2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ilayda verdiğin bilgiler için teşekkürler
juli eve gitmeyi düşnmüyosun galiba
rahatın iyi heralde
ohhh maşallah melisa şanslı böyle halası var

http://img708.imageshack.us/img708/9359/cimg1343.jpg

kızlar bu da bzm dün akşamki faciamız....
hepimiz aynı sorunlarla başbayız galiba...
artk bizde 3 numara geçecez ..ama daha elimde prima 2 var 60 tane...

boktan adamlar çoğaldı :roflol:

günaydın..herkese..
benim oğlum gülücükler saçıyo artık..

ayy ne güzel. ben de sabırsızlıkla bekliyorum o anlarını.
bizimki daha şapşal şapşal dinleyip sıkılınca ciyaklamak safhasında.
ya da anlattıklarımızı beğenmiyor onun için gülmeyip habire ağlıyor sabii..akannehir

.............................

Benim oğlan 2 gündür derin uykuya geçemiyor mık mık sesler çıkarıyo mıkırdıyo bazen de kişnemeye benzeyen ses çıkarıyo arada da bacaklarını ittirip bağrıyor.Gazdan mıdır acep?

Benim oğlan 2 gündür derin uykuya geçemiyor mık mık sesler çıkarıyo mıkırdıyo bazen de kişnemeye benzeyen ses çıkarıyo arada da bacaklarını ittirip bağrıyor.Gazdan mıdır acep?

büyük bir ihtimal cnm gazdan olması...
bzm ece hanımda bir kaç gündür öyle...
gaz çıkadığı zamanda artık baya bir sesli maşallahı var....kaydirigubbakcemile3

http://img708.imageshack.us/img708/9359/cimg1343.jpg

kızlar bu da bzm dün akşamki faciamız....
Hepimiz aynı sorunlarla başbayız galiba...
Artk bizde 3 numara geçecez ..ama daha elimde prima 2 var 60 tane...

ay kıyamam ben ona. Evt hepimizde aynı dert var. Yalnız farkında mısınız aynı anda çıktı hepimizde problem. Demek ki ne yapıoruzzz 3 numara beze geçiyoruz. Benimde elimde 60 adet 2 numara var. Artık aralarda kullanıp onu da tüketeceğiz hemen.

günaydın..herkese..
Benim oğlum gülücükler saçıyo artık..

maşallah canım oğluşa. Benimki de başladı

kızlar benim memişler kafam kadar oldu yaaaa...sizinkiler nasıl??? resmen doldupunda çocuğa vermekte zorlanıyorum hasbelkader tutmasam çocuğu boğar mazallah..

merhaba biz geldik nasılsınız bakalım...
juli rahat geldi orası galiba..görümcenin çocugu varmı?

krizalit aynen benimde öyle zaten büyüklerdi şimdi hepten büyüdler sinir oluyorum giysiden falan:))

krizalit üzülme benimde öyledir:))
rylai bir arkadışım kulak çubuguna zeytinyag döküp poposuna dogru hafif sokuyordu ozaman yapıyordu birde bacak hareketleri flaan zararı olmazsa dene bilmem nekadar dogru bi yöntem ama..

valla cnm bende de işte 60adet var...bugün gidip 3 numara alacam..dedğin gibi kalanı da arada kullanacam mecburum...
evet ya bu arada herkeste aynı anda başladı bu olay...:bbo:
değiştirene kdar cnm çıkıyor...hemen banyosunu hazırlayıp yaptırıyoruz yoksa geçecek gbi değil...guclubacismile

tutku olmuş cnm çoooook teşekkür ederim zahmet verdim sana gerçi kızım bugün 38 günlük oldu 2 gün geri takvim öle takip ederim bende o kadarını da yapamadım ben çok sağol kaydirigubbakcemile3

cnm bacak hareketlerini bende yaptırıyorum özellikle bisiklet çevirir gibi yaptırmak gerekiyomuş zeytinyağı sürmedim ama çay kaşığının ucuyla verdim bi iki kere alışmasın die kesmiştim ama yine vericem heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…