bızımkı de kaka yaptı kızlar bugun kaka yapanlar cogalmıs :))
enseye kadar bu sefer :))
resım cektık ama dedesının telefonunda ekleyecegım kızımın marıfetını..
galıba bızımkı hep 3 gunde bır olacak..
bu arada bılınclı mı bılmıyorum ama bızımkı de guluyo bayadır..
hırpalanınca fılan ozellıkle..
tamam canım.kibele sen hemoroit için napıyosun.benim durum çok kötü.resmen yırtıldıgını hissettim oranın.
böbrek genişlemesi vardı da.geçen gittik.bi aydan önce bakılmıyo dedi.1 ayı doldurdu çok sabırsızım inş. düzelmiştir.
günaydın..herkese..
benim oğlum gülücükler saçıyo artık..
http://img708.imageshack.us/img708/9359/cimg1343.jpg
kızlar bu da bzm dün akşamki faciamız....
hepimiz aynı sorunlarla başbayız galiba...
artk bizde 3 numara geçecez ..ama daha elimde prima 2 var 60 tane...
Benim oğlan 2 gündür derin uykuya geçemiyor mık mık sesler çıkarıyo mıkırdıyo bazen de kişnemeye benzeyen ses çıkarıyo arada da bacaklarını ittirip bağrıyor.Gazdan mıdır acep?
kızlar benim memişler kafam kadar oldu yaaaa...sizinkiler nasıl??? resmen doldupunda çocuğa vermekte zorlanıyorum hasbelkader tutmasam çocuğu boğar mazallah..
hadi gözümüz aydın cnm kaydirigubbakcemile3
anam ben bunu irim
götürdüm kilo alımı çok ii ama.niye öyle yapıyo anlamadım.yarında kontrolü var bakalım kaç kilo olduk.sorayım bide bu durumu
valla aynısı çekip çekip bırakıyo.bi sinirleniyo bi sinirleniyo birde.
bende sıkışınca mama yapıyorum napim gözler kıpkırmızı oluyo dayanamıyorum benmafoldumben.hangi mamayı kullanıyosun juli
ya bişi sorucam rezene verenler ne kadar zamandır veriyosunuz çok gazı var veremmı acaba napsam versemmi bende
Canım cevap gecikmiş ama yine de yazayım. Dün doktora kontrole gittik. Doktor rezeneyi gönül rahatlığıyla günde toplam 50 cc kadar verebilirsin dedi. Çeyrek çay bardağı kadar sabah, yine çeyrek çay bardağı kadar da akşam üzeri ver dedi. Hatta rezeneye ıhlamur papatya falan da karıştırabilirsin dedi. Ben genelde kendim içiyorum ama arada oğluma da veriyorum. ıyi geliyor.
kızlar şu kafaya kadar kaka yapma olayının sebebi kesinlikle prima 2 numara.biz normalde huggies kullanıyoruz ama babamız bugün prima almış ve kullandıktan sonra gördük ki beline kadar çıkmış nerdeyse kakası.bi dahakine daha yukardan bağladım bezini bu sefer beline varmamış kakası ama nerdeyse varacakmış.ben de kızdım eşime neden huggies almadın diye ..kesinlikle dar ve ince olması yüzünden oluyor primalarda bu olay..3-6 kg arası bebekler diyo ama küçük geliyo..halbuki bebeklerimiz daha 4 kilo civarında.prima kullanacaksanız eğer büyük numara alın derim ben.bi de 98 lik paket almış ,çabuk bitse bari..hugies alıcam yine ben durum onu gösteriyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?