2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimkindede aynı sorun var
burnu tıkalı ve dudaklarında tükürügünü köpürtüyor agzı kapalı duruyor
bi sorun olacagını düşünmedim ama sorarım bu gittigimde doktorumuza

yiğit efe de yapıyor aynısını.hatta yutamıyo bogazında kalıyo .sanki kamyon fren yapmış gibi sesler çıkarıyo datlım benim ya

bu çocuk emdikten sonra ha bire kusuyo
e nasıl kilo alacak yaaa (
hele dün akşam öyle bi çıkıardıki o kadarı midesi nasıl almış bilmrem

çocuk fazlasını atıyodur.aç gözlülük yapıp geldikçe emiyodur.fazlassını atıyodur.benimkide çıkarıyor çünkü ama aşırı degil.sen üzülme alır o alacagını

SLM kızlar...kimler var bakalım...
yoksa yine kimse yok mubenneyaptımki

valla ben hamileykende kestirdim saçlarımı...hamilelik bitince de...
bana da demişlerdi ama her kafadan bir ses çıkıyor...bende sinir olmuştum saçlarıma hep kırılmıştı kafama göre gidip kestirdim..

valla ben hamileykende kestirdim saçlarımı...hamilelik bitince de...
bana da demişlerdi ama her kafadan bir ses çıkıyor...bende sinir olmuştum saçlarıma hep kırılmıştı kafama göre gidip kestirdim..

ben varım ama arada çocukla ilgileniyorum.

tamam birzdan gitcem kestirmeye.acayip uzadı ya.psikolojim bozuldu valla.dogru dürüst bakamadımda.

kimse yok sanırım ama yazıp azıcık içimi dokmek istiyorum bizi bizden başka kimse anlamıyo çünkü
sizde böylemisiniz bilmiyorum ama sürekliağlamak istiyorum gözlerim hep nemli nemli
kocamla aram hiç iyi değil
dün sölemiştim ya görümcemin süt verme işini
ben keyifsiz olunca eşim anneme sormuş neyi var bişimi yaptım diye annemde böle böle bişi olmuş oda sinirlenmiş demiş eşimde ablasını aramış ablasıda şaka yaptım demiş
eşim akşam buraya geldi ama bana karşı tavırlı olduğu belliydi şöyle bi çocuğa baktı oturdu
sonra başladı bizde sevgi göstergfesidir sevidiğin insanın çocuğuna süt veririsin
bende ben hoşlanmıyorum hem ablan ne aradı ne sordu şimdi ne diye böle bişi sölüyo dedim
falan filan fazla uzatmıcam eşimde kalktı kapıyı çarptı gitti ben annemde kalıyorum ya oda evimize gitti
bende o sinirle görümcemi aradım bi yığın saydırdım ama sinirlerim tamamen boşaldı 6 senelik ne varsa döktüm
çok canım sıkılıyo dün öğlenden beri ağzıma bişi koymadım annem çok üzülüyo ve sinirleniyo ona belli etmemeye çalışıyorum ama iyi hissetmiyorum kendimi
çok kafaya takıyorum herşeyi
eşim şimdide tutturmuş akşam gelip alıcam toparlan eve gel diye
anneme ya cephe aldı annemde karıştı diye yada buraya gelmeye yüzü yok
ama gitmicem bi süre daha eve hal,m yok gücüm yok
elimde sağlkıklı bir evladım var en mutlu olmam gereken zamanda gözümün yaşı hiç dinmiyo
bende büyütüyorum biraz bide bizim kavgalarımız şiddetli oluyo böle oda daha fazla uzatmamak kalp kırmamk için çıkıp gitmeyi seçti
şimdi yalandan konuşuyoruz oda ben ararsam
ablası şimdi bize gelicek
bugun 9 gün oldu anca bebeği görmeye gelicek lütfen dünde o kıyamet kopmasaydı gene gelmezdi ya neyse
anlıcanız canım gerçekten çoksıkılıyo çook

esracım
yapma allah askına canım
bebişini düşün
sen lohusasın değişik uygular sinirlilik ağlama
olur mutlaka
ama bunu eşinin anlaması lazım
sana daha dikkatli davranması lazım

kimseyi düşünme sen bebeğini düşün
bak süt veriyorsun
yemene içmene bak
o bebiş gözünün içine bakıor senin 2damla süt için
abuk sabuk insanlar için ne kendini nede bebişini üzme emi :1hug:

canım sıkma canını sen duzelecek elbet..
bak bızde aksam bebek yuzunden ılk kavgayı yaptık
Hayal gazdan kıvranıyo ben damla alalım fılan dedım evdekı herkes ıhlamurla gecer vs vs gece yarısı cocuk cıldırdı morarıyo ben zaten anladım boyle olacagını..
butun gun ugrasmısım habıre aglıyo bende basladım aglamaya
kayınvalıdemı cagırdık saat 2 gece yarısı geldı susturmaya calısıyo vs
ben damla alalım mı dedım bısey dedım aglıyorum mosmor cocuk..
esım bır kızdı bır bagrınmaya basladı elını kapya fılan vurdu gecenın bır yarısı
hıc yoktan ıkımıze ayrı uzuluyormus ben de aglayınca!!!!
neyse damla almaya gıttı ama apartmana ve kayınvalıdeme rezıl olduk kavga ederek
ılk kavga boyle gectı sımdı ben de surat yapıyorum ama gececek..
sen de sıkma canını baska ınsanlar ıcın canını sıkmaya degmez daha fazla da bırsey deme dersen daha buyur canım..

