yok su koymadım ama kiloalrın gitmesi lazımögretmenim biizmkide sanırım kucaga alışıyor eşime kızdım o heves ediyor kucagına alıp evde geziyor sürekli..gündüzde onu istiyor hanım bakalım ne olcak sonumuz:)
juli sen yapcaktın öle diyodun:))hamileligin başlarında hayırdır sumu koyverdin:)
ben hep konusuyorum sarkı besteliyorum,dereden tepedenayy masallahhh juli gulmeye basaldi demek:))
ben de cok istiyorum gulsun etsin ama bana gulmuyor ver ona ışıga baksın.
bir de ben bebekle konusacak bisey bulamiyorum cok konusmayi sevmem.o yuzden gecen sordum napıyorsunuz bebekler diye:))
akşama kocan gelince yaparsınoyyy bu kız durmuyor nasıl yapcam onca ütüyü alalhım ...
burda lak lak yapcana etsene kızım kahvaltınıdaha kahvaltı bile yapmadım offf..
kızlar yarın bizim 2 ay aşılarımız var inşallah yan etki yapmaz bebeğime..sabahtan verem savaşa gidip verem aşısı olcaz akşama doğruda doktorumuza gidip diğer aşıları..off çok tedirginim
inş.birşey olmaz tutku bizde yarın sabah kalça usg için ve idrar vermek için gitcez sabah 6 da takmam lazım poşeti inş.kaka da yapmaz içine yine:))
sağol canım sizinde bişey çıkmaz inşallah..ögrtmnim sarılıgı devam ettigi için yenidogan sarılıgımı yoksa karaciger enzimlerindemi sorun var diye bakcakmış...dün dünya kadar kan testi yapıldı idrarımız kaldı bakalım ne olcak.dr gerçi bişey çıkmaz dedi ama beni rahatlatmak içinmi dedi bilmiyorum.
toplam 3 aşı galiba
duyduğuma göre ates yapabiliormuş
doktor zaten gerekli görürse fitil falan verir
insallah ates yapmadan atlatırsınız
ecrin neden idrar istiyor ki?cok zor ya oyle
tutku bisey olmaz canim merak etme.bebeklerimiz ogrenecek savasmayi mikrola.iyi dusun
yarın dışarlarda emziremem diye sütümü sağdım şimdi çok acıdı göğüslerim ya.
kızlar siz bebişlere d vitaminini düzenli veriyomusunuz..ben bazen unutuyorum ya
juliii.zinco rezeneyi bebeğine mi veriyorsun?ne için?
aman benimki benden beter ya..gece benimde aklıma geliyo ama uyuyo oluyo uyandırmak istemiyorum.sonrada kalıyo zaten..3gün düzenli veriyosan 1 gün muhakkak unutuyorumbende unutuyorum
artık gece kalktığına veriyorum
zinco rezene falan derken onuda vermek istemiyorum
o görevi eşime verdim hatıratıyor
herkese merhaba...tutku 2012...sütünü sağdıktan sonra neyin içinde saklıyorsun?
sağol canım sizinde bişey çıkmaz inşallah..
veremle 4 aşı :çok üzgünüm:
evet canım öğrencekler ama ağlamasına bile dayanamıyorum ben onun ateşlenir falan hiç kıyamam bebeğime ya:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sen ne zaman yaptırcaksın aşılarını
rota asısını yatırmak istiyorum benTutku 10 gün sonra biz de yaptaracağız 2. ay aşılarını. Dün doktora sordum, şimdiki aşılar ateş falan yapmıyor merak etme dedi. Önceden sağlık ocağına sormak gerekiyormuş. Verem aşısı hergün yapılmıyormuş Gününü öğren öyle git dedi. Rota aşını da yaptıracak mısın? Kendimiz alacakmışız onu eczaneden galiba. Bir de kalça usg'si yaptırıcaz biz 2. ayda. Doktor size de tavsiye etti mi?
peki kızlar...benim kızım.sağ göğsümü daha çok emmek istiyor..sol göğsümü çok da kuvvetli emmiyor..ne yapacağımı şaşırdım...sol tarafta azaldı gibi geliyor bana..
moralim bozuluyor
moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama bazen elimde olmadan üzülüyorum bu duruma...
Tutku 10 gün sonra biz de yaptaracağız 2. ay aşılarını. Dün doktora sordum, şimdiki aşılar ateş falan yapmıyor merak etme dedi. Önceden sağlık ocağına sormak gerekiyormuş. Verem aşısı hergün yapılmıyormuş Gününü öğren öyle git dedi. Rota aşını da yaptıracak mısın? Kendimiz alacakmışız onu eczaneden galiba. Bir de kalça usg'si yaptırıcaz biz 2. ayda. Doktor size de tavsiye etti mi?
peki kızlar...benim kızım.sağ göğsümü daha çok emmek istiyor..sol göğsümü çok da kuvvetli emmiyor..ne yapacağımı şaşırdım...sol tarafta azaldı gibi geliyor bana..
moralim bozuluyor
moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama bazen elimde olmadan üzülüyorum bu duruma...
dün lahana sarması yemiştim,yemez olaydım yavrum kıvrandı gazdan,
ne gazmış çıkar çıkar hala bitmedi,akşam o ağladı ben ağladım,
kızlar kış sebzelerinin hepsi gaz yapıyor,bakliyatlarda gaz yapıyor,ne yicez biz yaa,
siz ne yiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?