2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sizinkiler konuştugunuzda size bakıyormu ve gülüyormu
benimki ben konusunca hareket etse bile hareketsiz durup dinliyor ama bana bakmıyor :sinifsinif:
ses gelen yere dönmüyor bide kendi kendine gülüyor ama bi bana gülmüyor
ne zaman bilinçli gülecek acabafisfisfis

sezeyan olan anneler kesi yeriniz tam olarak ne zaman geçti benimki hala acıyor hareket ederken elimi dokununca yada bir yere dokununca acı hissediyorum.

oferta benimde acıyor agrıyor bazen..bende merak ediyorum nezaman eski halimize döncez acaba.

Kizlar nasilsiniz giremedm bi kac gündür gecmisede bayagidir bakamadim ( 3. haftaya girerken büyüme atagi gecirdik 3 gün 3 gece mememden indiremedim beyfendiyi.Bu gün neyse normale döndük.Geceleride mememin üstünde uyuyunca ben uyuyamadim sersem gibiyim neti actim ama basim dönüyor herkes iyidir umarim .2 oglani banyoya sokup yikayayim ondan sonra beni rahat birakirlarsa tekrar bakarim buraya rahat rahat,
Dimple2 sen nasilsin 3 oglanla benden daha uykusuzsunudur herhalde .3 tane olsalardi napardim diye düsündükce sen geldin aklima.Vaktin olurda girer okursan kolay gelsin sana.

kızlar utku atanın resimlerini ekledim yine..

benim oğlan alem oldu ya ses çıkararak bile gülüyo tepki veriyo mutlu olduğunda agucuk sesler çıkartmaya bile başladı..
ayy yerim ben onu
dur annesi daha 1 ay falan var

sezeyan olan anneler kesi yeriniz tam olarak ne zaman geçti benimki hala acıyor hareket ederken elimi dokununca yada bir yere dokununca acı hissediyorum.

benim su an batırınca acıyor ve hissislik var bazı yerlerd

benim de bazen acıyor
ağır kaldırınca, yorulunca, bi yere çarpınca
bir de geçenlerde mekik çekmek istedim o zaman

ben 3 hafta sonra dikişlerimi hissetmiyordum bile çabuk iyileşti benim.
sadece çok üşürsem sızlıyor artık.

meltem kolay gelsin sana da canım.

kızlar merhaba nasılsınızz?ınternette sezeryan sonrasrıı normal dogum oluyor mu onu arastırıyodum hıcsezeryandan sonra normal dogum yapan bırını duydunuz mu?vallla ben hıc ıstemeyerek mecbur acıl sezeryana alındım o kadar sancıyı cektıkten sonra ıkıncıyı yaparsam normalı denıycem tekrarrr hıc bılgısı olan var mı bu konu hakkında?

esmeralda
Nasilsin Ayaz Pasa nasil?Sagol canim ilk oglandan tecrübeliyim ya pek sok yasamiyorum bu oglan daha bi sakin gibi ama cok gariban bakiyor suratima acindiriyor kendini maymuncuk :))

scedcedu
Merhaba canim nasilsiniz? Kolum berbat hic sorma ( Yarin gene akupunktur var 4 seans daha var ama hic ümidim yok.Bu gün cok buz var yerlerde doktor randevum vardi gitmedim iptal ettim.Arabalar kayiyor insanlar yürüyemiyor kayiyor cocukla düserim diye vazgectim .Havalar düzelsin röntgen filan cekilecekmis.Bazen gece emzirirken yatakta emziriyorum kolumda uyuyup kaliyor hemen uyusma basliyor ebe yapma dedi ama güzel uyusun diye sesimi ciakrtmiyorum olan koluma oluyor.

bir arkadasim ilk cocugunu türkiyede sezeryan olup 2. cocugunu viyanada normal yapti

kıslar bişey sorucam acil cevap lütfen
benim sütüm yetmiyor mama takviyesi yapıyoruz. acaba pompa kullansam sütüm artar mı? artaıyorsa nasıl kullanmam gerek?
bide eczaneden 7 milyona tirle aldırdım onlada beceremiyorum. bebedorun manuel göğüs pompasını alsammı işime yararmı şimdi durduk yere o kadar para vermek istemiyorum gerek yoksa zaten bebiş yüzünden bayağı masrafımız oldu ne yapayım işe yararmı yararsa hiç umursamam alırım
Nette bunu buldum en uygun fiyat
Bebedor Manuel Göğüs Pompası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

bebeğinin emişi nasıl kaç dakika ve ne kadar aralılarla
sık sık emiyorsa emdikce süt gelir zaten

ve yetmediğini nerden anlıyorsun
doktormu dedi

eşim vee nin pompasını almış bi yere gittiğim zaman onla sağıp bıraktım bi kaç kere..ucuz sanırım o da 17 tl falan..güzelde çekiyo ben bi problem yaşamadım

bebeğinin emişi nasıl kaç dakika ve ne kadar aralılarla
sık sık emiyorsa emdikce süt gelir zaten

ve yetmediğini nerden anlıyorsun
doktormu dedi

evet julicim dr söyledi 1. aylık kontrolümüzde gittiğimizde kilo almamıştı
tirleylede yapmaya çalıştığımda bi iki damla bişey geliyo ama zaten onla beceremiyorum galiba

evet julicim dr söyledi 1. aylık kontrolümüzde gittiğimizde kilo almamıştı
tirleylede yapmaya çalıştığımda bi iki damla bişey geliyo ama zaten onla beceremiyorum galiba

bende lansinoh unki var güel cekiyor ondan memnundum
yediklerine dikkat et
şerbet ve tatlı ye demişti bana doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…