2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun . Allah analı babalı büyütsün. O herşeye bedel.

cnm biz de tavsiye sonucu bu şurunu aldık ama şişenin üzerinde bir aydan küçük bebeklerde kullanılmaz yazıyor,1 aydan sonra vermek gerekiyormuş,

sudeciğim hayırlı olsun cnm,Allah analı babalı büyütsün,hayırlı,sağlıklı ,uzun ömür versin...

selammm tek elle yazmaya calişicam

kusuyor benimkide 20 dk emdikten sonra yatirmiyorum.gaz cıkartmaya calişiyorum sanki işe yaradi

gaz icin rezene cayi birde cocugu vucuduna yapıstırıp dolasma ben,m yontemlerim.gerci rezene icmiyor artk.birde kremle karnina masaj yapıyorum

selam annişlerrrr.. opuyorumnanaktan
bugün benim böcükü babasına sattım anamla kendimizi sokaklara attık.
kendimi revüzyona soktum, hastanede insanlıktan çıkmıştım insana döndüm tekrar.
saçlarımı boyattım, kestirdim, fön çektirdim.zemuszemus
kuaförden bi çıktım deli gibi yağmur. ne fön kaldı ne birşey tabii. ohaoldumsmile
eve geldim kuzucuk yedirilmiş, altı değiştirilmiş, gazı çıkartılmış mışıl mışıl uyuyor babasıyla beraber. :ecrin_bebek:
sonra da kuzuyu ananesine bıraktık kocayla sahil havası aldık biraz. oğulcum ortalık bebesi oldu bugün, anasından başka herkes baktı ona. kaydirigubbakcemile2

herkes iyidir inşallah
sudembebis gözünaydın senin de..

haa bu arada ben oturuu pozisyonda dizimin üzerine yüzükoyun yatırdım başını yan olarak dizime koydum sırtını ovalayıp popoya vuruncada gazı çıktı dene istersen

bizim de bugün 20. gün...çıldıracam rapunzel anlayamadım,sürekli emip uyuyan çocuk bugün çıldırıyor öfke dolu...uyumuyor, sürekli emmek istiyor, ancak emzik verince sususyor.emzik düşünce basıyor çığlığı. karnına falan da çekmiyor çok fAZLA BACAKLARINI ANLAYAMADIM GİTTİ NEDİR ŞİMDİ BU?

masaj da yaptırmıyor benimki...kızlar yardım edin lütfen, sıcak su torbasını karnının üstüne mi koyacağım, poposunun altına mı??? Bir de ne kadar sıcak olacak???

krizalit hiç bilmediğim bir konu, bizim gaz sancımız olmadı henüz çok fazla.
1-2 gün olmuştu onda da ben 2 tane havlu ısıtmıştım ütüyle dönüşümlü olarak. biri soğuyunca hazırdaki diğer sıcağı koymuştum. sürekli yarım saat falan havlu tutmuştum bu şekilde rahatlatmıştı.
ama biizmki çok şiddetli değildi yani.

zinco nun bitkisel bi damlasını aldım
bizimkide 2 gündür cıglık cıglıga
anlamadım 2 günde noldu bu cocuga

canım oh ne iyi yapmışsın.rahatlamışsındır

bir de benim doktor cay icirebilirsin dedi gunde yarim cay abrdagini gecmiyecek sekilde.

juliet ıhlamuru ile rezeneyi kariştirip iciriyormus 25 cc

kızlar yardııım...gaz sancısı olunca ilk iş ne yapmam lazım???

canım ben gunde ıkı kez 30 ar cc ıhlamur verıyorum.
karnına sıcak havlu..
ve masaj saat yonunde yarım ay seklınde yanı kalın bagırsak yonunde masaj..
gecen gece gazımız mıdemızde kaldı onun ıcın sap sımplex ve metsıl vermıs eczane ıkısının de ıcerıgı aynı 4 damla verdık cok ıyı geldı..

bugün minnoşu halasına bıraktık
babasıyla basbasa gezdik
kendimizi cıkıyor gibi hissettik kaydirigubbakcemile3

ohhhh yarasın balayı da yaparsınız sız yakında julı :))

canım gecmıs olsun cok zor gecmıs ama melegıne kavusmussun 41.5 kere masallah ıkınızede..

canımcım krızalıte yazdım yukarıda buna ek olarak
kusması gazdan oluyo genelde
ben gaz cıkarırken omzuma yatırıyorum bacaklarını ıncitmeden topluyorum
karnına dogru sırtına hafıf masaj sıkısınca cok cabuk cıkıyo gaz.
otururken daha rahat oluyo bu dedıgım..
ama tepınırken olmuyo hafıf salmıs olması lazım kendını kolumla mıde bolgesınden kendıme dogru bastırıyorum bırde tabıı bebegı ezmeden :roflol:

oohhh sefan olsun seker
bosver alıssın sosyal olur :)))

ben de makas var kesemedim
bir de tırnak makasi alim
saoll essmer
nasili oksuruk var mi hala??

canım bende ıkısı de var hem makas hem tırnak makası ben tırmak makasından daha memnun kaldım ben de uyurken kesıyorum..

krizalit sicak su torbasını karninin yakınına koyacakmişsin doktor dedi uzerine koymayacakmişiz

canım ben de yenı bugun aldı cıcılı bıcılı ıkı tane sıcak su torbası ıyıkı soyledın bak..
ama ılık koyarsak ve cok agır olmazsa zarar vermez kı!!
az doldururum zaten ufacık benım aldıklarım ve kendınden kılıfları var..
mıgrostan aldım almak ısteyene..

kibelecimmmmmm guzel anne
nasıl gogusun iyileşmiştir umarim

valla bizim coocuk doktoru tanidigimiz israrla uzerine sakin koyma dedi.ben de hickoymadim
onun yerine cocugu vucuduma yapıştiriyorum.bu sabah yine oyleydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…