kızlar yaa benım sag gogsumden gelen sut bıraz tuzlu dıgerınden farklı hatta yarık var yarıgın bır tarafından baska sut gelıyor sankı bırde cocuk bu gogsumu emınce gaz yapıyor sankı zaten kucucuk kaldı sol gogsum kocaman ne yapacagım yaaa gecmek bılmedı..
madcassol ıyı geldı fakat temızlemek vs cok uzun suruyor bırde pompayla alıyorum yara yıne acılıyo.
kayınpedere sordum kızarıklık veya bende ates yoksa sorun olmaz dıyo ama ne bıleyım
ben cok teteneklıyım sankı o gogsum yuzunden aksam cocuk gazdan kıvrandı..
boyle olan dıkkatını ceken baskası var mı yaa???

aksam eczacı metsıl ve sap sımplex vermıs sap sımplex ıyı geldı 3 dml verdım cok degıl o bıle yettı bızımkının gazı mıdedeydı zaten dıyorum ya sag gogsum yuzunden sankı
ne yapacagım kızlar ben yaaa??

merhaba kizlar herkes ve bebisleri iyidir umarim.Benim sag kolum berbat.Ebe hergeldiginde akupunktur yapiyor koluma agri gidiyor ama parmaktaki uyusukluk duruyor Gecede oglani emzirince oglan memeden kalkmak bilmiyor aglamasin diye öyle yatiyoruz kolumu his hissetmiyorum 3 gündrürde bilisayarda tek parmak yazabilyiorum cok fena ya ( Burda hava cok soguk gene bi kar firtinasi geldi bebegi disari cikartamiyorum doktorada gidemiyorum.Sinir sIkIsmasina baktim nette ameliyat diyor.Insallah basima is acilmaz bu elden ( Nete girmekte iskence oldu.Bazen yemek yerken catali bardagi elimden düsürüyorum.Iki elimi kullandigi icin islerimi solla yapiyorum ama sag berbat durumda artik bakalim ne olacak.Gecmisi okuyayim neler olmus giremedim bir bakayim.

canım ben ıhlamuru 40-50 cc verıyorum hatta
benım kayınpedere kalda bır okadar da su ver dyo cısı kaksı nereden cıkacak dıyo bu cocugun ver anacım sen eskılerın bıldıgı bısey vardır her emzırmeden sonra ver valla hele mamada vermek lazım cunku sutu bız verıyoruz zaten oyle cclerı hesap edemıyoruz fazlasını kusuyo senın durum baska ıhlamur ver su ver ver bırsey
hem agzında pamukcuk olmaz temızlenır agzı sutten mamadan..

ayy cok tatlı maşallah bızım burada 3uzler var babaları dayananmıstı bantlamıstı cocukarın agzına memelerı basa cıkar mı tabıı :)))
ne guzel atamamıslar ben de mı yapsam :))

kızlar bizimki 1 saat evvel acayip şekilde kustu hiç böyle çıkarmamıştı çok korktum

canım kusar kusan cocuk ta ıyı derler sıkma canını bızımkı de aksam kusabılseydı bu kadar sorun yasamayacaktık gaz meselesınden..

ayyy ne guzel gozun aydı..
canım belı batmıs ne demek kakadan mı baska seyden mı?
onardı demıssın de??

kızlar günaydın bir sorum olacak size. benim bebeğimin ağzında tükürük birikiyor sanki sizdede oluyor mu?bu arada burnuda tıkalı bebeğimin.

burnu tıkalı dıye olabılır belkı nefes almaya calısırken fılan yada cok emzırıyorsundur..
aspırator yok mu ya da serum fızyolojık bebegın ıcın canım burnu kapalı olursa ne uyur nede emer dogru durust..

canım benım emzırme yastıgı dıktır ya da al sıddetle tavsıye edıyorum bu durum ıcın..
yarım ay seklınde olanlardan..
benım tosı kızı ben hıc tasıyamıyorum kolumda tutuluyo aynen ama yastık sagolsun..

kibelesr
Cok gecmis olsun canim.

sagol canımcım

kibelesr serum fizyolojik nasıl uygulanıyor

canım bızım hastanede hemsıreler ıkı uc defa verdıler orası klımalı olunca cocuk hep tıandı dıye..
sırıngayla vermıslerdı sıktı dırek ıcıne bıraz
kolunda tutup bebegı ama kafası daha yukarıda olacak sekılde. az az ıkı burnuna o kadar.
zaten tupte oluyo olnlar bıraz ona bıraz buna sıkıver.
bırde bebegın bası yukarıda olsun dıkkat et..
ben aspıratorle cektım evde hep suana kadar ama cok tıkanırsa gerek olur.

cnm ya bak sen lohusasın..daha 1 haftalıksın...duyguların çok yeni..
burda herkes birbirini daha iyi anlıyor çünkü herkes aynı şeyleri yaşıyor...kaydirigubbakcemile5
eşinin seni anlaması lazım aslında ama ona da hak ver bence o da daha yeni yeni adapte oluyordur..
bak bnm büyük görümcemin çocuğu yok o da bana diyorduki bir zamanlar ikiz doğursan birini bana versen
falan falan daha neler neler..bende hep yuttum yuttum sesimi çıkarmadım...bir gün bir patladım:umursamaz::mymeka:
ben taşıyacam sıkıntısını çekecem ne zorlukla doğuracam ona verecem oldu!!!
ama sen sen ol eşini karıştırma olaylara daha da büyür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…