valla dün 75 cc'yi azimle ağzına tıkmaya çalışınca o da azimle güdümlü mermi gibin püskürttü yarım saat sonra. akannehir
valla gazını çıkarıp yatırıyorum; zaten benimki daha yerken bir yandan garklıyor. cokacimcoook
20 dk onu dik tutmaya kalksam uyku sersemi ikimizde yere kapaklanırız yeminlen delikafadulden
sizlere birsey soracağım bilmiyorumkismile
ekşın esnasında yada sonrasında
bebek ağladığında yüzüne bakılmazmış gusul abdesti almadan
duydunuz mu
halam sıkı sıkı tembihledi bana
ağlasada zırlasada hemen abdest alıp öyle al kucağına dedi
ve sakın emzirme gusulsüz dedi
duydunuzmu böyle bir sey
Ben hic uyuyamiyorum belki o yüzden sütüm azdir
biz artık kanıksadık, hem de fışkırır tarzda kusuyo...
bebişleri kaç günlük olduktan sonra dışarı çıkarmaya başladınız.illaki 40 ını beklemeliyiz.
bugün minnoşu halasına bıraktık
babasıyla basbasa gezdik
kendimizi cıkıyor gibi hissettik kaydirigubbakcemile3
gözün aydı canım sağlıkla büyüt inşallahselam kızlar benimde melegim sonunda geldi kavustum bende çok zor bır dogum atlattım herseyım normaldı normal dogum yapacaktım 5 cm acılmam oldu belkı sezeryana doner dıye spinal yaptırdım ama bana yan etkı yaptı aslında normal doguma yardımcı olmak ıcın yapıldı etkı yaptıgı ıcın acıl sezeryana alındım sezeryanla dogum yaptım yogun bakımda falan yattuımm olsun bunca ezıyetın sonunda mınık kelebegıme kavustum teyzosları 3400 kg boyu 50cm zeynepnaz ısmıne 29 ocak öglen 13.30 dogum tarıhımız emmekte zorlanıyoruz sonra tekrar gırerım ınsallah vakıt bulursam gorusuruzz
selam annişlerrrr.. opuyorumnanaktan
bugün benim böcükü babasına sattım anamla kendimizi sokaklara attık.
kendimi revüzyona soktum, hastanede insanlıktan çıkmıştım insana döndüm tekrar.
saçlarımı boyattım, kestirdim, fön çektirdim.zemuszemus
kuaförden bi çıktım deli gibi yağmur. ne fön kaldı ne birşey tabii. ohaoldumsmile
eve geldim kuzucuk yedirilmiş, altı değiştirilmiş, gazı çıkartılmış mışıl mışıl uyuyor babasıyla beraber. :ecrin_bebek:
sonra da kuzuyu ananesine bıraktık kocayla sahil havası aldık biraz. oğulcum ortalık bebesi oldu bugün, anasından başka herkes baktı ona. kaydirigubbakcemile2
herkes iyidir inşallah
sudembebis gözünaydın senin de..
sudem masallah kızına
benim velet hep yuzunu cizdi.tırnaklarnı nasıl kesiyorsunuz?
bana da öyle geliyor gaz değil gibi, anlayamadım, tüm gün kök söktürdükten sonra uyudu kuzum şimdi, en son 2 saat önce vermiştim süt, yeni uyudu sizce uyandırmam gerekir mi bir saat sonra, kıyamıyorum da ya çok yoruldu yavrum...
öyle yaptım öğretmenim ama doğru mu yapıyorum bilemedim,emziği düşmüş kuzunun yaaaa...uyuyakalmış öyle...
günaydınnn
00:30 da yattım 01:00 benim böcük açım demeye başladı, beslendik. 02:00'de geri yattım, 02:30'da kustu kalktık üstünü değiştirdik.
03:00'de yattım; böcük içindekileri kustuğu için 03:45'de açlık naraları atmaya başladı, kalktık beslendik gene. 04:50'da geri yattık.
05:45'de öksürük krizi tuttu, sırtını vurup pışpış yaptık, saat 06:15 oldu ve işe gitmek için hazırlanmaya başladım. mafoldumben
şimdi bu 8 bilinmeyenli denklemde ben kaç saat uyumuş oluyorum. akannehir
asıl can alıcı soru; bugün biter mi bilmiyorumkismile
valla dün 75 cc'yi azimle ağzına tıkmaya çalışınca o da azimle güdümlü mermi gibin püskürttü yarım saat sonra. akannehir
valla gazını çıkarıp yatırıyorum; zaten benimki daha yerken bir yandan garklıyor. cokacimcoook
20 dk onu dik tutmaya kalksam uyku sersemi ikimizde yere kapaklanırız yeminlen delikafadulden
gunaydın kızlarrr..esmer ne güldüm sana hepimiz aynıyız esmer merak etme nescafe içmekten anam agladı be uykum açılsın diye....uykusuzluktan başım agrıyor alalhım
ayça sen normal temzilik yapcan ya ben napim mevlüt yapıcam bu evi kim temizlicek hiç bi fikrim yogggg:)))
..cumartesi mevlüt yapcam kızlar ben sonrada anneme kaçıcam annem bakar belki biraz ben uyurum:)))
kızlar sizin bebişlerde arada cok hızlı hızlı nefes alıp veriyormu:uhm:
bişimi var acaba
kızlar sizin bebişlerde arada cok hızlı hızlı nefes alıp veriyormu:uhm:
bişimi var acaba
benimki de öyle hizli hizli nefes alip veriyor özellikle emerken
juli ayrise oluyor bazen normaldir sanırım.
sanki olimpiyat koşusuna çıkmış gibi oluyo benimki
özellikle emerken
ayy rahatladım valla banada 40 çıkmamış yok 20 gunluk bebe dışarımı çıkarmış diyip durdular sinir olmuştum..sürekli elini yüzünü kontrol ediyorum ben çıksamda bugunde biraz gezelim kızımla markete gideriz hem..anneanne ile dede oglumu 10 dk gezdirdiler sahilde bebek arabamiz baabda olunca uzatamadiilar.zaten babam aman usur diye hemen eve getirdi bıdıgı.cok evhamlidir da...biz ilk 20 gunluk olunca attik kendimizi disari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?