bebedorun mu? benimki de kılıflı, rahat görünüyor...mıgrosta bebek sıcak su torbaları vardı bu gece aldım ıkı tane kılıflı almak ısteyene..
krizalit yatagina koyacaksin karnina yakın bir yere
torbayi yarişina kadar dolduracaksin.
selam kızlar benimde melegim sonunda geldi kavustum bende çok zor bır dogum atlattım herseyım normaldı normal dogum yapacaktım 5 cm acılmam oldu belkı sezeryana doner dıye spinal yaptırdım ama bana yan etkı yaptı aslında normal doguma yardımcı olmak ıcın yapıldı etkı yaptıgı ıcın acıl sezeryana alındım sezeryanla dogum yaptım yogun bakımda falan yattuımm olsun bunca ezıyetın sonunda mınık kelebegıme kavustum teyzosları 3400 kg boyu 50cm zeynepnaz ısmıne 29 ocak öglen 13.30 dogum tarıhımız emmekte zorlanıyoruz sonra tekrar gırerım ınsallah vakıt bulursam gorusuruzz
en acemi old. konu bu.ama geçen çok fena oldu.ayaklarının altına ve karnına acı elma yagıyla masaj yaptım çıkardı.kızlar yardııım...gaz sancısı olunca ilk iş ne yapmam lazım???
selam annişlerrrr.. opuyorumnanaktan
bugün benim böcükü babasına sattım anamla kendimizi sokaklara attık.
kendimi revüzyona soktum, hastanede insanlıktan çıkmıştım insana döndüm tekrar.
saçlarımı boyattım, kestirdim, fön çektirdim.zemuszemus
kuaförden bi çıktım deli gibi yağmur. ne fön kaldı ne birşey tabii. ohaoldumsmile
eve geldim kuzucuk yedirilmiş, altı değiştirilmiş, gazı çıkartılmış mışıl mışıl uyuyor babasıyla beraber. :ecrin_bebek:
sonra da kuzuyu ananesine bıraktık kocayla sahil havası aldık biraz. oğulcum ortalık bebesi oldu bugün, anasından başka herkes baktı ona. kaydirigubbakcemile2
herkes iyidir inşallah
evindim valla rahatladıgına.bende dün aynı şekilde babasına bırakıp kuaföre ve markete gittim.çok ii geldi.
ben artık sut pompalamadigim icin birakamiyorum kimseye.aslinda ben de bir sinemaya gitmek istiyorum
bana da öyle geliyor gaz değil gibi, anlayamadım, tüm gün kök söktürdükten sonra uyudu kuzum şimdi, en son 2 saat önce vermiştim süt, yeni uyudu sizce uyandırmam gerekir mi bir saat sonra, kıyamıyorum da ya çok yoruldu yavrum...krizalit benimkide hep oyleydi sadece memede duruyordu
dertleri emmek merak etme.
krizalit ne kadar memede kaliyorsa o kadr da gaz oluyor
emzikle oyala bence
bebedorun mu? benimki de kılıflı, rahat görünüyor...
ayaklarının altına koydum şimdi...kızşar benimki babasının üstünde uyudu ama emzikle...emzik çıktığı anda ağlamaya başlıyor...bir sürü de süt içti tüm gün memedeydi, sizce derdi tam olaraak ne olabilir?
bana da öyle geliyor gaz değil gibi, anlayamadım, tüm gün kök söktürdükten sonra uyudu kuzum şimdi, en son 2 saat önce vermiştim süt, yeni uyudu sizce uyandırmam gerekir mi bir saat sonra, kıyamıyorum da ya çok yoruldu yavrum...
öyle yaptım öğretmenim ama doğru mu yapıyorum bilemedim,emziği düşmüş kuzunun yaaaa...uyuyakalmış öyle...
pompalarsan sütün çoğalır öğretmenim, ama dikkatli olmak lazım fazla pompaladığımda süt kalmıyo memelerde, Aras çıldırıyor tabi..her emzirmeden sonra 5 dk pompalamak yeterli gibi sanki, baya da süt birikiyor ben de kendimi güvende hissediyorumdemet pompalamak mi lazim ?
canim aciyor diye pompalamiyorum ben
ohh iyi gelmiştir sana esmercimselam annişlerrrr.. opuyorumnanaktan
bugün benim böcükü babasına sattım anamla kendimizi sokaklara attık.
kendimi revüzyona soktum, hastanede insanlıktan çıkmıştım insana döndüm tekrar.
saçlarımı boyattım, kestirdim, fön çektirdim.zemuszemus
kuaförden bi çıktım deli gibi yağmur. ne fön kaldı ne birşey tabii. ohaoldumsmile
eve geldim kuzucuk yedirilmiş, altı değiştirilmiş, gazı çıkartılmış mışıl mışıl uyuyor babasıyla beraber. :ecrin_bebek:
sonra da kuzuyu ananesine bıraktık kocayla sahil havası aldık biraz. oğulcum ortalık bebesi oldu bugün, anasından başka herkes baktı ona. kaydirigubbakcemile2
herkes iyidir inşallah
sudembebis gözünaydın senin de..
sudem masallah kızına
benim velet hep yuzunu cizdi.tırnaklarnı nasıl kesiyorsunuz?
pompalarsan sütün çoğalır öğretmenim, ama dikkatli olmak lazım fazla pompaladığımda süt kalmıyo memelerde, Aras çıldırıyor tabi..her emzirmeden sonra 5 dk pompalamak yeterli gibi sanki, baya da süt birikiyor ben de kendimi güvende hissediyorum
benimkide gaz sancısından kıvranırken hep meme arıyor
orda susuor
ama gazını cıkarmadan sakın verme
gaz üstüne gaz biniyor
bu sefer hazımsızlık baslıyor
onun sancısı daha cok oluyor
2 saat cok bi süre değil uyuyorsa sakın uyandırma
zaten bugün sancı cekmiş tavru
bırak uyusn ne kadar isterse
sarılık zamanları gecti artık
bence rahat ol
krizalit uyandirma bence.4 saaati gecmesin demişti doktor bana
goreve haziran da mi baslasam yoksa bir yıl izin alip seneye 2.donem mi baslasam bilemiyorum.ortasinda baslarsam cok zor olur diye ahziranda baslayabilirim
ya sen?basladin mi yeni okuluna
8 ocaktaymiş sanirim bu yıllki basvurular bakalım beni etkileyecek mi
yook uyandırma bence. uyusun kuzu, uykuya da ihtiyacı var, yorulmuştur.
zaten çok acıkırsa uyanır o kendiliğinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?