2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benm bebişim cok az uyuyor, dun saatlerı yazayım toplayayım dedım 10 saat ancak etmişiz. uzulmustum, bugun ıse durum ondan da kötü. sabah 8 den beri 1 saat ancak uyudu

akannehir akannehirakannehirakannehirakannehir
oo zaman bıze haram artık bu ıs..
daha hıc denemedım ama benım zıllıyı alma bakalım ne oluyo..
kayınvalıdemı cagırırım az baksana dıyesempatiksalakcinni
ben bır abdest alayım da cıkayım:roflol::roflol:

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kızlar sizin de iştahınız deli gibi açık mı??? ne bulsam yiyorum, hem de önümden kaçırıyorlarmış gibi, ne yapacam ben yaaaa

kızlar sizin de iştahınız deli gibi açık mı??? ne bulsam yiyorum, hem de önümden kaçırıyorlarmış gibi, ne yapacam ben yaaaa

ben son gunlerde yıyemıyorum pek bebişim cokkısa surelıuyudugu ıcın, moralımde bozuk oldugu ıcın ıstahım mutluyken acık olur benm daha cok..((

kızlar sütleriniz nasıl? kac saat emmezse bebişiniz sütünüz akıyor ? yada akıyor mu? benım ılk gunler 2 saat emmedıgınde tasardı , sımdı 2 saat durunca ancak hafıfce bombeleşiyor.. sütümmü azalıyor acaba? zaten bugunlerde cok huysuz, doymuyormu dıye cok korkuyorum ((

ahh ben de tahin pekmez bal goturuyorumm.
hante acaba ıhlamur falan icirsen??gece
ya da banyo?

ıhlamuru denemedımde banyo uyuması ıcın cok guzel oluyor hakıkaten. ama uykuya dalsada 1 saate uyanıyor ve yıne meme aranıyor emmek ıstıyor, (1 saate benm süt dolmuyor bıle )

üsstelık dedıgın tahın pekmezi de asırı derecede tuketmeye calısıyorum sütü arttırması ıcın ama bılemedım arttırıyormu acaba...:uhm:

hante bir saate dolmuyor benimde.2-3 saat diyorlar.ben dun emzirdikten sonra hepsini kustu mecburen rezene vermeye caliştim onunla birz doysun diye

ama tahin pekmez cok arttırıyor mu emin degilim.benim tasmasi lazım bu yemege.
bol su ve dinlenme uyku cok onemli
benimki de banyodan sonra uyumuyor hemen uyudugunda da 1 saate kalkıyor.

o zaman normal benım kıde senın duruma benzıyor cok, ama bende uyku ve dınlenme kısmı hiiç yok . ben dogumdan beri dınlendıgımı uykumdan birşey anladıgımı hattrlamıyorumm..
bırde kusmaya dıyorlar ki bebek fazlasıı cıkarır, fazla emerse yani. ama benım bebiş emdıgını faiziyle gerı öduyor hemen. merak ettgıım sey ; dedıgın gıbı bu kusmalardan sonra bebişim doymamıs mı oluyor yani (

kızlar sizin bebeklerde ağızdan burundan kusuyor mu

benım bebegım cok sık kusuyor, her emmeden sonra hatta emmenın dısında uykudan uyanıyorda kusuyor ama burnundan tanıkolmadım henüz. belki de kustu da ben farkında degılım...:uhm:

kızlar sizin bebeklerde ağızdan burundan kusuyor mu
benimkide kusuyor ağız burun
sonra tıkanıyor
hemen burnunu aspire ediyorum nefes alsın die

hemde nasıl krizim
ne bulsam hööppppcokacimcoook

sütüm su ana kadar dururken hiç akmadı
ama bitmedide
bazen bombeleşiyor
uyursam tas gibi oluyor
yeme içmeyle değil de benimki uykuyla coğalıyor

ekşine başladınız mı yoksam ??

slm kizlar ancak girebildim tekrar oglustan vakit olmuyor hic tebrik eden tum annislere tesekkur ederiz oglusumuz iyi cok sukur 2 gun once kontrolumuz vardi dogum kilomuzu gecmisiz sagligi da iyiymis simdilik bu kadar yazabiliyorum oglus uyurken firsat bu firsat uyuyayim biraz opuyorum tum bebisleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…