benimkindede aynı sorun var
burnu tıkalı ve dudaklarında tükürügünü köpürtüyor agzı kapalı duruyor
bi sorun olacagını düşünmedim ama sorarım bu gittigimde doktorumuza
bu çocuk emdikten sonra ha bire kusuyo
e nasıl kilo alacak yaaa(
hele dün akşam öyle bi çıkıardıki o kadarı midesi nasıl almış bilmrem
valla ben hamileykende kestirdim saçlarımı...hamilelik bitince de...
bana da demişlerdi ama her kafadan bir ses çıkıyor...bende sinir olmuştum saçlarıma hep kırılmıştı kafama göre gidip kestirdim..
kimse yok sanırım ama yazıp azıcık içimi dokmek istiyorum bizi bizden başka kimse anlamıyo çünkü
sizde böylemisiniz bilmiyorum ama sürekliağlamak istiyorum gözlerim hep nemli nemli
kocamla aram hiç iyi değil
dün sölemiştim ya görümcemin süt verme işini
ben keyifsiz olunca eşim anneme sormuş neyi var bişimi yaptım diye annemde böle böle bişi olmuş oda sinirlenmiş demiş eşimde ablasını aramış ablasıda şaka yaptım demiş
eşim akşam buraya geldi ama bana karşı tavırlı olduğu belliydi şöyle bi çocuğa baktı oturdu
sonra başladı bizde sevgi göstergfesidir sevidiğin insanın çocuğuna süt veririsin
bende ben hoşlanmıyorum hem ablan ne aradı ne sordu şimdi ne diye böle bişi sölüyo dedim
falan filan fazla uzatmıcam eşimde kalktı kapıyı çarptı gitti ben annemde kalıyorum ya oda evimize gitti
bende o sinirle görümcemi aradım bi yığın saydırdım ama sinirlerim tamamen boşaldı 6 senelik ne varsa döktüm
çok canım sıkılıyo dün öğlenden beri ağzıma bişi koymadım annem çok üzülüyo ve sinirleniyo ona belli etmemeye çalışıyorum ama iyi hissetmiyorum kendimi
çok kafaya takıyorum herşeyi
eşim şimdide tutturmuş akşam gelip alıcam toparlan eve gel diye
anneme ya cephe aldı annemde karıştı diye yada buraya gelmeye yüzü yok
ama gitmicem bi süre daha eve hal,m yok gücüm yok
elimde sağlkıklı bir evladım var en mutlu olmam gereken zamanda gözümün yaşı hiç dinmiyo
bende büyütüyorum biraz bide bizim kavgalarımız şiddetli oluyo böle oda daha fazla uzatmamak kalp kırmamk için çıkıp gitmeyi seçti
şimdi yalandan konuşuyoruz oda ben ararsam
ablası şimdi bize gelicek
bugun 9 gün oldu anca bebeği görmeye gelicek lütfen dünde o kıyamet kopmasaydı gene gelmezdi ya neyse
anlıcanız canım gerçekten çoksıkılıyo çook
kızlar birşey soracağım şimdi size.
normalde anne sütüyle beslenen bebeğin su ihtiyacı yok; peki benimki gibi mamayla beslenenlerin?? CADIARZU
bir de emzik emiyor bütün gün, sanki susuyormuş gibi geliyor, ağzının içi böyle balgamlı gibin sanki.
ne yapsam su versem mi biraz, ne kadar versem?? :uhm:
benimkide hiç almazdı emziği, daha doğrusu aamazdı ağzına büyük geliyordu.
cihaza bağlıyken kendini kurtarmak için kafasını kuvözün duvarlarına vurmaya başlayınca hemşireler tarafından zorla alıştırıldı. ağzına memeyi tıkıp bastırdılar çıkarmasın diye sonuçta becerdi almayı. alış o alış.
