selam kızlar benimde melegim sonunda geldi kavustum bende çok zor bır dogum atlattım herseyım normaldı normal dogum yapacaktım 5 cm acılmam oldu belkı sezeryana doner dıye spinal yaptırdım ama bana yan etkı yaptı aslında normal doguma yardımcı olmak ıcın yapıldı etkı yaptıgı ıcın acıl sezeryana alındım sezeryanla dogum yaptım yogun bakımda falan yattuımm olsun bunca ezıyetın sonunda mınık kelebegıme kavustum teyzosları 3400 kg boyu 50cm zeynepnaz ısmıne 29 ocak öglen 13.30 dogum tarıhımız emmekte zorlanıyoruz sonra tekrar gırerım ınsallah vakıt bulursam gorusuruzz
krizalit selam dün eşim nöbetçi eczane bulup bizimkine arkadaş tavsiyesi ile Nurse Harvey's diye bitkisel bir şurup aldı
ben 2 gecedir hiç uyumuyorum çocuğa bir haller oldu basıyor çığlığı ayaklar karnına toplanmış durumda sadece mememe gelince susuyor ama can bu dayanamıyorum gögsümde dalıyor beşiğe koyunca açıyor gözünü başlıyor bu şurubu verince gazını çıkardı ama sanırım bizimki sadece gaz sorunu değil
sudem masallah kızına
benim velet hep yuzunu cizdi.tırnaklarnı nasıl kesiyorsunuz?
harika sana moral olmus essmer cok sevindşm
krizalit selam dün eşim nöbetçi eczane bulup bizimkine arkadaş tavsiyesi ile Nurse Harvey's diye bitkisel bir şurup aldı
ben 2 gecedir hiç uyumuyorum çocuğa bir haller oldu basıyor çığlığı ayaklar karnına toplanmış durumda sadece mememe gelince susuyor ama can bu dayanamıyorum gögsümde dalıyor beşiğe koyunca açıyor gözünü başlıyor bu şurubu verince gazını çıkardı ama sanırım bizimki sadece gaz sorunu değil
bu şurupta da yazıyor ağlama nedeni gaz sancısı ya da Infantil kolik dir diye bu kolik mevzusunu netde okuduk aynı bizim durum ayaklar karında yüzü kızarıyor memede susuyor 3.haftada başlayıp 3 ay devam edermiş bizde 3. haftamızdayız ve başladı bu nöbetler
haa bu arada ben oturuu pozisyonda dizimin üzerine yüzükoyun yatırdım başını yan olarak dizime koydum sırtını ovalayıp popoya vuruncada gazı çıktı dene istersen
selammm tek elle yazmaya calişicam
kusuyor benimkide 20 dk emdikten sonra yatirmiyorum.gaz cıkartmaya calişiyorum sanki işe yaradi
gaz icin rezene cayi birde cocugu vucuduna yapıstırıp dolasma ben,m yontemlerim.gerci rezene icmiyor artk.birde kremle karnina masaj yapıyorum
selam annişlerrrr.. opuyorumnanaktan
bugün benim böcükü babasına sattım anamla kendimizi sokaklara attık.
kendimi revüzyona soktum, hastanede insanlıktan çıkmıştım insana döndüm tekrar.
saçlarımı boyattım, kestirdim, fön çektirdim.zemuszemus
kuaförden bi çıktım deli gibi yağmur. ne fön kaldı ne birşey tabii. ohaoldumsmile
eve geldim kuzucuk yedirilmiş, altı değiştirilmiş, gazı çıkartılmış mışıl mışıl uyuyor babasıyla beraber. :ecrin_bebek:
sonra da kuzuyu ananesine bıraktık kocayla sahil havası aldık biraz. oğulcum ortalık bebesi oldu bugün, anasından başka herkes baktı ona. kaydirigubbakcemile2
herkes iyidir inşallah
sudembebis gözünaydın senin de..
kızlar yardııım...gaz sancısı olunca ilk iş ne yapmam lazım???
bugün minnoşu halasına bıraktık
babasıyla basbasa gezdik
kendimizi cıkıyor gibi hissettik kaydirigubbakcemile3
selam kızlar benimde melegim sonunda geldi kavustum bende çok zor bır dogum atlattım herseyım normaldı normal dogum yapacaktım 5 cm acılmam oldu belkı sezeryana doner dıye spinal yaptırdım ama bana yan etkı yaptı aslında normal doguma yardımcı olmak ıcın yapıldı etkı yaptıgı ıcın acıl sezeryana alındım sezeryanla dogum yaptım yogun bakımda falan yattuımm olsun bunca ezıyetın sonunda mınık kelebegıme kavustum teyzosları 3400 kg boyu 50cm zeynepnaz ısmıne 29 ocak öglen 13.30 dogum tarıhımız emmekte zorlanıyoruz sonra tekrar gırerım ınsallah vakıt bulursam gorusuruzz
selammm tek elle yazmaya calişicam
kusuyor benimkide 20 dk emdikten sonra yatirmiyorum.gaz cıkartmaya calişiyorum sanki işe yaradi
gaz icin rezene cayi birde cocugu vucuduna yapıstırıp dolasma ben,m yontemlerim.gerci rezene icmiyor artk.birde kremle karnina masaj yapıyorum
selam annişlerrrr.. opuyorumnanaktan
bugün benim böcükü babasına sattım anamla kendimizi sokaklara attık.
kendimi revüzyona soktum, hastanede insanlıktan çıkmıştım insana döndüm tekrar.
saçlarımı boyattım, kestirdim, fön çektirdim.zemuszemus
kuaförden bi çıktım deli gibi yağmur. ne fön kaldı ne birşey tabii. ohaoldumsmile
eve geldim kuzucuk yedirilmiş, altı değiştirilmiş, gazı çıkartılmış mışıl mışıl uyuyor babasıyla beraber. :ecrin_bebek:
sonra da kuzuyu ananesine bıraktık kocayla sahil havası aldık biraz. oğulcum ortalık bebesi oldu bugün, anasından başka herkes baktı ona. kaydirigubbakcemile2
herkes iyidir inşallah
sudembebis gözünaydın senin de..
ben de makas var kesemedim
bir de tırnak makasi alim
saoll essmer
nasili oksuruk var mi hala??
krizalit sicak su torbasını karninin yakınına koyacakmişsin doktor dedi uzerine koymayacakmişiz
krizalit sicak su torbasını karninin yakınına koyacakmişsin doktor dedi uzerine koymayacakmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?