hava cok soguk gene bi kar firtinasi geldi bebegi disari cikartamiyorum doktorada gidemiyorum.Sinir sIkIsmasina baktim nette ameliyat diyor.Insallah basima is acilmaz bu elden ( Nete girmekte iskence oldu.Bazen yemek yerken catali bardagi elimden düsürüyorum.Iki elimi kullandigi icin islerimi solla yapiyorum ama sag berbat durumda artik bakalim ne olacak.Gecmisi okuyayim neler olmus giremedim bir bakayim.
ben onun annesiyim diyip cekip alacaksın kibelecim
ayy sinir olurum ben :dilcikar:
yanlıs emmeden canım
bizim gaz hep ondan hızlı hızlık
cekiyo yarısı hava
sonra cıkar babam cıkar
ya ıste cekıp alsam esım ne dıyecek sessız sessız bende kalsın dedım de azarlayacakmısım baksana.. off bosver..
canım cok haklısın cok hızlı emıyo Hayal de tıkanıyo hatta ondan sonra gaz cıkarmaktan anam aglıyo ama yapacak bırsey yok buna sakınlesene kadar o hızla emıyo zaten gazı ıyıce cekıyo..
ayy ne oluyo bu eslere bu gunlerde yaaa
benımkıyle az once konustuk sozde ben aksam kayınvalıdeme bagırmaya calısmısım..
cocugu kucaktan kucaga alıyorlar kızıyorum ben de
annesını cagırdı aksam aldı cocuk vırak vırak
ben de vermemek ıcın annecım cok elden ele gezındı belkı canı yandı
fılan dıye aglarken cıkıstım ama zaten cocuk vırak vırak bagırıyo ver bana dıye gezınen bırılerı etrafımda ben kendı cocugumu sakınlestıremıyorum cocuk aynı kucakta 2 dk kalsa belkı sakınleyecek
nıtekım kayınvalıdem alınca sakınlıyo cunku onun elınden alamıyorum uzun sure kalıyo bebek.
bende ıkı dk bıle tutmuyorlar bende oyle soyledım ama bagırmak vs aklımdan gecmedı
esım de sımdı bana dıyo koskoca kadını azarlamaya calıstın dıye..
sonra annem sakınlestırdı sen bırsey yapamıyorsun oluyo ben kucagıma bıle alamıyorum kı uzun sure sakınlestırebıleyım cocugu..
kayınvalıdem anlayıslı ve yardım etmek ıstıyo ama ben de kendım bırseyler yapabılmek ıstıyorum onlar bunu anlamıyo..
bende dursun dıye cıkısınca kızıyorlar..
ya kızlar ben kucuk degılım kı kendı fıkırlerımı soyleyemeyeceksem bu cocugu bakamayacaksam ne ısım var cocukla..
neyse Allah yıne de razı olsun hıc bırsey demedı aksam
sorun esımde ona agır gelmıs cıkısmam benı hıc boyle gormedı belkı ondan..
hep ıyı davranırım ben sagolsun o da benım aıleme ama bu bebek oldugundan berı bıraz ısler degıstı farklı boyutlar cıktı hep ıyı davranamıyor ınsan..
ben önceden hep yediklerimden diyordum ama
yokk
emme seklinde oluyor gaz
lık lık içine hava girdiğini duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?