2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ecrin benim 2 aylik oldu bebegim ve anca gecti gibi sariliği.hic korkma yeni dogan sariligidir.
ben de ogle yemegimi yemedim arkadasim geliyorrrr

yok su koymadım ama kiloalrın gitmesi lazım
ben hep konusuyorum sarkı besteliyorum,dereden tepeden
ebeden nineden bahsediyom :roflol:

oyyy bu kız durmuyor nasıl yapcam onca ütüyü alalhım ...
akşama kocan gelince yaparsın
daha kahvaltı bile yapmadım offf..
burda lak lak yapcana etsene kızım kahvaltını
sütlen

kızlar yarın bizim 2 ay aşılarımız var inşallah yan etki yapmaz bebeğime..sabahtan verem savaşa gidip verem aşısı olcaz akşama doğruda doktorumuza gidip diğer aşıları..off çok tedirginim

toplam 3 aşı galiba
duyduğuma göre ates yapabiliormuş
doktor zaten gerekli görürse fitil falan verir
insallah ates yapmadan atlatırsınız

inş.birşey olmaz tutku bizde yarın sabah kalça usg için ve idrar vermek için gitcez sabah 6 da takmam lazım poşeti inş.kaka da yapmaz içine yine:))

sağol canım sizinde bişey çıkmaz inşallah..

toplam 3 aşı galiba
duyduğuma göre ates yapabiliormuş
doktor zaten gerekli görürse fitil falan verir
insallah ates yapmadan atlatırsınız

veremle 4 aşı :çok üzgünüm:
ecrin neden idrar istiyor ki?cok zor ya oyle

tutku bisey olmaz canim merak etme.bebeklerimiz ogrenecek savasmayi mikrola.iyi dusun

evet canım öğrencekler ama ağlamasına bile dayanamıyorum ben onun ateşlenir falan hiç kıyamam bebeğime ya:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sen ne zaman yaptırcaksın aşılarını

yarın dışarlarda emziremem diye sütümü sağdım şimdi çok acıdı göğüslerim ya.

kızlar siz bebişlere d vitaminini düzenli veriyomusunuz..ben bazen unutuyorum ya

yarın dışarlarda emziremem diye sütümü sağdım şimdi çok acıdı göğüslerim ya.

kızlar siz bebişlere d vitaminini düzenli veriyomusunuz..ben bazen unutuyorum ya

bende unutuyorum
artık gece kalktığına veriyorum
zinco rezene falan derken onuda vermek istemiyorum

o görevi eşime verdim hatıratıyor

bende unutuyorum
artık gece kalktığına veriyorum
zinco rezene falan derken onuda vermek istemiyorum

o görevi eşime verdim hatıratıyor
aman benimki benden beter ya..gece benimde aklıma geliyo ama uyuyo oluyo uyandırmak istemiyorum.sonrada kalıyo zaten..3gün düzenli veriyosan 1 gün muhakkak unutuyorum
herkese merhaba...tutku 2012...sütünü sağdıktan sonra neyin içinde saklıyorsun?

canım biberona sağıyorum zaten hemen yarın kullanacağım için biberonla koydum buzdolabına.yarın benmari usulü ısıtıp termosuna koyucam hemen.ama uzun süre vermiceksen süt saklama poşetleri var onlarla buzluğa konuluyo

Tutku 10 gün sonra biz de yaptaracağız 2. ay aşılarını. Dün doktora sordum, şimdiki aşılar ateş falan yapmıyor merak etme dedi. Önceden sağlık ocağına sormak gerekiyormuş. Verem aşısı hergün yapılmıyormuş Gününü öğren öyle git dedi. Rota aşını da yaptıracak mısın? Kendimiz alacakmışız onu eczaneden galiba. Bir de kalça usg'si yaptırıcaz biz 2. ayda. Doktor size de tavsiye etti mi?

peki kızlar...benim kızım.sağ göğsümü daha çok emmek istiyor..sol göğsümü çok da kuvvetli emmiyor..ne yapacağımı şaşırdım...sol tarafta azaldı gibi geliyor bana..
moralim bozuluyor
moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama bazen elimde olmadan üzülüyorum bu duruma...

günaydın dicem kızlar çünkü ben daha yeni kahvaltı edebildim bu saatte
sabahtan beri benimkiyle uğraşıyorum
ne istiyo bi anlayabilsem
mememi veriuorum istemio biberon veriyorum istemiyo emzik veriyorum istemio
öle edepsizce bir ağlamaki yok böle bişi etini koparıyorum snki
kucak istiyo eşşek ya
anca uyudu da 2 lokma yedim

rota asısını yatırmak istiyorum ben
fiyatı 140 civarında falan

benimkide solu ilk zamanlar almıyordu
bende vermeyi sevmiyodum
bebeği sağda tutması daha kolay geliyor bana
belkide o yüzden bebeklerde sağ sol ayırt ediyor :uhm:

inş yapmaz canım ya çok korkuyorum.ben pendikte oturuyorum burda verem aşısı pazartesi ve perşembeleri 9-11 arası yapılıyomuş doktorum üsküdarda aşıları doktora yaptırıyorum ben üsküdardaki verem savaşa yaptır dedi orasıda pazartesi cuma yapıyomuş bana yarın uygun burda yaptırıcam.dr verem aşısını yapıp hemen bana gelin dedi.rota aşısınıda yapcam dedi bana al demedi onda vardır onda yaptırdığımız için bize hepsi paralı zaten ne yapalım..
kalça usg si istemedi geçen ayki kontrolde bacaklarından güç alıyomu diye kontrol etti zıp zıp zıpladı oğlumda kanguru gibi öyle olunca gerek görmedi..

merhaba kızlar..
benim kızım dün geceden beri çok huysuz,
kucağımda uyuyor anakucağına yatırınca en fazla yarım saat yatıyor hemen ciyaklamaya başlıyor,
kahvaltımı zar zor yaptım,işimiz var bu kuzularla...

cnm benimde ilk başlarda sol göğsümü almadı nedense hepte solu almıyolar hatta annemler öyküyü havada sağdan tutup yönünü değiştirmden sol göğsümü vermeye çalışıyolardı öyle yutuyodu kuzuda sağ gibi geliyodu ona alıyodu sonra sonra çok uğraştım ama aldı sol göğsümüde sende sıkılıp vazgeçme sakın eninde sonunda alır

dün lahana sarması yemiştim,yemez olaydım yavrum kıvrandı gazdan,
ne gazmış çıkar çıkar hala bitmedi,akşam o ağladı ben ağladım,
kızlar kış sebzelerinin hepsi gaz yapıyor,bakliyatlarda gaz yapıyor,ne yicez biz yaa,
siz ne yiyorsunuz?

ben hep abur cuburlarla geçiştiriyorum çoğunluk kahvaltı yapıyorum menemen patates kavurması sebze kızartması hep böyle şeyler..tabi bu arada 3 liko almışım bunları yerken..hafta sonu mercimek çorbası yapmıştım bende utkuda öldük gazdan ne yapalım acı çekeceğimizi kilo alırızkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…