2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

meraba kızlar nasılsınız biz hala kakamızı yapamadık bekliyoruz :1no2:

valla cnm bizde 2 gündür yapamıyorduk...dün sıcak su koydum karnına..masj yaptım göbüşüne..en sonunda 2 adet kayısı attım sıcak suya azıcıkta şeker..6 7 çay kaşığı verdim uyudu...3saat sonra falan uyandı ama nasıl ıkınıyor ve sonuç...sabah resim koydum bu topiğe eğer görmediysen bak...

şimdi gördüm cnm seninki bi yapmış tam yapmış valla :lepi:

okadar çok ütü varki bilmem kim yapacak off offf.cumartesi mevlüt var ben ne rahatım yaaa..

ilayda verdiğin bilgiler için teşekkürler
juli eve gitmeyi düşnmüyosun galiba
rahatın iyi heralde
ohhh maşallah melisa şanslı böyle halası var
sorma valla rahatım cok iyi
annem gidince bunalıma girmiştim burda kendime geldim
evet melisam cok sanslı cok ttalı bir halası var :1hug:

http://img708.imageshack.us/img708/9359/cimg1343.jpg

kızlar bu da bzm dün akşamki faciamız....
hepimiz aynı sorunlarla başbayız galiba...
artk bizde 3 numara geçecez ..ama daha elimde prima 2 var 60 tane...
:roflol:
bunlarda yapmıyo yapmıyo tm yapıyo :roflol:
2liyi biirmek için sık sık değiştir

günaydın..herkese..
benim oğlum gülücükler saçıyo artık..
benimkide 2 gündür gülüyo
anlatınca dinliyo avv mavv diye ses veriyo
ayy ilerde anne dicekler ya sabırsızlıkla bekliyorum

kızlar benim memişler kafam kadar oldu yaaaa...sizinkiler nasıl??? resmen doldupunda çocuğa vermekte zorlanıyorum hasbelkader tutmasam çocuğu boğar mazallah..
benimkide yere değiyo :roflol:
uykuda cok şişyo göğüsler
aman aman süt olsun napalım
emzirme bitene kadar moltofon gibi dolascaz :roflol:

merhaba biz geldik nasılsınız bakalım...
juli rahat geldi orası galiba..görümcenin çocugu varmı?

günaydn a.s.
görümcenin cocuğu yok canım
melisa el bebek gül bebek
ailenin her iki taraftanda ilk bebeği hihoyyyt

juli melisa şanslı desene:))sen hemen arkasından birtane daha yap ozaman...
bizim kızda çalışma var:)))bakalım ortaya ne çıkcak:)zemuszemus

selammmm kahvemi ictim geldim:))
benim ıkıncanda bu aralar uzun sure uyumuyor aksam 5-6 gibi uyanıyor 1.30tan once uyumuyor bir de kucaga mi alişti ne

ögretmenim biizmkide sanırım kucaga alışıyor eşime kızdım o heves ediyor kucagına alıp evde geziyor sürekli..gündüzde onu istiyor hanım bakalım ne olcak sonumuz:)
juli sen yapcaktın öle diyodun:))hamileligin başlarında hayırdır sumu koyverdin:)

ayy masallahhh juli gulmeye basaldi demek:))

ben de cok istiyorum gulsun etsin ama bana gulmuyor ver ona ışıga baksın.

bir de ben bebekle konusacak bisey bulamiyorum cok konusmayi sevmem.o yuzden gecen sordum napıyorsunuz bebekler diye:))

ecrin benimki de kucakta gezmek istiyor ama bende guc yok ki.o kadar tatli yiyorum sadece kalori aliyorum.kas gucu diye bisey kalmamıs.su babysling ten dikebilsek belki işe yarar ama ben hic anlamam dikişten

tutku olmuş cnm çoooook teşekkür ederim zahmet verdim sana gerçi kızım bugün 38 günlük oldu 2 gün geri takvim öle takip ederim bende o kadarını da yapamadım ben çok sağol kaydirigubbakcemile3
rica ederim canım bir ayı 31 günden hesaplamışlar hafta saymayada 0 dan başlıyolar yani 6 da bitiyo hafta o yüzden doğru çizelgen merak etmeyerimseniben
http://img708.imageshack.us/img708/9359/cimg1343.jpg

kızlar bu da bzm dün akşamki faciamız....
hepimiz aynı sorunlarla başbayız galiba...
artk bizde 3 numara geçecez ..ama daha elimde prima 2 var 60 tane...
ay yerim ben onu.her halleri çok güzel bunların yaopuyorumnanaktan
günaydın..herkese..
benim oğlum gülücükler saçıyo artık..
maşallah ona..asıl şimdi tam sevilmelik oldular valla.benimkide iki haftadır gülücükler agucuklar..bi lokmada yiyesim geliyor
ay çok şanslısın valla bizim halalar yanına zor uğruyolardı çocuğun..halasının biride cuma günü doğurdu artık maaile onla meşguller
tamam canım.kibele sen hemoroit için napıyosun.benim durum çok kötü.resmen yırtıldıgını hissettim oranın.

bendede olmuştu hemoroid doğumun ardından iki hafta öldüm ama sonra düzene girdi..bol bol sıvı tüketmek lazım.günde muhakkak iki öğün çorba.ben sabahları aç karnına 3 tane kayısı yiyorum..kan ilacıda kakayı yumuşatıyo ben onada devam ediyorum hala

kızlar yarın bizim 2 ay aşılarımız var inşallah yan etki yapmaz bebeğime..sabahtan verem savaşa gidip verem aşısı olcaz akşama doğruda doktorumuza gidip diğer aşıları..off çok tedirginim

inş.birşey olmaz tutku bizde yarın sabah kalça usg için ve idrar vermek için gitcez sabah 6 da takmam lazım poşeti inş.kaka da yapmaz içine yine:))

ecrin neden idrar istiyor ki?cok zor ya oyle

tutku bisey olmaz canim merak etme.bebeklerimiz ogrenecek savasmayi mikrola.iyi dusun

ögrtmnim sarılıgı devam ettigi için yenidogan sarılıgımı yoksa karaciger enzimlerindemi sorun var diye bakcakmış...dün dünya kadar kan testi yapıldı idrarımız kaldı bakalım ne olcak.dr gerçi bişey çıkmaz dedi ama beni rahatlatmak içinmi dedi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…