ayy yerim ben onukızlar utku atanın resimlerini ekledim yine..
benim oğlan alem oldu ya ses çıkararak bile gülüyo tepki veriyo mutlu olduğunda agucuk sesler çıkartmaya bile başladı..
dur annesi daha 1 ay falan varsizinkiler konuştugunuzda size bakıyormu ve gülüyormu
benimki ben konusunca hareket etse bile hareketsiz durup dinliyor ama bana bakmıyor :sinifsinif:
ses gelen yere dönmüyor bide kendi kendine gülüyor ama bi bana gülmüyor
ne zaman bilinçli gülecek acabafisfisfis
sezeyan olan anneler kesi yeriniz tam olarak ne zaman geçti benimki hala acıyor hareket ederken elimi dokununca yada bir yere dokununca acı hissediyorum.
kızlar merhaba nasılsınızz?ınternette sezeryan sonrasrıı normal dogum oluyor mu onu arastırıyodum hıcsezeryandan sonra normal dogum yapan bırını duydunuz mu?vallla ben hıc ıstemeyerek mecbur acıl sezeryana alındım o kadar sancıyı cektıkten sonra ıkıncıyı yaparsam normalı denıycem tekrarrr hıc bılgısı olan var mı bu konu hakkında?
kıslar bişey sorucam acil cevap lütfen
benim sütüm yetmiyor mama takviyesi yapıyoruz. acaba pompa kullansam sütüm artar mı? artaıyorsa nasıl kullanmam gerek?
bide eczaneden 7 milyona tirle aldırdım onlada beceremiyorum. bebedorun manuel göğüs pompasını alsammı işime yararmı şimdi durduk yere o kadar para vermek istemiyorum gerek yoksa zaten bebiş yüzünden bayağı masrafımız oldu ne yapayım işe yararmı yararsa hiç umursamam alırım
Nette bunu buldum en uygun fiyat
Bebedor Manuel Göğüs Pompası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bebeğinin emişi nasıl kaç dakika ve ne kadar aralılarla
sık sık emiyorsa emdikce süt gelir zaten
ve yetmediğini nerden anlıyorsun
doktormu dedi
evet julicim dr söyledi 1. aylık kontrolümüzde gittiğimizde kilo almamıştı
tirleylede yapmaya çalıştığımda bi iki damla bişey geliyo ama zaten onla beceremiyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?