eşim vee nin pompasını almış bi yere gittiğim zaman onla sağıp bıraktım bi kaç kere..ucuz sanırım o da 17 tl falan..güzelde çekiyo ben bi problem yaşamadım
bende lansinoh unki var güel cekiyor ondan memnundum
yediklerine dikkat et
şerbet ve tatlı ye demişti bana doktorum
dut kurusu yiyorum pekmez şerbeti içiyorum emzirme çayı içiyorum rezene içiyorum daha vardır ama aklıma gelen bunlar
bunlara rağmen az yani olanda gitmesin diyorum
pompa bu canım ben sürekli evde olduğum için eşime ucuz bi pompa al bizi idare eder işim olduğu zaman sağcam sadece demiştim..senin gibi o 6 7 tl olanları kastedmiştim eşimde bunu almış..sanırım ben pompalamayı beceremiyorum. tirleyle yani bunun pompalaması nasıl
hem işe yararmıki ? :çok üzgünüm:
dut kurusu yiyorum pekmez şerbeti içiyorum emzirme çayı içiyorum rezene içiyorum daha vardır ama aklıma gelen bunlar
bunlara rağmen az yani olanda gitmesin diyorum
naber kanka
ösledim seni :1hug:
kaancım nasıl
annemlerdeyim zaten canım aman aman bi uykusuzluk çektiğim yok doğum sonrasında yaşadıklarım yüzünden yaklaşık bir hafta sürekli ağladım sanırım ondan azaldıbebek güzel ve sık emiyorsa pompaya gerek varmı acaba :uhm:
bol bol emzir o emdikçe gelir
uyku düzenin nasıl
moral ve uykuda cok büyük etken süt için
pompa bu canım ben sürekli evde olduğum için eşime ucuz bi pompa al bizi idare eder işim olduğu zaman sağcam sadece demiştim..senin gibi o 6 7 tl olanları kastedmiştim eşimde bunu almış..
ben iki üç defa sağıp bıraktım canım kolay sağılıyo ben zorluk yaşamadım en azından,bilmiyorum sen zorlanırmısın
benim eşimde tutkunun gösterdiginden almıştı bi kaç kez sagdık meraklı kocam yüüznden bencede bebek ondan daha güçlü çekiyor:)ama gerekli bişey bi yere gittigimde sagıp bırakıyorsun rahat oluyor.ucuz bişey diyorsan bunu alabilirsin
bebek pompadan daha kuvvetli çeker.
pompaya gelmeyen süt bebeğin ağzına gelir; dolayısıyla pompanın çok da süt arttırıcı etkisi yoktur.
bol bol emzirmek daha çok arttırır.
kızlar bebişlerin göbeklerini ne yaptınız..gömdünüzmü saklıyomusunuz..hani nereye gömülürse o meslekten olur derler ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?