krizalit, peki o 5 dk lik dolumlari gunun sonunda mi donduruyorsun yoksa ne kadar cıkarsa ciksin hemen buzluga mi atiyorsun?sanki benden pek bisey cıkmaz gibi geliyor 5 dk dan(bu arada 5+5 dk mi?)
krizim sıcak torbasından ziyade
kucakk
cok iyi geliyor bebişlere
bizimki hep kucakta valla
alısır diyorlar
alısırsa alıssın
yeterki o huzurlu olsun
krizalit, peki o 5 dk lik dolumlari gunun sonunda mi donduruyorsun yoksa ne kadar cıkarsa ciksin hemen buzluga mi atiyorsun?sanki benden pek bisey cıkmaz gibi geliyor 5 dk dan(bu arada 5+5 dk mi?)
canımcım anne sütü dolapta 48 saat korunabilir. onun için 48 saat biriktirip sonra buzluğa atabilirsin.
yalnız dikkat etmen gereken dolaptaki soğuk sütün için memeden çıkan ılık sütü koymaman.
ılık sütü önce başka kapta dolapta soğut, aynı soğukluğa gelince ikisini birleştir.
esmercim sen dolaptaki sütü bebişe verirken nasıl ısıtıyorsun? ben benmari usulü sıcak suyun içine biberonu oturtuyorum 3-4 dk tutup alıyorum ama çok da içime sinmiyor, sanki besin değerini kaybediyormuşl gibi geliyor....???
herkese çok teşekküer ederim kızlar o herseye deger onu kucagıma alınca butun herseyı unuttum ne agrım kaldı nede yasadıklarım cok sukur saglıklı sıhhatlı sag saglım aldım ya baska ne ısterım allahtan
şimdi yazdıklarınızı okudum süt neden sağıyorsunuz çoğalsın diyemi yoksa bebek memedeki sütü bitiremiyor diye sizi rahatsızlıkmı veriyor ağrı gibi.ben ilk zamanlar hastanede süt gelsin diye sağmıştım üç saatte bir ama sonra kimse devam et demedi.çok merak ettim şimdi.
kibelecimmmmmm guzel anne
nasıl gogusun iyileşmiştir umarim
valla bizim coocuk doktoru tanidigimiz israrla uzerine sakin koyma dedi.ben de hickoymadim
onun yerine cocugu vucuduma yapıştiriyorum.bu sabah yine oyleydik
bebedorun mu? benimki de kılıflı, rahat görünüyor...
ayaklarının altına koydum şimdi...kızşar benimki babasının üstünde uyudu ama emzikle...emzik çıktığı anda ağlamaya başlıyor...bir sürü de süt içti tüm gün memedeydi, sizce derdi tam olaraak ne olabilir?
bende sağayım o zaman peki bebek emdikten sonramı sağmak gerekiyor.
bebedorun mu? benimki de kılıflı, rahat görünüyor...
ayaklarının altına koydum şimdi...kızşar benimki babasının üstünde uyudu ama emzikle...emzik çıktığı anda ağlamaya başlıyor...bir sürü de süt içti tüm gün memedeydi, sizce derdi tam olaraak ne olabilir?
yok canım bebedor degıl oyle bır urun getırmısler rengarenk ve boy boy ben ıkı tane farklı aldım ama cesıt cesıt mınnacıkları bıle vardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?