2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hadi gözümüz aydın cnm kaydirigubbakcemile3

tamam canım.kibele sen hemoroit için napıyosun.benim durum çok kötü.resmen yırtıldıgını hissettim oranın.

canım benımkı o kadar berbat oldu kı ben cerrahı mudehale seklıne gırdım
uzun bır sure agızdan ılac krem vs hepsını surdum..
canım sen anestol surebılırsın canının acısı gecer ben anestol vs neler surmedım kı..
bol bol sur anestoldan korkma gecene kadar acısı da gecer.
bunun yanında dra danısıp hemoroıd ılacı da surebılırsın kadın dogumcu da yonlendırır.
buradan ılac adı vermeyeyım sımdı sadece anestol dıyorum agrı kesıcı dıye..

böbrek genişlemesi vardı da.geçen gittik.bi aydan önce bakılmıyo dedi.1 ayı doldurdu çok sabırsızım inş. düzelmiştir.

canım ınsallah yaa..

günaydın..herkese..
benim oğlum gülücükler saçıyo artık..

oyy oyy ne guzel masallah bızımkıde guluyo ama bılınclı mı bılemem..

http://img708.imageshack.us/img708/9359/cimg1343.jpg

kızlar bu da bzm dün akşamki faciamız....
hepimiz aynı sorunlarla başbayız galiba...
artk bizde 3 numara geçecez ..ama daha elimde prima 2 var 60 tane...

oyy oyy bızde de vardı facıa bugun enseye kadar..

Benim oğlan 2 gündür derin uykuya geçemiyor mık mık sesler çıkarıyo mıkırdıyo bazen de kişnemeye benzeyen ses çıkarıyo arada da bacaklarını ittirip bağrıyor.Gazdan mıdır acep?

canım kesın gazdır..
gaz damlası versen bır kerelık ben verdım bı daha gerek kalmadı..

kızlar benim memişler kafam kadar oldu yaaaa...sizinkiler nasıl??? resmen doldupunda çocuğa vermekte zorlanıyorum hasbelkader tutmasam çocuğu boğar mazallah..

oo bırı kafam kadar bırı popom kadar oldu..
ıkısı kafam kadar olsa ıyı..
tabıı dolarsa ıclerı bazen bosalıyo..

hadi gözümüz aydın cnm kaydirigubbakcemile3

gozumuz aydın hemde nasıl canımcım :))
bu bızım ıkıncı oldu kesın benımkı 3 gunde bır yapacak :))

kızlar bugun ası olsuk bız hemsıre banyo yapmayın dedı
ama enseye kadar mıcınca kakaları yıkadık ben unuttum banyo olayını..
kafasını kollarını yıkamadık ama ası yerıne su degdı olmaz bısey ınsallah yaaa..

bizimde uyku problemımız var hep mavi, aynen anlattıgın gıbı derin uykuya geçemiyor mık mık sesler çıkarıyo mıkırdıyo bazen de kişnemeye benzeyen ses çıkarıyo arada da bacaklarını ittirip bağrıyor. gaz cıkartmaya calısıyorum oda yook, öyle var gücüyle ayaklarını ıttırınce kucagımda tutmakta bıle gucluk cekıyorum. gunde tooplam kac saat uyuyor senın ki? bız 9-10 u gecemıyoruz((

kızlar şu kafaya kadar kaka yapma olayının sebebi kesinlikle prima 2 numara.biz normalde huggies kullanıyoruz ama babamız bugün prima almış ve kullandıktan sonra gördük ki beline kadar çıkmış nerdeyse kakası.bi dahakine daha yukardan bağladım bezini bu sefer beline varmamış kakası ama nerdeyse varacakmış.ben de kızdım eşime neden huggies almadın diye ..kesinlikle dar ve ince olması yüzünden oluyor primalarda bu olay..3-6 kg arası bebekler diyo ama küçük geliyo..halbuki bebeklerimiz daha 4 kilo civarında.prima kullanacaksanız eğer büyük numara alın derim ben.bi de 98 lik paket almış ,çabuk bitse bari..hugies alıcam yine ben durum onu gösteriyo...

