nerdeyse baslıyorduk delikafadulden
görümcemdeyiz hala
onlar dışarı cıktı
kocam geldi yanlız kalmayım die
koymus cebine balonu gelmiş akannehirakannehir
ben kaçtom o kovaladı
tam yakalanmıstım
o güzel ses
ıngaaaaaaaaaaaaaasempatiksalakcinni
günaydın kızlar
merhaba herkese..görümcemin oğlu oldu bugün hastaneden çıktı,ev oturmasına onlara gidicez ilk defa oğlumla.
kızlar sizin bebeklerde ağızdan burundan kusuyor mu
kızlar yardııım...gaz sancısı olunca ilk iş ne yapmam lazım???
haa bu arada ben oturuu pozisyonda dizimin üzerine yüzükoyun yatırdım başını yan olarak dizime koydum sırtını ovalayıp popoya vuruncada gazı çıktı dene istersenkızlar yardııım...gaz sancısı olunca ilk iş ne yapmam lazım???
kızlar yardııım...gaz sancısı olunca ilk iş ne yapmam lazım???
selam kızlar benimde melegim sonunda geldi kavustum bende çok zor bır dogum atlattım herseyım normaldı normal dogum yapacaktım 5 cm acılmam oldu belkı sezeryana doner dıye spinal yaptırdım ama bana yan etkı yaptı aslında normal doguma yardımcı olmak ıcın yapıldı etkı yaptıgı ıcın acıl sezeryana alındım sezeryanla dogum yaptım yogun bakımda falan yattuımm olsun bunca ezıyetın sonunda mınık kelebegıme kavustum teyzosları 3400 kg boyu 50cm zeynepnaz ısmıne 29 ocak öglen 13.30 dogum tarıhımız emmekte zorlanıyoruz sonra tekrar gırerım ınsallah vakıt bulursam gorusuruzz
arkadaşımda su torbası ile bu sorunu çözüyormuş biz annemle kuru banyo denedik yani bezi kaloriferde ıswıtıp ayaklarına ve karnına koyuyorsun bu da bir çözüm olabilrcanım ben gaz sancısı olunca hemen ıhlamur yapıp içine biraz rezene katıyorum
bebe yağıla karnına maşaj
ve ayaklarına sıcak su torbası koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?