şimdi emzik emme sevdasına saatlerce uyumuyor. tam dalıyor ağzından düşüyor, ağzını yokluyor emerek; bir bakıyor ki emzik yok haydeee gözler faltaşı oluyor.
hli hazırda gene uyumayarak emzik keyfi yapıyor küçük bey gene..sempatiksalakcinni
kızlar bizimki 1 saat evvel acayip şekilde kustu hiç böyle çıkarmamıştı çok korktum
annem geldi yuppi
kadıncağız çok hasta ama geldi yine de hep yatıyor
nurun beli batmış dedi onu onardı kızı dizine yüzükoyun yatırdı falan
nur çok güzel uyudu bugün eskisi gibi de ağlamadı
emziği de emiyor bakalım alışıyor gibi
annemi çok özlemişim yaa
kızlar günaydın bir sorum olacak size. benim bebeğimin ağzında tükürük birikiyor sanki sizdede oluyor mu?bu arada burnuda tıkalı bebeğimin.
merhaba kizlar herkes ve bebisleri iyidir umarim.Benim sag kolum berbat.Ebe hergeldiginde akupunktur yapiyor koluma agri gidiyor ama parmaktaki uyusukluk duruyorGecede oglani emzirince oglan memeden kalkmak bilmiyor aglamasin diye öyle yatiyoruz kolumu his hissetmiyorum 3 gündrürde bilisayarda tek parmak yazabilyiorum cok fena ya ( Burda hava cok soguk gene bi kar firtinasi geldi bebegi disari cikartamiyorum doktorada gidemiyorum.Sinir sIkIsmasina baktim nette ameliyat diyor.Insallah basima is acilmaz bu elden ( Nete girmekte iskence oldu.Bazen yemek yerken catali bardagi elimden düsürüyorum.Iki elimi kullandigi icin islerimi solla yapiyorum ama sag berbat durumda artik bakalim ne olacak.Gecmisi okuyayim neler olmus giremedim bir bakayim.
kibelesr
Cok gecmis olsun canim.
kibelesr serum fizyolojik nasıl uygulanıyor
kimse yok sanırım ama yazıp azıcık içimi dokmek istiyorum bizi bizden başka kimse anlamıyo çünkü
sizde böylemisiniz bilmiyorum ama sürekliağlamak istiyorum gözlerim hep nemli nemli
kocamla aram hiç iyi değil
dün sölemiştim ya görümcemin süt verme işini
ben keyifsiz olunca eşim anneme sormuş neyi var bişimi yaptım diye annemde böle böle bişi olmuş oda sinirlenmiş demiş eşimde ablasını aramış ablasıda şaka yaptım demiş
eşim akşam buraya geldi ama bana karşı tavırlı olduğu belliydi şöyle bi çocuğa baktı oturdu
sonra başladı bizde sevgi göstergfesidir sevidiğin insanın çocuğuna süt veririsin
bende ben hoşlanmıyorum hem ablan ne aradı ne sordu şimdi ne diye böle bişi sölüyo dedim
falan filan fazla uzatmıcam eşimde kalktı kapıyı çarptı gitti ben annemde kalıyorum ya oda evimize gitti
bende o sinirle görümcemi aradım bi yığın saydırdım ama sinirlerim tamamen boşaldı 6 senelik ne varsa döktüm
çok canım sıkılıyo dün öğlenden beri ağzıma bişi koymadım annem çok üzülüyo ve sinirleniyo ona belli etmemeye çalışıyorum ama iyi hissetmiyorum kendimi
çok kafaya takıyorum herşeyi
eşim şimdide tutturmuş akşam gelip alıcam toparlan eve gel diye
anneme ya cephe aldı annemde karıştı diye yada buraya gelmeye yüzü yok
ama gitmicem bi süre daha eve hal,m yok gücüm yok
elimde sağlkıklı bir evladım var en mutlu olmam gereken zamanda gözümün yaşı hiç dinmiyo
bende büyütüyorum biraz bide bizim kavgalarımız şiddetli oluyo böle oda daha fazla uzatmamak kalp kırmamk için çıkıp gitmeyi seçti
şimdi yalandan konuşuyoruz oda ben ararsam
ablası şimdi bize gelicek
bugun 9 gün oldu anca bebeği görmeye gelicek lütfen dünde o kıyamet kopmasaydı gene gelmezdi ya neyse
anlıcanız canım gerçekten çoksıkılıyo çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?