kızlar bu bebekler uyanikken napıyorsunuz onlarla?
oturun kız otursuğunuz yerde gezmeyin uşaklarla =Phehehhe çok kıskanç gördüm kendimi=Pbugünde hava bir güzel herkes dışarda ben içerde ya benim sırtık çok terliyo azcık rüzgar değse buz kesiyo=(hiç düşünmüyorum bir yerlere gitmeyi vışş havalar ısınsın öyle=)baharı görek bir yahu =P nefes alıp vermesi ciğerleri yeni yeni gelişiyor ondandır yahu ...bizimkide öyle hızlı emiyorki arada bir düdük sesi gibi ses çıkarıyor gırk gırk yutarken.......ilk zaman tuhafladım baktım şikayetçi değil halinden...yahu ben giremiyorum siteye artıkın kızlar ikiledi birde zeynom 15 tatile girdi beynimi yiyo arkadaş diye alışık okuldan eğlenmeye bende bebişten işlerden gelen gidenden fırsat buldukça onunla ilgileniyorum....anam gelen giden bitmiyor..her akşam misafirim var abartısız.....çok yorgundum artık geçen gece bebeiş ağladı gece ben ağladım bebek ağladı ben ağladım ..sonra rahatladım...dün gecede bir uyuymuşum 2 saatlik uykum asır gibi geldi ..bugün dinleniğim şükür....akşama kimseyi beklemiyorum...mümkünse kocemle eve gelir gelmezs kavga etmeyi planlıyorum....kızdırdı beni bir acısını çıkartıyım adam gram ilgilenmiyor doğumdan beri bizle ya ağzını bıçak açmıyor..saat 9 yatıyor ..herşeye bağırıp çağırıyor..surat on karış herkes dalga geçiyor lohusalık bunalımına mıgirdin diye....bana bişey olduğu yok adama ne oluyosa ...bu akşam bir ifadesini alıyım bakalım...ne iş=Pneyse döktüm içimi gidiyom ben..işler bitti yemekte yaptım ....bir duş alıyım kızımı emzirip koca kızımın oyuncaklarını ayırıcam her akşam her gelenin önüne ne varsa döküyor...biraz azaltıyım ....haden gari öptüm sizi ..uşakları iyi sarın sarmalayın=Pkoklayın casmin teyzesi için=)
kızlar bebegine akika kurbanı kesen varmı yada biliyormusunuz?
ya da juli gibi evden kaççççççççççççççç
ecrin o ne demek?
kesilmesi mi lazım
casmin nasıl dayanıyon bu tempoya?
öğretmenim
uyanukken ya ana kucağında yada anasının kucağında
sırt üstü yatıpta bakınayım demez hiç
birde hep muhabbet istiyo
bende dereden tepeden bütün gün bişiler anlatım kaydirigubbakcemile3
kızlar bebegine akika kurbanı kesen varmı yada biliyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?