slm kızlar ben geldım
ınt cuma gunu kesın kapanıyor
ömerde bende ıyız.buyudu oglum.
25 gunluk olduk bugun
sızı cok ozledık
hepınızı cok sevıyorum
tekrardan haklarınızı helal edın
sımdı cıkmak zorundayım
hepınızı optum

askıtom, duygulandım bırden ben... helal olsun ne dmek. senıde oğluşunuda sevgıyle kucaklıyorum...

kızlar benim doğumdan sonra sırt ve bel ağrılarım olmaya başladı.ilk zamanlar geçer diyordum ama sanki daha da artmaya başladı sizde böyle şeyler oluyormu merak ettim.bebeği bile kucağımda biraz fazla tutsam şiddetli şekilde bel ağrım oluyor.

seni özlücez aşkıto sende bizi unutma. canım.....

kendine çook iyi bak canım .

ben aglamak ıstıyorum

keske boyle olmasaydı
ama benım hatam
sonuna kadar hakettım ben
sızı çooookkk özleyecegım

kızlar ben bu anakucağını kullanamıyorum ya çok dik gibi geliyo sanki çocuk oturur gibi oluyo içinde.sizce nasıl rahatsız görünüyomu oğlum kullanamadan velet büyüycek yoksa
anam ben bunu irim
içinde rahat gözüküyo bence
bende hastaneye giderken kullanıyorum

ilk aptamil almıstım
3 kere kullandık attık
4 haftadan fazla kullanılmıyormus acılınca
heba oldu

bende bebelac aldım daha uygun o
zaten nadir veriyorum
ama benimki ne evrsem içiyo zaten sempatiksalakcinni

askitom canım helallik te ne demek
her zaman gel canım
insallah yoluna girer
benim hala umudum var

aralık ve kasım analarına bakıyorumda hepsinde aynı sorun var
KAKA demekki cok normal bir süreç
insallah en hafif derecede atlatırlar:Saruboceq::Saruboceq:

ya bişi sorucam rezene verenler ne kadar zamandır veriyosunuz çok gazı var veremmı acaba napsam versemmi bende

Canım cevap gecikmiş ama yine de yazayım. Dün doktora kontrole gittik. Doktor rezeneyi gönül rahatlığıyla günde toplam 50 cc kadar verebilirsin dedi. Çeyrek çay bardağı kadar sabah, yine çeyrek çay bardağı kadar da akşam üzeri ver dedi. Hatta rezeneye ıhlamur papatya falan da karıştırabilirsin dedi. Ben genelde kendim içiyorum ama arada oğluma da veriyorum. İyi geliyor.

ben akşam bu saatler 40-50 cc kadar rezene ile ıhlamuru karıstırıp veriyorum
rahat uyuyor
gündüzde kendi içtiğim rezeneden cay kasığı ile veriyorum

canım zannetmıyorum aksıne prımanın lastıklı belı var daha sıkılıabılıyo sankı..
bızım ılk kaka facıamız molfix 2 numara ıle oldu..
ıkıncı prıma ıle oldu..
molfıx daha buyuk ama ondan da fazlasıyla cıktı..
huggıesın 1 numarasını kullandım o da cok sert geldı bana ne bıleyım
evde 66lık molfıx var 98 lık prıma 2 numara bırde yenı aldıgım 3 numara prıma..
2 numaralar ne zman bıter bılemıyorum ama molfıxın jellerı cıkıyo dısarı kullanmayacagım onu kesın bılıyorum..
jelleri cocugun poposunda yapısmıs olarak buluyorum bu da cok sınır bozucu..
prıma kokulu olmasa daha ıyı olacak tabıı..
ayrıca benımkıne kus ta kondursalar sökmez 3 gunluk yaptıgı ıcın :)))

Son düzenleme:
kıbelesr cnm
hemoroıd ılacının adını bana ozelden yazarmısın
cok agrım var
nete gırebıldımzaman bakarım
tesekkur ederım

askıtom umarım benımkı kadar kotu degıldır.
cok gecmıs olsun hıc kolay degıl ben bır hafta bebegımı yatarak emzırdım cok kotu gunlerdı..
savlonlu sıcak suya da otur bu arada ve anestol agrın ıcın bol bol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…