2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

alemsin ne güldüm yazdıklarını okurken. bu arada bizimki de başladı hadi artık kaç ay oldu ölcem ben diye. bakalım ben de yakın bir zamanda kaçamayacağım herhalde sempatiksalakcinni

günaydın kızlar

gunaydın canım

merhaba herkese..görümcemin oğlu oldu bugün hastaneden çıktı,ev oturmasına onlara gidicez ilk defa oğlumla.

Uzun bir aradan sonra merhaba kızlar. Geçmişe hiç bakmıyorum çünkü okumaya kalksam altından kalkamam. Umarım herkes iyidir. Ya benim hiç kendime ayıracak vaktim olmuyor. Zaten kaynanam yüzünden bunalımdaydım. Kadın bu loğusa halimle çatır çatır kavga etti benimle. Anne yapma bak loğusayım üzüntüden kanamalarım arttı dedim,daha da artsın dedi. Bir de yaptıklarına bakmadan sütün yetiyor mu ki diyor. Sen başımdayken süt mü gelir diyecektim zor tuttm kendimi. Şükür ki 2 gün önce gitti. Şimdi kız kardeşim kalıyor yanımda,o kadar rahatladım ki anlatamam. Bu arada sizlerle sohbet etmeyi de özledimmm...

kızlar sizin bebeklerde ağızdan burundan kusuyor mu

slm kızlar..
ankara0606 benim bebeğim de ağzından burnundan kusuyor,
benim yavrum çok kusuyor,yazılanlara göre aynı durumda olan çok arkadaş var,
ne yapmamız lazım acaba,biz eşimle acaba dra götürsekmi diyoruz,
arada fışkırtarakta kusuyor,dün akşam banyo yaptırmıştım,bugün sabah bir kustu çıtçıtlı badisine kadar girdi kusmuk,
sabah üstbaş değiştirdik yine,kıyafet dayanmıyor...

kızlar yardııım...gaz sancısı olunca ilk iş ne yapmam lazım???

krizalit selam dün eşim nöbetçi eczane bulup bizimkine arkadaş tavsiyesi ile Nurse Harvey's diye bitkisel bir şurup aldı
ben 2 gecedir hiç uyumuyorum çocuğa bir haller oldu basıyor çığlığı ayaklar karnına toplanmış durumda sadece mememe gelince susuyor ama can bu dayanamıyorum gögsümde dalıyor beşiğe koyunca açıyor gözünü başlıyor bu şurubu verince gazını çıkardı ama sanırım bizimki sadece gaz sorunu değil

bu şurupta da yazıyor ağlama nedeni gaz sancısı ya da Infantil kolik dir diye bu kolik mevzusunu netde okuduk aynı bizim durum ayaklar karında yüzü kızarıyor memede susuyor 3.haftada başlayıp 3 ay devam edermiş bizde 3. haftamızdayız ve başladı bu nöbetler

bugün minnoşu halasına bıraktık
babasıyla basbasa gezdik
kendimizi cıkıyor gibi hissettik kaydirigubbakcemile3

selam kızlar benimde melegim sonunda geldi kavustum bende çok zor bır dogum atlattım herseyım normaldı normal dogum yapacaktım 5 cm acılmam oldu belkı sezeryana doner dıye spinal yaptırdım ama bana yan etkı yaptı aslında normal doguma yardımcı olmak ıcın yapıldı etkı yaptıgı ıcın acıl sezeryana alındım sezeryanla dogum yaptım yogun bakımda falan yattuımm olsun bunca ezıyetın sonunda mınık kelebegıme kavustum teyzosları 3400 kg boyu 50cm zeynepnaz ısmıne 29 ocak öglen 13.30 dogum tarıhımız emmekte zorlanıyoruz sonra tekrar gırerım ınsallah vakıt bulursam gorusuruzz

analı babalı büyüsün bebişin
sonunda sende kavustun meleğine
bebişlere kavusunca cekilen acılar unutulyor
sanada cok gecmiş olsun

canım geçmiş olsun ve gözünaydın diyelim Sağlıklı uzun güzel bir hayat dilerim Zeynepnaz a...
canım ben gaz sancısı olunca hemen ıhlamur yapıp içine biraz rezene katıyorum
bebe yağıla karnına maşaj
ve ayaklarına sıcak su torbası koyuyorum
arkadaşımda su torbası ile bu sorunu çözüyormuş biz annemle kuru banyo denedik yani bezi kaloriferde ıswıtıp ayaklarına ve karnına koyuyorsun bu da bir çözüm olabilr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…